plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaddziu, sylwester że tak powiem przejedzony, bo domówka była i mój żołądek ledwo to zniósł. Dużo nie wypiłam, ale za to mój poszalał i musiałam prowadzić do domu. ale fajnie było
Agafiu no może jedno apartamentu maluszka i jak masz samego dzieciątkaznasz nas
żadnym nie pogardzimy
magdzia26, Strażaczka90, Agafia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej hej dziekuje za troske jeszcze w dwupaku jestesmy. Od dzisiaj przestaje sie oszczedzac. Ide na dlugi spacer do kosmetyczki by henne zrobic (aby jako tako przy porodzie wyglądac
)
i w koncu dokladniej posprzatam mieszkanie ( bo przez ostatnie 3 tygodnie mialam zakaz od gina wysilku)
mam nadzieje z wieczorem w koncu wykorzystam meza, bo tez byl kilkutygodniowy zastój... ale on nie chce bo sie boi
AGA 30, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Agafia, Pismak, Spero, Kaja, Effcia28, a-koczek, Sandraa, Blondi22, kiti, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
madziu gratuluje oswiadczyn!!
Agafia milo Cie widziec. Jak najbardziej mozesz magnez w ciazy i wapno tez pilam.
Aga slicznie wyglądalas na Sylwku, zresztą Sylwia tezDodi, AGA 30, magdzia26, a-koczek, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziękuję plemniczko
ja też idę na hobbita w weekend
a swojemu m powiedz ze kobiecie w ciąży się nie odmawiajak nie poskutkuje to do łożka przywiąż i już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 11:39
Strażaczka90, Effcia28, plemniczka, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Agafia Kochana sto lat Cię nie "widziałam" :* Koniecznie wklej zdjecie brzusia
Ja już byłam na hobbicie w 3d i powiem Wam że nie specjalnie lubię chodzić na 3d bo w sumie nigdy nie zauważam tych efektówale hobbit zrobił na mnie mega wrażenie
Także polecam
magdzia26, Agafia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
hej kochane:) wybaczcie ze nie bardzo mam dla Was czas
ale jakoś nie mogę wkręcić sie ten cały rytm z Kacperkiem....raz jest lepiej a raz gorzej...ale myśle ze juz niedługo sie to wszystko unormuje
mam do Was pytanie zwiazane z macierzyńskim
mam jutro dopracy w tej sprawie jechać...i coś tu mi kadrowa mówiła ze jakieś wnioski trzeba pisać...a ja kompletnie nie mam nie mam pojecia jak powinien wyglądać taki wniosek...tu chodzi o ten dodatkowy urlop rodzicielski z którego zamierzam skorzystać razem z Radkiem po połowie
pisała któraś z Was taki wniosek..albo wie jak powinien wygladać ?
magdzia26, Effcia28, Blondi22, AGA 30, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
dziewczynki.. doszłam do wniosku że należą się Wam przeprosiny i chociaż po krótce wytłumaczenie, czemu nagle zniknęłam na fb forum ovu i pousuwałam was ze znajomych
koniec roku 2013 był dla mnie bardzo trudny, o włos minełam sie ze śmiercią..
ale mamy 2014, ja żyje i zaczynam nowe życie.
przepraszam że tak postąpiłam, że odeszłam od WAS, nie będę się tu uzewnętrzniać co i jak, chociaż ja tak lubięale wiem że nie wszystkie by chciały to czytać..
może mi wybaczycie.
nie będę się tu udzielać, nie teraz. może kiedyś.
Bardzo Was lubię i nie myślcie o mnie źle.. musiałam tak zrobić..
Życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, fasolek a potem ślicznych małych szkrabów :****
trzymajcie sie cieplutko dziewczynki.
Agafia, Strażaczka90, Blondi22 lubią tę wiadomość