plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc kochane mam wkońcu neta mieszkamy juz w nowym domku pomału się meblujemy i urządzamy .
Wszystkim Wam życzę wszystkoego naj naj w nowym roku , spełnienia wszystkich marzeń nawet tych najskrytszych , dużo zdrowia , miłości : *
magdzia26, Kaja, Strażaczka90, Spero, Pismak, Dodi, AGA 30, Effcia28, Sandraa, a-koczek, Gunia, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:no to nieźle Kajuś przy spotkaniach rodzinnych trzy bobaski
wiedzę że pracujecie mocno żeby niżu demograficznego nie było
hihi ta lipcowa to wiem ,że wpadka i będzie wesele wraz z chrzcinami podobno mi mówili ,ale nie zajarzylam i skleroze mam .....magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dobrze , mam teraz L4 na cały styczeń bo te kłócie po tej operowanejprzepuklinie mi dokuczają nie maja miejsca przez to wężły chłonne zby sie rozrastać. Także będe miaął czas żeby was nadrobić jak mnie nie było :* tak sie cieszę że już Was mam spowrotem . 16 stycznia mam wizyte u gina
magdzia26, Kaja, AGA 30, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
jasne , może nie cały czas bo troszke mamy w domku roboty codziennie myje jedno okno zostałomi ostatnie , pomalutku rozpakowuje ubrania i całą resztw gadzetów
już mam dość ;p myje podłoge 5 min i znowu to samo kurz i nic więcej bo jak nie wiercenie to co innego a jeszcze została nam do okafelkowania pralnia , górna łazienka i garaż w przyszłym tygodniu przyjdą mi schody zakładać