plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A-koczek moj gin jest bardzo ostrożny do mowienia czy syn czy corka bo tez raz mówił ze corka , a tu chlop wyszedł
i raczej nie mówi dokładnie , a ja też ostatnio nie dociekalam kto u mnie buszuje w brzuchu
magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję koczus ale nie wiem czy jestem godna tego...
Niezła historia z twoja bratowa
Będzie teraz pewnie chłopak w rozu smigal bo pewnie większość rzeczy pod córeczkę kupiliKaja, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Plemniczka podobno z drugim szybciej ehhh zobaczymy jak nam pojdzie oby szybko tak jak jej no ona ma blisko do szpitala ja jak bym miała tak szybko rodzic na bank w aucie bym urodziła , ale , ze to pierwsze to pewnie nie będzie tak luksusowo
Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Madzia dokładnie pokój rózowy sukieneczki itp. Kaja z jednej strony to tak fajnie bo to super niespodzianka nie wiedziec co sie urodzi
No to muszą pokój przemalowac , ale co z sukienkami zonk ehhhhhStrażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
A-koczek i dla tego jeszcze nic nie kupione , a jak będę kupowała to kolory neutralne bo nawet jak by byla dziewczynka różu nie lubię więc na róż sie nie nastawiam
magdzia26, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Kaja ja różu nienawidziłam ale jak corka mi sie urodziła to stal sie jednym z moich uliubionych kolorów
No może sie zmieni , ale na początek nie kupię różuzobaczymy co bedzie
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
czesc koczku :*
Kaja a to ja sie nie nastawiam na taki porod... juz nawet mam zalatwione znieczulenie zzo. Ale zobaczymy jak to sie potoczy.
No i ja bym nie wytrzymala nie wiedząc jeszcze plci na twoim etapieja juz mialam polowe wyprawki zrobionej w polowie ciazy
A bedziesz robila, albo juz zrobilas badania prenatalne połówkowe?
Ja tez mysle ze dopoki fedra nie wroci ktos by musial ogarniac tabelke.
madzia faktycznie moze odszukasz najnowszą i sie tym zajmiesz?a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:czesc koczku :*
Kaja a to ja sie nie nastawiam na taki porod... juz nawet mam zalatwione znieczulenie zzo. Ale zobaczymy jak to sie potoczy.
No i ja bym nie wytrzymala nie wiedząc jeszcze plci na twoim etapieja juz mialam polowe wyprawki zrobionej w polowie ciazy
A bedziesz robila, albo juz zrobilas badania prenatalne połówkowe?
Ja tez mysle ze dopoki fedra nie wroci ktos by musial ogarniac tabelke.
madzia faktycznie moze odszukasz najnowszą i sie tym zajmiesz?
nie jeśli chodzi o badania prenatalne bo robiła je kuzyna zona ,gdzie jest w rodzinie daun ,ale po badaniach calej rodzinki wyszło ,ze nie są oni obciążeni tą chorobą poprostu pech u jej brata ,a do do polowkowego jeszcze nie teraz na wizycie sie dowiem kidy do szpitala mnie zaprosi na polowkowe badanie
-
Kaja wrote:nie jeśli chodzi o badania prenatalne bo robiła je kuzyna zona ,gdzie jest w rodzinie daun ,ale po badaniach calej rodzinki wyszło ,ze nie są oni obciążeni tą chorobą poprostu pech u jej brata ,a do do polowkowego jeszcze nie teraz na wizycie sie dowiem kidy do szpitala mnie zaprosi na polowkowe badanie