plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandra trzymam kciuki za wizytę
Madziu cieszę się ze ogarniesz tabelkę
Ja się coś słabo czuję, gardło mnie boli bardzo a to u mnie niestety oznaka początku choroby
ehh.. dobrej nocy kochane i miłego dnia jutroSandraa, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
No tak, tradycyjnie wszystkie poszły już lulu
Zosiu - wielka szkoda, że się z nami żegnasz, ale skoro robisz to tak zdecydowanie, to znaczy, że wiesz co robisz
Jakby co, to odzywaj się do mnie! Albo na fejsie we wiadomym miejscu (albo nie bo już Cię tam nie ma). Powodzenia we wszystkich planach! Ale i tak mi smutno...
Plemni, Blondi, nie mogę uwierzyć w to, że właściwie lada dzień mozecie ujrzeć już swoje pociechy! Nie mogę się już doczekać tej porodowej adrenalinki na forum
No, muszę wracać do sprzątania, bo jutro ksiądz nas nawiedzaW sumie to pierwszy raz od kiedy tu mieszkamy (czyli od 7 lat - tak jakoś wyszło...) więc musimy zrobić dobre wrażenie
Dobranoc! :*Shagga_80, Spero, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeeeeeeeeeej jestem i ja, nadrobiłam czytanie i teraz nieco ode mnie
Zosieńko, ściskam mocno...ten rok MUUUUUUUUUUUUUUUUUUSI być lepszy...jak będziesz miała ochotę to pisz co tam u Ciebie,wysłuchamy,może to coś pomoże Ci...
Magdziu,myślę,że Fedra nie będzie miała za złe,że chwilowo zajmiesz się tabelkę...nie odbierz tego źle, ja po prostu wierzę,że Ona tylko na chwilę nas opuściła i wróci i wtedy pewnie sama z chęcią oddasz Jej robotę...ja tak kiedyś zastępwoałam Ją a potem uznałam,że Ona jest niezastąpionaSwoją drogą to ciekawe jaką Ty masz tabelkę na jutro
Mauysia,przyznam szczerze,że my w tym mieszkaniu mieszkamy 6 lat 9minie 1 lutego) i jeszcze bue przyjmowaliśmy księdzaPierwsze dwa lata byliśmy bez ślubu,więc wiadomo...a teraz nie uważam,że należymy do tej parafii więc i księdza nie zapraszamy... A jak tam Heniutek?
Plemniczko,też myślałam,że już mamy pierwszą od czasów She ovudziewczynkęO rany,ależ napięcie
Ja dziś miałam mega atrakcje w ciągu dniaNajpierw byłam w sklepie zakupić co nieco, potem jednocześnie podszykowywałam obiad (na szczęście wczorajszy rosołek miałam na I więc tylko kluseczki dogotowałam i drugie danie podszykowałam),a jednocześnie piekłam szarlotkę,odgruzowywałam mieszkanie i zajmowałam się dziećmi..w międzyczasie przyszła paczka - kombinezon dla mojego Igorexa i jestem mega zadowolona...taki mega chlopięcy
potem wrócił Stary z pracy a potem................miałam mega miłą wizytę
Nasza Librusia nas odwiedziła :* I od razu uprzedzam...ZNÓW ZAPOMNIAŁYŚMY O FOTCE
Kurcze jakoś zwykle czas tak szybko leci...za szybko
Normalnie nie ma kiedy pomyśleć o fotce
Ehhh...następnym razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 23:42
mauysia, magdzia26, a-koczek, Kaja, Pismak, Blondi22, Dodi, AGA 30, Gunia lubią tę wiadomość