plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ahaaa, więc Wy tu z Librą się spotykacie za naszymi plecami, taaaak? Skandal!
A Henio różnie. Dziś np. ok południa miał ok. 40-minutowy napad płaczu (a raczej wrzasku - jakby to ktoś skalpował) i nic nie pomagało, nawet przystawienie do piersi
w końcu zasnął lulany przeze mnie, i ze smoczkiem, który trzymałam mu w buzi, bo zawsze wypluwa. Spał oczywiście z 10 minut, ale na szczęście histeria minęła. Ale w którymś momencie po prostu poożyłam się obok niego na łóżku i pomyślałam - trudno - będzie płakał, ale przynajmniej będzie widział, że jestem obok. Ech ciężkie chwile bywają, tego się nie da ukryć. Ale potem wieczorem już był z dobrym humorze, nawet jak zostawiłam go z ojcem, a ja z L pojechalismy do okulisty.
Eech jutro jeszcze jeden dzień będę sama z dwójką, a od poniedziałku L idzie już do przedszkola - nareszcieShagga_80, magdzia26, a-koczek, Kaja, Pismak, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ahaaa, więc Wy tu z Librą się spotykacie za naszymi plecami, taaaak? Skandal!
A co do Heniutka,to współczuję Wam obojgu,bo domyślam się,że i Jemu jest trudnoŚciskam mocno o przesyłam buziaki dla Heniutka..no i Leosia tez of kors.
PS. Nie będe może pisała,że dziś Igor przespał mi cały prawie dzień? Nawet był do tego stopnia niegościnny , że większośc wizyty cioci Libry przespałpotem Go wykąpałam...i dalej poszedł w kimono
magdzia26, a-koczek, Kaja, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie umiem sobie miejsca znaleźć jakoś...a Wy mamcie korzystacie z chwilki wolnego widzę...
Podziwiam sobie po cichu Wasze zmagania macierzyńskie :-)Idę powoli do łóżka, rano żegnam siostrę, bo wyjeżdża do siebie...muszę zrobić szybką listę co mam jej rano włożyć do torby, bym nie zapomniała...chyba już w łóżku w tel. wpiszę. Spokojnej nocy dziewczyny.
Chyba Was odstraszyłam :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 00:14
magdzia26, a-koczek, Kaja, Blondi22, Spero, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Nie umiem sobie miejsca znaleźć jakoś...a Wy mamcie korzystacie z chwilki wolnego widzę...
Podziwiam sobie po cichu Wasze zmagania macierzyńskie :-)Idę powoli do łóżka, rano żegnam siostrę, bo wyjeżdża do siebie...muszę zrobić szybką listę co mam jej rano włożyć do torby, bym nie zapomniała...chyba już w łóżku w tel. wpiszę. Spokojnej nocy dziewczyny.
Chyba Was odstraszyłam :-*
PS. Mnie też sen pomalutku łapał...ale teraz rozbudziłam się i chyba dłuuuuuuuuuugo posiedzęmagdzia26, a-koczek, Kaja lubią tę wiadomość
-
O, Muzi się zjawiła
Ja już w łóżku, gotowa paść w objęcia Morfeusza (albo Henryka, zależy który pierwszy się zgłosi). Ciekawe czy kiedyś uda mi się zrealizować plan pójścia spać wraz z pierwszym wieczornym karmieniem Heniuta, czyli ok. 20. To chyba jedyny sposób żebym w miarę się wyspała.
Dobranoc!magdzia26, a-koczek, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:O, Muzi się zjawiła
Ja już w łóżku, gotowa paść w objęcia Morfeusza (albo Henryka, zależy który pierwszy się zgłosi). Ciekawe czy kiedyś uda mi się zrealizować plan pójścia spać wraz z pierwszym wieczornym karmieniem Heniuta, czyli ok. 20. To chyba jedyny sposób żebym w miarę się wyspała.
Dobranoc!MUSZĘ siedzieć długo,jakoś nie umiem inaczej (jakbym podświadomie walczyła o chwilę dla siebie...) a to,że potem wstając kilka razy w nocy do karmienia ledwo stoję na nogach i prawie na autopilocie jadę...to już inna para kaloszy
PS. Mauysiu, mam niedyskretne pytanie, wróciłaś już do formy? Po brzuchu zostały tylko wspomnienia? Bo ja wyglądam jakbym dalej była w ciąży...nawet dość zaawansowanej i nie ma widoków,by miało się to zmienić...ale co zrobić,jak apetyt mi dopisuje a i długie siedzenie sprzyja podjadaniu! Swoją drogą to walczę z tym jak nie wiem...nawet przed chwilą zaciągnęło mnie COŚ do kuchni i już miałam skusić się na ostatie kawałki szarlotki (zanim Stary zabierze resztę do pracy jutro) ale ostatecznie udało mi się przezwyciężyć i skończyło się na wodzie niegazowanej...kurde trzeba wziąć się ostro do roboty bo co najmniej dwie osoby mi "wytykały" że nadal mam brzuch -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
POST NR 1
U mnie wszystko ok, przez to, że co chwilę jest wolne, czas jakoś tak mknie, że trudno się połapać...
Świa oczywiście spędziliśmy rodzinnie, wigilia podzielona na rodziców moich i R, obowiązkowo pasterka, pierwszego dnia byliśmy u chrześniaka pod Warszawą, drugiego dnia trochę w domu, trochę u Teściów...Miedzy czasie do pracy,ale na szczęście większość spraw była przed końcem roku pozamykana, więc było okN sylwestra byliśmy na balu i mogę uznać, że zabawa była udana!
A dziś zostawiam Męża w domku, bo mamy babskie spotkanie
magdzia26, a-koczek, Kaja, Pismak, Blondi22, Dodi, Spero, AGA 30, kiti, Shagga_80, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Post nr 2
Życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku, by przyniósł, to na czym zależy Wam najbardziej, by każdy dzień był ważny i szczęśliwy, by nad Waszym niebem zawsze świeciło ciepłe i gorące słońce, które przyniesie mnóstwo uśmiechu i wiary, że życie każdej z nas jest tak istotne, piękne i wyjątkowe.magdzia26, a-koczek, Kaja, Pismak, Blondi22, Dodi, Spero, AGA 30, kiti, Shagga_80, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Post nr 3
Aguś jak czytam jaka jesteś dobra dla swojej rodziny, to jestem pełna podziwu dla Ciebie, uważam, że jesteś wspaniała i już! Życzę cierpliwości i siły! :*
Fedrulinko przytulam mocno i pamiętam o Tobie
Blondi świetna fotka w avatarku!
Mauyś mam nadzieję, że Henio już niedługo będzie spał tyle, byś chociaż Ty się wyspała
Plemniczko faktycznie na forum zrobiło się jakoś bardziej pusto...
Guniaczku, Oleńko fajnie Was widzieć!
Ilona faje przepisy, z pewnością wykorzystam:*
Magdzia gratuluję!
Sandruś 3maj się mdłościowo, dasz radę w imię tej słusznej sprawy!
iiii tyle nadrobiłam i pędzę do pracy
a-koczek, magdzia26, Kaja, Pismak, Blondi22, Dodi, Spero, AGA 30, kiti, Shagga_80, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja……...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek... 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......32lata.........synuś Igorek……15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś………..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś……..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś……24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia…...11.12.2013....egipt
Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek.. ..18.12.2013....podkarpackie
Plemniczka............2......29lat.........FASOLINKA……..śląskie (19.01.2014)
Blondi22................1....23lat...........FASOLINKA.........mazowieckie (26.01.2014)
Ilona……………....12…..30lat…….FASOLINKA.........Niemcy (29.01.2014)
Effcia...................5.......29lat..........FASOLINKA.........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.…….Szwecja (06.05.2014)
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA……..pomorskie (11.05.2014)
Agafia....................3......26lat…….FASOLINKA….…..dolnośląskie(21.06.2014)
Muska....................11…..31lat......FASOLINKA……...dolnośląskie (07.08.2014)
Sandra………………………………FASOLINKA………..
Spero...................16.......23lat.............04.01….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskie
Gunia....................12......30 lat............04.01…… NIE PRZYJDZIE!!!....podlaskie
sylwia1985 ...........17....28lat …………05.01...... NIE PRZYJDZIE!!!….podkarpackie
Kfjatus...................15......26lat............06.01…….NIE PRZYJDZIE!!!....mazowieckie
Magdzia26…………6……27lat…..…..16.01…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie
a-koczek………....18 .…32lata………..18.01…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz
Strażaczka..............4......23lata..........20.01……..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
Beata……………...14……29lat…..…..28.01…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 11:16
Kaja, Blondi22, Agafia, Strażaczka90, Spero, sylwia1985, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Plemniczko tak patzre na tabelke i wtym samym czasie co ty rodzisz mi powinien sie skonczyc cykl wiec mam nadzieje ze ty rodzisz a ja zachodze w ciąze.
a-koczek lubi tę wiadomość