Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaa i jeszcze coś :) Oczywiście meldować macie o wszystkich wizytach u ginów itd itp :)

magdzia26, Kaja, Blondi22, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahaaa, więc Wy tu z Librą się spotykacie za naszymi plecami, taaaak? Skandal! ;D

A Henio różnie. Dziś np. ok południa miał ok. 40-minutowy napad płaczu (a raczej wrzasku - jakby to ktoś skalpował :( ) i nic nie pomagało, nawet przystawienie do piersi :/ w końcu zasnął lulany przeze mnie, i ze smoczkiem, który trzymałam mu w buzi, bo zawsze wypluwa. Spał oczywiście z 10 minut, ale na szczęście histeria minęła. Ale w którymś momencie po prostu poożyłam się obok niego na łóżku i pomyślałam - trudno - będzie płakał, ale przynajmniej będzie widział, że jestem obok. Ech ciężkie chwile bywają, tego się nie da ukryć. Ale potem wieczorem już był z dobrym humorze, nawet jak zostawiłam go z ojcem, a ja z L pojechalismy do okulisty.

Eech jutro jeszcze jeden dzień będę sama z dwójką, a od poniedziałku L idzie już do przedszkola - nareszcie :)

nick nieaktualny, magdzia26, a-koczek, Kaja, Pismak, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ahaaa, więc Wy tu z Librą się spotykacie za naszymi plecami, taaaak? Skandal! ;D
    Heheheh, nooooooooooooo...takie skandalistki z nas :P

A co do Heniutka,to współczuję Wam obojgu,bo domyślam się,że i Jemu jest trudno :( Ściskam mocno o przesyłam buziaki dla Heniutka..no i Leosia tez of kors.

PS. Nie będe może pisała,że dziś Igor przespał mi cały prawie dzień? Nawet był do tego stopnia niegościnny , że większośc wizyty cioci Libry przespał :/ potem Go wykąpałam...i dalej poszedł w kimono :)

magdzia26, a-koczek, Kaja, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...

magdzia26, a-koczek, Kaja, Pismak, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Hej...
    Heeeeeeeeeeeeej,co tak nieśmiało :D ?

magdzia26, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie umiem sobie miejsca znaleźć jakoś...a Wy mamcie korzystacie z chwilki wolnego widzę...

Podziwiam sobie po cichu Wasze zmagania macierzyńskie :-)Idę powoli do łóżka, rano żegnam siostrę, bo wyjeżdża do siebie...muszę zrobić szybką listę co mam jej rano włożyć do torby, bym nie zapomniała...chyba już w łóżku w tel. wpiszę. Spokojnej nocy dziewczyny.

Chyba Was odstraszyłam :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 00:14

magdzia26, a-koczek, Kaja, Blondi22, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Nie umiem sobie miejsca znaleźć jakoś...a Wy mamcie korzystacie z chwilki wolnego widzę...

Podziwiam sobie po cichu Wasze zmagania macierzyńskie :-)Idę powoli do łóżka, rano żegnam siostrę, bo wyjeżdża do siebie...muszę zrobić szybką listę co mam jej rano włożyć do torby, bym nie zapomniała...chyba już w łóżku w tel. wpiszę. Spokojnej nocy dziewczyny.

Chyba Was odstraszyłam :-*
    Ja jestem,tylko opłacałam właśnie rachunki ...nie ejstem taka strachliwa :D

PS. Mnie też sen pomalutku łapał...ale teraz rozbudziłam się i chyba dłuuuuuuuuuugo posiedzę :D

magdzia26, a-koczek, Kaja lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Muzi się zjawiła :)

Ja już w łóżku, gotowa paść w objęcia Morfeusza (albo Henryka, zależy który pierwszy się zgłosi ;) ). Ciekawe czy kiedyś uda mi się zrealizować plan pójścia spać wraz z pierwszym wieczornym karmieniem Heniuta, czyli ok. 20. To chyba jedyny sposób żebym w miarę się wyspała.

Dobranoc!

magdzia26, a-koczek, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    O, Muzi się zjawiła :)

Ja już w łóżku, gotowa paść w objęcia Morfeusza (albo Henryka, zależy który pierwszy się zgłosi ;) ). Ciekawe czy kiedyś uda mi się zrealizować plan pójścia spać wraz z pierwszym wieczornym karmieniem Heniuta, czyli ok. 20. To chyba jedyny sposób żebym w miarę się wyspała.

Dobranoc!
    Ja tam nawet nie łudzę się,że kiedyś takowy plan wprowadzę :/ MUSZĘ siedzieć długo,jakoś nie umiem inaczej (jakbym podświadomie walczyła o chwilę dla siebie...) a to,że potem wstając kilka razy w nocy do karmienia ledwo stoję na nogach i prawie na autopilocie jadę...to już inna para kaloszy :/

PS. Mauysiu, mam niedyskretne pytanie, wróciłaś już do formy? Po brzuchu zostały tylko wspomnienia? Bo ja wyglądam jakbym dalej była w ciąży...nawet dość zaawansowanej i nie ma widoków,by miało się to zmienić...ale co zrobić,jak apetyt mi dopisuje a i długie siedzenie sprzyja podjadaniu! Swoją drogą to walczę z tym jak nie wiem...nawet przed chwilą zaciągnęło mnie COŚ do kuchni i już miałam skusić się na ostatie kawałki szarlotki (zanim Stary zabierze resztę do pracy jutro) ale ostatecznie udało mi się przezwyciężyć i skończyło się na wodzie niegazowanej...kurde trzeba wziąć się ostro do roboty bo co najmniej dwie osoby mi "wytykały" że nadal mam brzuch :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic...zmykam i ja :) Pooglądałam trochę rzeczy w sklepach internetowych, pomarzyłam o zakupach - można iść lulu :D
    Dobranoc...do jutra a raczej dziś :*

magdzia26, a-koczek, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    POST NR 1 :)
    U mnie wszystko ok, przez to, że co chwilę jest wolne, czas jakoś tak mknie, że trudno się połapać...
    Świa oczywiście spędziliśmy rodzinnie, wigilia podzielona na rodziców moich i R, obowiązkowo pasterka, pierwszego dnia byliśmy u chrześniaka pod Warszawą, drugiego dnia trochę w domu, trochę u Teściów...Miedzy czasie do pracy,ale na szczęście większość spraw była przed końcem roku pozamykana, więc było ok :) N sylwestra byliśmy na balu i mogę uznać, że zabawa była udana! :)
    A dziś zostawiam Męża w domku, bo mamy babskie spotkanie :)

magdzia26, a-koczek, Kaja, Pismak, Blondi22, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kiti, nick nieaktualny, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post nr 2
    Życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku, by przyniósł, to na czym zależy Wam najbardziej, by każdy dzień był ważny i szczęśliwy, by nad Waszym niebem zawsze świeciło ciepłe i gorące słońce, które przyniesie mnóstwo uśmiechu i wiary, że życie każdej z nas jest tak istotne, piękne i wyjątkowe.

magdzia26, a-koczek, Kaja, Pismak, Blondi22, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kiti, nick nieaktualny, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane robaczki. Widze mamuski w nocy nie próżnowały.

magdzia26, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post nr 3
    Aguś jak czytam jaka jesteś dobra dla swojej rodziny, to jestem pełna podziwu dla Ciebie, uważam, że jesteś wspaniała i już! Życzę cierpliwości i siły! :*
    Fedrulinko przytulam mocno i pamiętam o Tobie <3
    Blondi świetna fotka w avatarku! :)
    Mauyś mam nadzieję, że Henio już niedługo będzie spał tyle, byś chociaż Ty się wyspała :)
    Plemniczko faktycznie na forum zrobiło się jakoś bardziej pusto...
    Guniaczku, Oleńko fajnie Was widzieć!
    Ilona faje przepisy, z pewnością wykorzystam :) :*
    Magdzia gratuluję! :D :D
    Sandruś 3maj się mdłościowo, dasz radę w imię tej słusznej sprawy! :D

iiii tyle nadrobiłam i pędzę do pracy :)

a-koczek, magdzia26, Kaja, Pismak, Blondi22, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kiti, nick nieaktualny, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala … <3 ……17.06.2013…lubelskie
    she......................6.......35lat...........córcia Maja… <3 …...21.06.2013...pomorskie
    gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś .. <3 ….11.07.2013....kuj-pom
    Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek.. <3 . 04.08.2013…świętkorzyskie
    Dora.....................2......30lat...........córcia Róża… <3 …. 09.09.2013…..pomorskie
    mauysia................5......31lat...........synuś Heniu… <3 … 26.09.2013.....wielkopolskie
    anna_w...............10......31lat..........córcia Ola… <3 ……. 01.10.2013.....lubelskie
    Shagga_80...........3......32lata.........synuś Igorek… <3 …15.10.2013.....łódzkie
    Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś… <3 ……..18.11.2013…..małopolskie
    Rucia....................17....27lat………synuś Leoś… <3 …..23.11.2013…..mazowieckie
    Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś… <3 …24.11.2013…..łódzkie
    Karoam..................3......27lat……..córcia Julia… <3 ...11.12.2013....egipt
    Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek <3.. ..18.12.2013....podkarpackie

Plemniczka............2......29lat.........FASOLINKA… :D …..śląskie (19.01.2014)
    Blondi22................1....23lat...........FASOLINKA.... :D .....mazowieckie (26.01.2014)
    Ilona……………....12…..30lat…….FASOLINKA... :D ......Niemcy (29.01.2014)
    Effcia...................5.......29lat..........FASOLINKA.... :D .....wielkopolskie (25.02.2014)
    Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.… :D ….Szwecja (06.05.2014)
    Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA… :D …..pomorskie (11.05.2014)
    Agafia....................3......26lat…….FASOLINKA… :D .…..dolnośląskie(21.06.2014)
    Muska....................11…..31lat......FASOLINKA… :D …...dolnośląskie (07.08.2014)
    Sandra………………………………FASOLINKA… :D……..

Spero...................16.......23lat.............04.01….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskie
    Gunia....................12......30 lat............04.01…… NIE PRZYJDZIE!!!....podlaskie
    sylwia1985 ...........17....28lat …………05.01...... NIE PRZYJDZIE!!!….podkarpackie
    Kfjatus...................15......26lat............06.01…….NIE PRZYJDZIE!!!....mazowieckie
    Magdzia26…………6……27lat…..…..16.01…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie
    a-koczek………....18 .…32lata………..18.01…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz
    Strażaczka..............4......23lata..........20.01……..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
    Beata……………...14……29lat…..…..28.01…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 11:16

Kaja, Blondi22, Agafia, Strażaczka90, nick nieaktualny, sylwia1985, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    i takim oto sposobem mamy nadal tabelkę Fredzi ;)
    proszę jeszcze zgłaszać gdyby coś było nie tak z datami :)
    buziaki kochane <3

a-koczek, Kaja, Blondi22, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko tak patzre na tabelke i wtym samym czasie co ty rodzisz mi powinien sie skonczyc cykl wiec mam nadzieje ze ty rodzisz a ja zachodze w ciąze.

magdzia26, Kaja, Dodi, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Dodi wypadałoby dopisać ale nie mam danych...
    Sandra trzymam kciuki za wizytę &&&&&&:)

Kaja, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Plemniczko tak patzre na tabelke i wtym samym czasie co ty rodzisz mi powinien sie skonczyc cykl wiec mam nadzieje ze ty rodzisz a ja zachodze w ciąze.
    no no dokładnie tak musi być :)

a-koczek lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć lachony ;-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 4813 4814 4815 4816 4817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ