plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:zrozumialam ze idziesz, bo napisalas ze czekasz na zaproszenie od gina do szpitala na polowkowe
mialam na mysli prenatalne , a na Plowkowe tak ide ide jak najbardziej bo gin ma cienki sprzęt bo widzę i pamietam , ze ta moja stara gina miała wypas sprzęt.....Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Kaju ale polowkowe to tez prenatalne, tam tez mierzą, badają, sprawdzaja narzady, ale juz nie wszystko mogą sprawdzic z tych spraw ktore by byly zbadane na pierwszych prenatalnych ok 12 tyg.
No to juz za kilka dni masz tą wizyte, powodzenia. Jak bedziesz miala na tej wiycie to połówkowe badanie to juz pewnie plec poznaszStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Kaju ale polowkowe to tez prenatalne, tam tez mierzą, badają, sprawdzaja narzady, ale juz nie wszystko mogą sprawdzic z tych spraw ktore by byly zbadane na pierwszych prenatalnych ok 12 tyg.
No to juz za kilka dni masz tą wizyte, powodzenia. Jak bedziesz miala na tej wiycie to połówkowe badanie to juz pewnie plec poznasz
no może powie mi , ale wiesz naprawdę nie mam ciśnienia bardziej ciekawa moja rodzinka jest i jak mówię , ze nie wiem to mi nie wieża !!!!! no zobaczę jak to badanie wygląda bo tak to nie wiem , ale wszystko przedemna
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:czesc koczku :*
Kaja a to ja sie nie nastawiam na taki porod... juz nawet mam zalatwione znieczulenie zzo. Ale zobaczymy jak to sie potoczy.
No i ja bym nie wytrzymala nie wiedząc jeszcze plci na twoim etapieja juz mialam polowe wyprawki zrobionej w polowie ciazy
A bedziesz robila, albo juz zrobilas badania prenatalne połówkowe?
Ja tez mysle ze dopoki fedra nie wroci ktos by musial ogarniac tabelke.
madzia faktycznie moze odszukasz najnowszą i sie tym zajmiesz?
Plemnis Kochana też jestem tego zdania by Madzia sie tym zajęła...
-
magdzia26 wrote:Dziękuję koczus ale nie wiem czy jestem godna tego...
Niezła historia z twoja bratowa
Będzie teraz pewnie chłopak w rozu smigal bo pewnie większość rzeczy pod córeczkę kupilia-koczek lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:No może sie zmieni , ale na początek nie kupię różu
zobaczymy co bedzie
a-koczek lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:dziewczynki.. doszłam do wniosku że należą się Wam przeprosiny i chociaż po krótce wytłumaczenie, czemu nagle zniknęłam na fb forum ovu i pousuwałam was ze znajomych
koniec roku 2013 był dla mnie bardzo trudny, o włos minełam sie ze śmiercią..
ale mamy 2014, ja żyje i zaczynam nowe życie.
przepraszam że tak postąpiłam, że odeszłam od WAS, nie będę się tu uzewnętrzniać co i jak, chociaż ja tak lubięale wiem że nie wszystkie by chciały to czytać..
może mi wybaczycie.
nie będę się tu udzielać, nie teraz. może kiedyś.
Bardzo Was lubię i nie myślcie o mnie źle.. musiałam tak zrobić..
Życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, fasolek a potem ślicznych małych szkrabów :****
trzymajcie sie cieplutko dziewczynki.
Effcia żeby Ci te dolegliwości minęły! Jak najszybciej..Plemnis nie widziałam Cię jeszcze ale znikąd mi sie dziś że na dniach urodzilas:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 17:59
plemniczka lubi tę wiadomość
-
hej
mi dzis źle sie spalo zaledwie ze 3 godziny pospalam bo nie moglam jakos jak usnelam o 22 tak wstalam kolo polnocy i dopiero zasnelam kolo 6.rano a przed 8 juz musialam wstac. ostatnio nie moge sie wyspac mala dziwnie szaleje w brzuszku jak spie a to jakies skurcze mnie budza i tak w kolko. moze dzis bedzie lepiej.
i czuje jak mala strasznie pcha sie tam na dole .
bylam dzis juz na ostatnim pobraniu krwi i moczu .Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:zostałyśmy tylko my tzn...
Kaja zawsze jest na posterunku
Strażaczka też często wpada
ja od pn-pt od 8-16 ;P i w innych godzinach czasem z telefonu podejrzę co się sie dzieje
Pismaczek, plemniczka, kfiatus, Speruś, kiti, aga, koczek czasem coś napiszą
Mayusia, Shaggusia czasem zajrzą ale one z dwójka dzieci to nie ma się co dziwić
i chyba tyleStrażaczka90, a-koczek, Kaja, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Plemniczka podobno z drugim szybciej ehhh zobaczymy jak nam pojdzie oby szybko tak jak jej no ona ma blisko do szpitala ja jak bym miała tak szybko rodzic na bank w aucie bym urodziła , ale , ze to pierwsze to pewnie nie będzie tak luksusowo
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość