plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no cisza Agafiu bo dużo dziewczyn poodchodziło...

Libra, Muzi, Beatka, Fedra, Zbik, Ola ...
a reszta dziewczyn chyba już nie chce pisać za wiele na forum albo nie mają czasu bo też mało się udzielają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 15:45
Agafia, Strażaczka90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
zostałyśmy tylko my tzn...
Kaja zawsze jest na posterunku
Strażaczka też często wpada
ja od pn-pt od 8-16 ;P i w innych godzinach czasem z telefonu podejrzę co się sie dzieje
Pismaczek, plemniczka, kfiatus, Speruś, kiti, aga, blondi i koczek czasem coś napiszą
Mayusia, Shaggusia czasem zajrzą ale one z dwójka dzieci to nie ma się co dziwić
i chyba tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 19:19
Kaja, a-koczek, nick nieaktualny, Strażaczka90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
hej hej ja tez jestem

wiecie jestem tu od początku istnienia forum u mysle ze niektore dziewczyny nie odeszly juz na zawsze... czesto bylo tak ze ktos robil sobie odpoczynek od forum nawet kilkumiesieczny, a pozniej wracal, licze ze i tym razem tak bedzie...
Muska wywoluje Cie, jak sie czujesz?
Sandra?
Dodi?
Mam nadzieje ze poinformujecie nas po waszych wizytcah u ginów...
magdzia26, Kaja, Sandraa, nick nieaktualny, Strażaczka90, Dodi, nick nieaktualny, mauysia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Plemniczka wiesz co życzę ci szybkiego porodu jaki miała wczoraj moja kuzynka
pobila rekord rodzenia 7 min ledwo co na fotel wlazla i mała na świecie była wody odeszły na korytarzu ...kuzyn mówił , ze pomógł wejść na fotel i dobrze ze położna stała obok bo mala centralnie wystrzelila jak z procy
magdzia26, sylwia1985, a-koczek, Strażaczka90, Blondi22, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ooo to faktycznie ekspresowo. A to jej pierwszy porod byl?Kaja wrote:Plemniczka wiesz co życzę ci szybkiego porodu jaki miała wczoraj moja kuzynka
pobila rekord rodzenia 7 min ledwo co na fotel wlazla i mała na świecie była wody odeszły na korytarzu ...kuzyn mówił , ze pomógł wejść na fotel i dobrze ze położna stała obok bo mala centralnie wystrzelila jak z procy 
Kaja lubi tę wiadomość
-
No tylko każdy boi się chyba wiec proszę się zgłaszać kto zastąpi Fedrusie w obowiązku tabelkowym tylko to na jakiś czas żeby nie było bo ja liczę ze jednak wróci do nas Fedrus
Strażaczka90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Hej
Agafio fajnie ze juz masz kontak ze światam a szczególnie z naszym forum.
Zosia nikt chyba pretensji do ciebie niema fajnie ze sie odezwałas i oby ten rok przyniósł ci duzo szczescia.
Co do tabelki to jakis czas temu Fedra prosiła zeby któras z nas ją przejeła.
Niewiem czy Wam juz o tym pisałam czy nie ale napisze teraz.
Moja bratowa ( termin porodu 15.01) miała mieć córeczke a tu na ostatniej wizycie pan doktor mówi " Fajnie ten Wasz synek wygląda). Teraz to bęą mieli niespodzianke bo juz sami zgłupieli co w koncu bedzie bo tak zszokowani to wiadomością byli ze nie spytali sie gina czy prawde mowi czy zartuje.
magdzia26, Kaja, nick nieaktualny, Strażaczka90, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

[/url]

[/link]