plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no cisza Agafiu bo dużo dziewczyn poodchodziło...
Libra, Muzi, Beatka, Fedra, Zbik, Ola ...
a reszta dziewczyn chyba już nie chce pisać za wiele na forum albo nie mają czasu bo też mało się udzielająWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 15:45
Agafia, Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
zostałyśmy tylko my tzn...
Kaja zawsze jest na posterunku
Strażaczka też często wpada
ja od pn-pt od 8-16 ;P i w innych godzinach czasem z telefonu podejrzę co się sie dzieje
Pismaczek, plemniczka, kfiatus, Speruś, kiti, aga, blondi i koczek czasem coś napiszą
Mayusia, Shaggusia czasem zajrzą ale one z dwójka dzieci to nie ma się co dziwić
i chyba tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 19:19
Kaja, a-koczek, Spero, Strażaczka90, AGA 30, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
hej hej ja tez jestem
wiecie jestem tu od początku istnienia forum u mysle ze niektore dziewczyny nie odeszly juz na zawsze... czesto bylo tak ze ktos robil sobie odpoczynek od forum nawet kilkumiesieczny, a pozniej wracal, licze ze i tym razem tak bedzie...
Muska wywoluje Cie, jak sie czujesz?
Sandra?
Dodi?
Mam nadzieje ze poinformujecie nas po waszych wizytcah u ginów...
magdzia26, Kaja, Sandraa, Spero, Strażaczka90, Dodi, AGA 30, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Plemniczka wiesz co życzę ci szybkiego porodu jaki miała wczoraj moja kuzynka
pobila rekord rodzenia 7 min ledwo co na fotel wlazla i mała na świecie była wody odeszły na korytarzu ...kuzyn mówił , ze pomógł wejść na fotel i dobrze ze położna stała obok bo mala centralnie wystrzelila jak z procy
magdzia26, sylwia1985, a-koczek, Strażaczka90, Blondi22, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Plemniczka wiesz co życzę ci szybkiego porodu jaki miała wczoraj moja kuzynka
pobila rekord rodzenia 7 min ledwo co na fotel wlazla i mała na świecie była wody odeszły na korytarzu ...kuzyn mówił , ze pomógł wejść na fotel i dobrze ze położna stała obok bo mala centralnie wystrzelila jak z procy
Kaja lubi tę wiadomość
-
Hej
Agafio fajnie ze juz masz kontak ze światam a szczególnie z naszym forum.
Zosia nikt chyba pretensji do ciebie niema fajnie ze sie odezwałas i oby ten rok przyniósł ci duzo szczescia.
Co do tabelki to jakis czas temu Fedra prosiła zeby któras z nas ją przejeła.
Niewiem czy Wam juz o tym pisałam czy nie ale napisze teraz.
Moja bratowa ( termin porodu 15.01) miała mieć córeczke a tu na ostatniej wizycie pan doktor mówi " Fajnie ten Wasz synek wygląda). Teraz to bęą mieli niespodzianke bo juz sami zgłupieli co w koncu bedzie bo tak zszokowani to wiadomością byli ze nie spytali sie gina czy prawde mowi czy zartuje.magdzia26, Kaja, Spero, Strażaczka90, Dodi, AGA 30, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość