plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem już w domu, właśnie zalogowalam się w łóżeczku i dzisiaj już z niego się nigdzie nie ruszam. Dostałam leki na gardło i na kaszel. Narazie mam z tym próbować. W razie w mam też recepte na antybiotyk, gdybym się gorzej poczuła. Mam nadzieję, że obejdzie się bez.
Aga gratulacje
Dodi zobaczysz te 5 tyg szybko zleci, potem następne i nawet się nie obejrzysz a będziesz ku końcówce. Mi naprawdę nie wiem kiedy to zlecialo, a wydawało się, że się ciągnie, a tu już 38 tydz prawie.
Kiti szykuj się bo przyjmujesz po mnie pałeczkę ciążowa
Widzę że zakłady poszły w ruch, hehe
Ja tam obstawiam jak w tabelceSpero, magdzia26, aisa, a-koczek, Blondi22, Dodi, AGA 30, kiti, plemniczka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyWitam kochane!
Aguś! Gratulacje ogromne! super
Plemniczko, a olejek rycynowy?? Shagga chyba wzięła i nawet ruszyło.
Blondi śliczny brzuszek... kurcze ale zleciało
Madzie ale niecny plan uknułaś, ale mam nadzieję, że faktycznie szybko się uda go zrealizować i po kolei będą ciąże
ja może na koniec kwietnia/początek maja się piszę, ale to się 17.01 dowiem
Muzi kochana co u Ciebie, właśnie dziś o Tobie myślałam
a strażaczka gdzie zniknęła?? taka zapracowana?
Ja znów noc ledwo przespałam, choć psiak już grzeczny był bardzo, to ja się co chwilę budziłam i jak na czuwaniu spalam. chyba się zdrzemnę jeszcze chwilkę.
P.S. wiecie jak zarąbiście jak trzeba tyle stron nadrabiać???
buziakimagdzia26, Ilona, a-koczek, Blondi22, Dodi, AGA 30, kiti, mauysia, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:właśnie chciałam napisać że wydaje się już być dosyć nisko, ale nie chciałam palnąc gafy hehe (czyli jednak dobrze myślałam)
no bo już bliziutko końca, więc Izulka pikuje do dołu
-
Aga, gratuluję! Teraz niech wszystko po Twojej mysli się uklada. Niech praca Ci lekką będzie
Blondi fajny brzusio. Ależ to musi byc slodki ciężar do noszenia...
U nas pogoda tez brzydka. Nie pada, ale ciemne chmury w sumie caly dzień po niebie się ciągną. Spać się strasznie chce. Wszyscy w biurze jak zombi się snują. Ekspres do kawy non stop zajęty
Ilona, zdrówka dużo życzę. Oby leżenie dzisiaj pomogło.magdzia26, Ilona, a-koczek, Kaja, Blondi22, Spero, Dodi, AGA 30, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
o Boże
czytam i czytam i czytam lajki idą w ruch ..Ale się działo jak mnie nie było!!!!!Ruch normalnie jak w Hipermarkecie u mnie:) Miło że wpadłyście Żbiczku Aisko OLeńko:0 ja po pracy idę coś Mężowi upichcić
ale nadal Was czytam właśnie;) Jeszcze nie doczytałam za co gratulujecie Adze
ale zaraz doczytam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 14:54
Ilona, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Spero, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ahaaa! Która z Was podawała ostatno linka do fajnej rozgrzewki przed ćwiczeniami? Strażaczka? Pliiiiz mogłabym poprosić jeszcze raz...? Henio od paru dni śpi lepiej przed północą więc może to w końcu czas żeby cosik przedsięwziąć...
Dziękuję z góry!
Pa!
Ja podawałam takie Lajki Słoneczko
http://www.youtube.com/watch?v=DbZs9Dp4E-s
http://www.youtube.com/watch?v=xo-hUZYDORU
http://www.youtube.com/watch?v=p7MoZwYyx7I -
Witam Was dziewczynki
Mam pytanko czy beta 8,28 w 12dpo to ok wynik? Jestem jeszcze w szoku i nic do mnie nie dociera:)Ilona, magdzia26, Rucia, Blondi22, Dodi, Effcia28, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
W poniedziałek pójdę w takim razie, bo w niedzielę nic nie załatwię
Effcia28, Ilona lubią tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Witam Was dziewczynki
Mam pytanko czy beta 8,28 w 12dpo to ok wynik? Jestem jeszcze w szoku i nic do mnie nie dociera:)
Po cichu gratulujęPowtórz betę w poniedziałek zobaczymy jak przyrasta.
A duphaston na razie bym nie odstawiała na Twoim miejscu.A kiedy masz termin @magdzia26, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość