plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga masz rację, lepiej żeby faceci nie byli świadomi daty owulacji. Tylko ciężko im sie w ogole przestawiać na opcję- " bez zabezpieczania". Już sam ten fakt może spinać. A u nas jeszcze trzeba dostosowywać delegacje do dni płodnych,żeby nie przegapić.Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja jak na początku zamieszkałam z obecnym partnerem to co chwile wojny były i pakowałam jego rzeczy i kazałam mu sie wyprowadzać ale po jakimś czasie stwierdziałam ze tylko sobie niepotrzebną robotę robię bo potem ja sama musiałam siedzieć nad jego rzeczami które wywaliłam z szafki i je układać na nowo!! bo nigdy nie chciał sie wynieść hi hi!!
I tak siedzimy już ponad 2 lata razem i od roku nie spakowałam go ani azu już!! coraz lepiej jest!!Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya u mnie sie przestawilo ze spaniem tak ze dopiero pozna noca zasypiam ( dzis w nocy dopiero po 2) ale za to spie do pozna- dzis wstalam okolo 12 dopiero (!) wiem ze powinnam chodzic spac wczesniej ale co poradze jak sie klade, przewracam z boku na bok a sen i tak nie przychodzi...?
dlatego buszuje tu po forum w tak poznych porach hihi -
Hej Gadgeta
jaka Ty Kochana jesteś że Nas nie opuszczasz
a mój to się ostatnio wycwanił i mówi tak patrzy w kalendarz chwila skupienia i nagle euforia "no to owulacja Ci się zbliża no to ide Cie bzyknąć" a potem mówi że chyba musi popraweczkę zrobići najchętniej tak co dziennie
Dora, Shagga_80, zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnya moj m od kiedy sie dowiedzial ze bedzie tatusiem to strasznie sie napalil na to zeby miec ogrodek dzialkowy ( wiecie- zeby bylo gdzie z dzidzia jezdzic "na zielona trawke" i grilla dla rodzinki i znajomych robic
)
dlatego dzisiaj jedziemy po 14 ogladac niedaleko nas taki ogrodek co to mozna go sobie wynajac "od reki", a potem czeka nas obiad u mojej mamy i przekazanie radosnych nowinzosia-ktosia, AGA 30, Shagga_80, Fedra, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Hej Gadgeta
jaka Ty Kochana jesteś że Nas nie opuszczasz
a mój to się ostatnio wycwanił i mówi tak patrzy w kalendarz chwila skupienia i nagle euforia "no to owulacja Ci się zbliża no to ide Cie bzyknąć" a potem mówi że chyba musi popraweczkę zrobići najchętniej tak co dziennie
Freda to tak jak mój wiecznie by uszy dorabiał!!
a już mu wczoraj zapowiedziałam że na weekend wywołujemy owulke to powiedział mi że gorący weekend go czeka i będzie siły zbierał przez tydzień!!Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:a u mnie sie przestawilo ze spaniem tak ze dopiero pozna noca zasypiam ( dzis w nocy dopiero po 2) ale za to spie do pozna- dzis wstalam okolo 12 dopiero (!) wiem ze powinnam chodzic spac wczesniej ale co poradze jak sie klade, przewracam z boku na bok a sen i tak nie przychodzi...?
dlatego buszuje tu po forum w tak poznych porach hihi
Ja pół ciąży chodziłam baaardzo późno spać, a odsypiałam dnia następnegoWięc znam to
-
witam was i wszystkiego naj i zyczze nam wszystkiby zafasolkowania.
u mnie dzis skoczyla nareszcie temepraturka wiec teraz będe musiala sie uzbroic w cierpliwosc do @, która powinnam dostac najdalej 13.12. jak znajde tabelke to zaktualizuje swoje dane:)
Zosia no z facetami niestety ciezko ale bez nich jszcze gorzej. U nas w sumie seks byl zaraz p slubie a potem przyszedl gorszy czas kótnie docieranie itd a teraz znowu jest dobrze jak juz pisalam przez te starania przezywamy znowu miesiac miodowy
ale niestety panowie sa rozni, ale moze warto sprobowac jak dziewczyny mowia co 2 dni, zeby nie mial pojecia kiedy jest owulacja, a moze jakies afrodyzjaki zaczac mu podawac przy posilku
ja w wakajce tez zastanwialam sie czy chce z nim bc a co dopiero miec dziecko a dzis sie staramy, wpsiera mnie i sam sie doczekac nie moze rozmawiamy o tym wszystkim ale bez przesady. a wczoraj udalo mi sie wygrac z laptopem i telewizorem
i zgadza sie najgorsze niedomowieniaFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaz mnie zszokowal tym napaleniem- kurcze on juz planuje jakie drzewka owocowe posadzi, jakie krzaczki i ze zrobi wybieg naszemu kotu .... hehehe
ten wybieg dla kota powalil mnie na lopatki...
no ale dobra dobra- beda przynajmniej niepryskane sliweczki agrest malinki truskawki aliweczki i inne takie bajery... dla przyszlej ewentualnej dzidzi w sam raz...
a co u reszty dziewczat slychac?? plemniczko jak sie czujesz? wosebus Twoj wykres ladnie sie pnie do gory- niewazne jak wolno... wazne ze do gory...
fedra aga mauysia witajcie
sandrus trzymam kciuki za wizyte u gina
no i gratki z powodu 500 strony...
ps. gratulacje dla wszystkich nowych zafasolkowanych JUPPI !Shagga_80, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
agga84aa wrote:Dziewczyny czy jednoznacznie możemy stwierdzić, że nie mężów idealnych. Często niestety ame musimy zacisnąć zęby i iść do przodu. Bo co zrobić..
nie ma mężów idealnych zawsze coś przeskrobią jak małe dziecia-koczek lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyJa (jak wspomniałam wcześniej) robiłam test, gdy byłam już po zażyciu niby szkodliwych dla płodu leków, więc gdy zrobiłam test (UWAGA! w łazience w pracy!) to poryczałam się,że co jeśli dziecku zaszkodziłam więc zadzwoniłam zaraz do mamy z płaczem , do Męża też zadzwoniłam (w sumie nie pamiętam, do kogo najpierw, bo Mąż chyba nie odebrał za pierwszym razem) a 3cią osobą, która dowiedziała się była UWAGA moja szefowa - bo weszła do biura,gdy byłam świeżo po teście i chyba wyglądałam na załamaną więc zaraz spytała,czy coś się stało i wtedy ja powiedziałam, baaa wybuchnęłam i poryczałam się
Tym razem test mogłabym wykonywać najwcześniej mniej więcej 11 grudnia i wtedy będę przed wyjazdem do Szpitala z dzieckiem -
nick nieaktualnyna razie sie bede zbierac kochane moje, zajrze jeszcze wieczorem po odwiedzinach u mamusi...
bedzie watrobka ( na moja wyrazna prosbe) mniam mniam...
cosik chyba mam malo zelaza i vit c bo non stop bym mieso i kwasne jadla...
slodycze i caly nabial poza mlekiem poszly w odstawke
a na sniadanko zrobilam jajecznice tak mi sie chcialo smazonych jaj...
buziaczki dziewczyny i nie rozpisujcie sie za bardzo bo znow mi godzina minie na nadrabianiu zaleglosci hehe...
milego popoludnia dla wszystkich
cmok cmok cmokWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2012, 12:05
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:na razie sie bede zbierac kochane moje, zajrze jeszcze wieczorem po odwiedzinach u mamusi...
bedzie watrobka ( na moja wyrazna prosbe) mniam mniam...
cosik chyba mam malo zelaza i vit c bo non stop bym mieso i kwasne jadla...
slodycze i caly nabial poza mlekiem poszly w odstawke
a na sniadanko zrobilam jajecznice tak mi sie chcialo smazonych jaj...
buziaczki dziewczyny i nie rozpisujcie sie za bardzo bo znow mi godzina minie na nadrabianiu zaleglosci hehe...
milego popoludnia dla wszystkich
cmok cmok cmok
no to udanego dnia Kochana i przyjemnego przekazywania szczęśliwej nowinya watróbkę tez bym zjadła ale moja mama 200 km odemnie i kto mi ją zrobi
cmoki i dla Ciebie i Twojego Brzuszka :*gadgeta lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Kurcze, weźcie i mnie wygońcie! Już 13 a moja wydajność w pracy dziś bliska zeru (jakoś wolę do Was pisać niż pracować
) a tu niedługo do domku
przynajmniej Ci czas szybciej zleci
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Shagga_80 wrote:Kurcze, weźcie i mnie wygońcie! Już 13 a moja wydajność w pracy dziś bliska zeru (jakoś wolę do Was pisać niż pracować
) a tu niedługo do domku
przynajmniej Ci czas szybciej zleci
Nooo, nawet nie wiem, kiedy wybiła 16