X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dora Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga masz rację, lepiej żeby faceci nie byli świadomi daty owulacji. Tylko ciężko im sie w ogole przestawiać na opcję- " bez zabezpieczania". Już sam ten fakt może spinać. A u nas jeszcze trzeba dostosowywać delegacje do dni płodnych,żeby nie przegapić.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2012, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja jak na początku zamieszkałam z obecnym partnerem to co chwile wojny były i pakowałam jego rzeczy i kazałam mu sie wyprowadzać ale po jakimś czasie stwierdziałam ze tylko sobie niepotrzebną robotę robię bo potem ja sama musiałam siedzieć nad jego rzeczami które wywaliłam z szafki i je układać na nowo!! bo nigdy nie chciał sie wynieść hi hi!!
    I tak siedzimy już ponad 2 lata razem i od roku nie spakowałam go ani azu już!! coraz lepiej jest!!

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2012, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie sie przestawilo ze spaniem tak ze dopiero pozna noca zasypiam ( dzis w nocy dopiero po 2) ale za to spie do pozna- dzis wstalam okolo 12 dopiero (!) wiem ze powinnam chodzic spac wczesniej ale co poradze jak sie klade, przewracam z boku na bok a sen i tak nie przychodzi...?
    dlatego buszuje tu po forum w tak poznych porach hihi

• Fedra Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Gadgeta
    jaka Ty Kochana jesteś że Nas nie opuszczasz :)
    a mój to się ostatnio wycwanił i mówi tak patrzy w kalendarz chwila skupienia i nagle euforia "no to owulacja Ci się zbliża no to ide Cie bzyknąć" a potem mówi że chyba musi popraweczkę zrobić :) i najchętniej tak co dziennie :)

Dora, Shagga_80, zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2012, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj m od kiedy sie dowiedzial ze bedzie tatusiem to strasznie sie napalil na to zeby miec ogrodek dzialkowy ( wiecie- zeby bylo gdzie z dzidzia jezdzic "na zielona trawke" i grilla dla rodzinki i znajomych robic :P)
    dlatego dzisiaj jedziemy po 14 ogladac niedaleko nas taki ogrodek co to mozna go sobie wynajac "od reki", a potem czeka nas obiad u mojej mamy i przekazanie radosnych nowin :)

zosia-ktosia, AGA 30, Shagga_80, Fedra, mauysia, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2012, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Hej Gadgeta
    jaka Ty Kochana jesteś że Nas nie opuszczasz :)
    a mój to się ostatnio wycwanił i mówi tak patrzy w kalendarz chwila skupienia i nagle euforia "no to owulacja Ci się zbliża no to ide Cie bzyknąć" a potem mówi że chyba musi popraweczkę zrobić :) i najchętniej tak co dziennie :)

Freda to tak jak mój wiecznie by uszy dorabiał!! :-)
    a już mu wczoraj zapowiedziałam że na weekend wywołujemy owulke to powiedział mi że gorący weekend go czeka i będzie siły zbierał przez tydzień!!

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2012, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    a u mnie sie przestawilo ze spaniem tak ze dopiero pozna noca zasypiam ( dzis w nocy dopiero po 2) ale za to spie do pozna- dzis wstalam okolo 12 dopiero (!) wiem ze powinnam chodzic spac wczesniej ale co poradze jak sie klade, przewracam z boku na bok a sen i tak nie przychodzi...?
    dlatego buszuje tu po forum w tak poznych porach hihi

Ja pół ciąży chodziłam baaardzo późno spać, a odsypiałam dnia następnego :) Więc znam to :)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was i wszystkiego naj i zyczze nam wszystkiby zafasolkowania.

u mnie dzis skoczyla nareszcie temepraturka wiec teraz będe musiala sie uzbroic w cierpliwosc do @, która powinnam dostac najdalej 13.12. jak znajde tabelke to zaktualizuje swoje dane:)

Zosia no z facetami niestety ciezko ale bez nich jszcze gorzej. U nas w sumie seks byl zaraz p slubie a potem przyszedl gorszy czas kótnie docieranie itd a teraz znowu jest dobrze jak juz pisalam przez te starania przezywamy znowu miesiac miodowy :)

ale niestety panowie sa rozni, ale moze warto sprobowac jak dziewczyny mowia co 2 dni, zeby nie mial pojecia kiedy jest owulacja, a moze jakies afrodyzjaki zaczac mu podawac przy posilku :D

ja w wakajce tez zastanwialam sie czy chce z nim bc a co dopiero miec dziecko a dzis sie staramy, wpsiera mnie i sam sie doczekac nie moze rozmawiamy o tym wszystkim ale bez przesady. a wczoraj udalo mi sie wygrac z laptopem i telewizorem :)

i zgadza sie najgorsze niedomowienia

Fedra lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jednoznacznie możemy stwierdzić, że nie mężów idealnych. Często niestety ame musimy zacisnąć zęby i iść do przodu. Bo co zrobić..

AGA 30, gadgeta, Dora lubią tę wiadomość

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetka, to całkiem fajny dzień cię czeka:) Przekazywanie takiej nowiny musi być cudowne:))))))

AGA 30, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    az mnie zszokowal tym napaleniem- kurcze on juz planuje jakie drzewka owocowe posadzi, jakie krzaczki i ze zrobi wybieg naszemu kotu .... hehehe
    ten wybieg dla kota powalil mnie na lopatki... o.O
    no ale dobra dobra- beda przynajmniej niepryskane sliweczki agrest malinki truskawki aliweczki i inne takie bajery... dla przyszlej ewentualnej dzidzi w sam raz... :)
    a co u reszty dziewczat slychac?? plemniczko jak sie czujesz? wosebus Twoj wykres ladnie sie pnie do gory- niewazne jak wolno... wazne ze do gory...
    fedra aga mauysia witajcie :)
    sandrus trzymam kciuki za wizyte u gina
    no i gratki z powodu 500 strony... :)
    ps. gratulacje dla wszystkich nowych zafasolkowanych JUPPI ! <3

Shagga_80, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Dziewczyny czy jednoznacznie możemy stwierdzić, że nie mężów idealnych. Często niestety ame musimy zacisnąć zęby i iść do przodu. Bo co zrobić..

nie ma mężów idealnych zawsze coś przeskrobią jak małe dzieci :)

a-koczek lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dora Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amiciziu: witaj! ja wczoraj też wygrałam z pilotem:D a na dzisiaj zaplanowaliśmy sobie miły wieczór...

zosia-ktosia, mauysia, gadgeta lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2012, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja (jak wspomniałam wcześniej) robiłam test, gdy byłam już po zażyciu niby szkodliwych dla płodu leków, więc gdy zrobiłam test (UWAGA! w łazience w pracy!) to poryczałam się,że co jeśli dziecku zaszkodziłam więc zadzwoniłam zaraz do mamy z płaczem , do Męża też zadzwoniłam (w sumie nie pamiętam, do kogo najpierw, bo Mąż chyba nie odebrał za pierwszym razem) a 3cią osobą, która dowiedziała się była UWAGA moja szefowa - bo weszła do biura,gdy byłam świeżo po teście i chyba wyglądałam na załamaną więc zaraz spytała,czy coś się stało i wtedy ja powiedziałam, baaa wybuchnęłam i poryczałam się:(
    Tym razem test mogłabym wykonywać najwcześniej mniej więcej 11 grudnia i wtedy będę przed wyjazdem do Szpitala z dzieckiem :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2012, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie sie bede zbierac kochane moje, zajrze jeszcze wieczorem po odwiedzinach u mamusi...
    bedzie watrobka ( na moja wyrazna prosbe) mniam mniam... ;)
    cosik chyba mam malo zelaza i vit c bo non stop bym mieso i kwasne jadla...
    slodycze i caly nabial poza mlekiem poszly w odstawke
    a na sniadanko zrobilam jajecznice tak mi sie chcialo smazonych jaj...
    buziaczki dziewczyny i nie rozpisujcie sie za bardzo bo znow mi godzina minie na nadrabianiu zaleglosci hehe...
    milego popoludnia dla wszystkich
    cmok cmok cmok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2012, 12:05

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2012, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, weźcie i mnie wygońcie! Już 13 a moja wydajność w pracy dziś bliska zeru (jakoś wolę do Was pisać niż pracować :) ) a tu niedługo do domku :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    na razie sie bede zbierac kochane moje, zajrze jeszcze wieczorem po odwiedzinach u mamusi...
    bedzie watrobka ( na moja wyrazna prosbe) mniam mniam... ;)
    cosik chyba mam malo zelaza i vit c bo non stop bym mieso i kwasne jadla...
    slodycze i caly nabial poza mlekiem poszly w odstawke
    a na sniadanko zrobilam jajecznice tak mi sie chcialo smazonych jaj...
    buziaczki dziewczyny i nie rozpisujcie sie za bardzo bo znow mi godzina minie na nadrabianiu zaleglosci hehe...
    milego popoludnia dla wszystkich
    cmok cmok cmok

no to udanego dnia Kochana i przyjemnego przekazywania szczęśliwej nowiny :) a watróbkę tez bym zjadła ale moja mama 200 km odemnie i kto mi ją zrobi :( ;)
    cmoki i dla Ciebie i Twojego Brzuszka :*

gadgeta lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kurcze, weźcie i mnie wygońcie! Już 13 a moja wydajność w pracy dziś bliska zeru (jakoś wolę do Was pisać niż pracować :) ) a tu niedługo do domku :)

przynajmniej Ci czas szybciej zleci ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2012, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa pa gadgeta!! do póżniej!! miłego dzionka!!

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2012, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:

przynajmniej Ci czas szybciej zleci ;)

Nooo, nawet nie wiem, kiedy wybiła 16 :)

‹‹ 495 496 497 498 499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ