plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Fedrus czekalam na twoje pojawienie się powiedz bo Ty jesteś skarbnica wiedzy czy jest sens go robić jak bire duphaston?
dufaston nie zawyża wyniku z badania progesteronu bo jest syntetyczny
lutek zawyza więc jakby co ja bym zrobiła tak dla swiętego spokoju
Strażaczka90, magdzia26, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Nie ma mowy o wchodzeniu na łóżka, sofy i fotele.
he he he to proponowałabym sobie poczytać o tej rasie zobaczysz ze niedługo jedna sofa będzie tylko i wyłącznie jego legowiskiem bo to psy kanapoweStrażaczka90, magdzia26, Spero, Kaja, a-koczek, Dodi, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Magdziu - piękna beta
Bądź pozytywnej myśli
fasOla - napisałam Ci już na priv ... duży pies = duże kupyPiesio jest piękniusi malusi
Aisko - dziękuję za całuska dla LeosiaLeoś również przesyła takie soczyste całuski z odrobiną mleka
Miłego wieczoru dziewojeŚpijcie dobrze.
Zastanawiam się co robisz Rutosławo?
Strażaczka90, a-koczek, Rucia lubią tę wiadomość
-
A tak na koniec tylko napisze ze moja Czekolada śpi z Nami w łożku i jest to mega plus w zimie bo grzeje tak ze nie trzeba kaloryfera odkręcać i uwielbia spać na sofie ma nawet jedną tylko swoją no cóż mój pies to moje dziecko nic na to nie poradze
i tym akcentem się odmeldowywuje jakby co jestem na priv albo na fbStrażaczka90, Pismak, magdzia26, Spero, a-koczek, Sandraa, Dodi, Libra, Shagga_80, aisa, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:he he he to proponowałabym sobie poczytać o tej rasie zobaczysz ze niedługo jedna sofa będzie tylko i wyłącznie jego legowiskiem bo to psy kanapowe
Jak podrośnie i przestanie zjadać wszystko co napotka na drodze, to zainwestuję w takie łoże w kształcie sofy dla niego. Poza tym one siedzą na kanapie bo lubią ciepło, a my mamy ogrzewanie podłogowe, więc obstawiam, że Snoopi zmonopolizuje miejsce przed kominkiem.Strażaczka90, Fedra, magdzia26, Spero, a-koczek, Dodi, kiti, Libra, Shagga_80, aisa, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Olciamusiałam nadrobić od wczoraj wieczór coście pisały :)a troche tego było
a Twój piesio superowyśliczny
też bym chciała znać jego imie
Dobrze że z Blondi i Izunia wsystko okczekamy aż się pojawi po tej drugiej stronie
Madziu beta superjak tak czytam o Waszych badaniach objawach
zdjęcia usg oglądam
to znowu mi sie marzy być w ciąży..
no ale to nie teraz..może za kilka lat..
Dodi piękna fasoleczkaoby zdrowo rosła
i zazdraszczam spotkania
też bym takie chciała
super zdjecia
Sylwiawpółczuje dolegliwosci...oby zabieg nie był bolesny
Muzikochana trzyamm kciuki zeby tym razem test nie oszukał
i podziwiam za ten spokój
Libratrzymam kciuki
i mam nadzieje ze to badanie wyjdzie ok
i zabieg odbędzie sie zgodnie z planem
Plemniczko fajnie ze Kornelcia dłużej pospałaoby jej tak zostało
mój Kacpi śpi 3 nawet 4 godziny
ale ma problem z zaśnięciem...ale bierzemy go do siebie do łóżka
i jak czuje ze mama z tatą są blisko to jest spokojniejszy i szybciej zasypia :)I szkoda że bidulke tak katarek męczy
niewiem co Ci doradzić bo mu póki co nie mamy z tym problemu
tylko mu strasznie coś harczało w nosku..i położna stwierdziła że to z powodu suchego powietrza w domu..i z jej polecenia 2 razy dziennie psikam mu wodą morską
i do tego kupiłam nawilżacz powietrza i jest dużo lepiej:)
Pewnie było coś jeszcze..ale tyle zapamiętałam...magdzia26, a-koczek, jeju, Spero, Strażaczka90, Sandraa, Pismak, Dodi, Ola_czeka, kiti, Libra, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość