plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Powala mnie ta minka Kacperka na awatarku:) słodki On jest:) miło że zajrzałaś.
miałam spać ale Mojego M nie ma i nie ma mnie kto ukochać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 21:43
Selena, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
No jest słodziutkiStrażaczka90 wrote:Powala mnie ta minka Kacperka na awatarku:) słodki On jest:) miło że zajrzałaś.
miałam spać ale Mojego M nie ma i nie ma mnie kto ukochać..
kazdej z Was zyczę takiego malucha
a mój m jest..ale mnie ukochać nie chce..tylko mnie do mycia wygania
więc ide..
Strażaczka90, nick nieaktualny, Effcia28, Dodi, magdzia26, a-koczek, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Effcia priv :*
Effcia28, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Strażaczko cieszę się, że przyczyniłam się do Twojego 1400 lajka

Selenko miło, że zajrzałaś. Pozdrowienia dla Was
Plemniczko oby katarek Kornelci minął jak najszybciej....
Olka zajebiaszcza psinka
nick nieaktualny, Strażaczka90, nick nieaktualny, magdzia26, aisa, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Strażaczko cieszę się, że przyczyniłam się do Twojego 1400 lajka

Selenko miło, że zajrzałaś. Pozdrowienia dla Was
Plemniczko oby katarek Kornelci minął jak najszybciej....
Olka zajebiaszcza psinka
edit:
widzę, że będę miała teraz problem z wysławianiem się.......
no i oczywiście gratki Magdziu - superancka beta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 22:16
nick nieaktualny, Strażaczka90, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem złożonym przypadkiem (wiecej pod wykresem) a zespół chce mi nie tylko wyciąć miesniaka ale i podczas laparoskopi przeprowadzić hsg... Wiec są potrzebne dodatkowe badania... I dobrze,ze podczodza tutaj skrupulatnie. Lepiej niech wszystko zbadaja niż maja błąd popełnićKaja wrote:Libra wes gdzie oni wysłali te twoje dna do whaszyngtonu ?
oni se jajca robia czy co!!!
Powiem wam,ze tutaj jest masakrycznie wiele młodych dziewczyn! Cysty, torbiele, guzy... Masakra!!! Dzisiaj pol dnia siedziałam z 11-letnią dziewczynka,ktora ma 4,5 cm torbiel na jajniku. Tak bardzo płakała przed operacja:( ze zanim przyszła jej mama,to razem drzemalysmy na łóżku.. I uważajcie na torbiele! Nie wiedzialam,ze one mogą być tak niebezpieczne! Wczraj był ciezki przypadek i bardzo dluga operacja 23-letniej dziewczyny, ktorej 6 cm torbiel rozerwała jajnik... Takze powiem wam jedno: nie bójcie się badać
nick nieaktualny, kiti, Dodi, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, Effcia28, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusi trzymam kciuki
Madzia gratuluje bety
A resztę dziewczyn pozdrawiam, bo nie pamietam co mialam napisac... Tu ciagle ktoś przychodzi i przerywa myślenie.. A poza tym pisanie z kom to meczarnia
jeju, Strażaczka90, gocha04, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, aisa, Effcia28, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość

[/link]