plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strażaczka90 wrote:Powala mnie ta minka Kacperka na awatarku:) słodki On jest:) miło że zajrzałaś.
miałam spać ale Mojego M nie ma i nie ma mnie kto ukochać..
kazdej z Was zyczę takiego malucha
a mój m jest..ale mnie ukochać nie chce..tylko mnie do mycia wygania
więc ide..
Strażaczka90, Spero, Effcia28, Dodi, magdzia26, a-koczek, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Effcia priv :*
Effcia28, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Strażaczko cieszę się, że przyczyniłam się do Twojego 1400 lajka
Selenko miło, że zajrzałaś. Pozdrowienia dla Was
Plemniczko oby katarek Kornelci minął jak najszybciej....
Olka zajebiaszcza psinkaSpero, Strażaczka90, Shagga_80, magdzia26, aisa, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Strażaczko cieszę się, że przyczyniłam się do Twojego 1400 lajka
Selenko miło, że zajrzałaś. Pozdrowienia dla Was
Plemniczko oby katarek Kornelci minął jak najszybciej....
Olka zajebiaszcza psinka
edit:
widzę, że będę miała teraz problem z wysławianiem się.......
no i oczywiście gratki Magdziu - superancka beta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 22:16
Spero, Strażaczka90, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra wes gdzie oni wysłali te twoje dna do whaszyngtonu ?
oni se jajca robia czy co!!!
Powiem wam,ze tutaj jest masakrycznie wiele młodych dziewczyn! Cysty, torbiele, guzy... Masakra!!! Dzisiaj pol dnia siedziałam z 11-letnią dziewczynka,ktora ma 4,5 cm torbiel na jajniku. Tak bardzo płakała przed operacja:( ze zanim przyszła jej mama,to razem drzemalysmy na łóżku.. I uważajcie na torbiele! Nie wiedzialam,ze one mogą być tak niebezpieczne! Wczraj był ciezki przypadek i bardzo dluga operacja 23-letniej dziewczyny, ktorej 6 cm torbiel rozerwała jajnik... Takze powiem wam jedno: nie bójcie się badaćShagga_80, kiti, Dodi, magdzia26, aisa, Rucia, Effcia28, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusi trzymam kciuki
Madzia gratuluje bety
A resztę dziewczyn pozdrawiam, bo nie pamietam co mialam napisac... Tu ciagle ktoś przychodzi i przerywa myślenie.. A poza tym pisanie z kom to meczarniajeju, Strażaczka90, gocha04, Shagga_80, Spero, Dodi, magdzia26, aisa, Effcia28, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość