plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie sobie uświadomiłam, że w mojej rodzinie praktycznie same nieplanowane ciąże się zdarzają - i teraz się wystraszyłam, że ja, przez tyle lat seksowania się nie wpadłam (a jeśli chodzi o zabezpieczenie, to na początku była gumka, a potem tylko stosunek przerywany)... Kurcze i teraz się już wystraszyłam, że w sumie to dziwne, żeby przez tyle lat przy tak zawodnej antykoncepcji jaką jest stosunek przerywany, nigdy się nie zapłodniliśmy...
-
zosia-ktosia wrote:podobno Androvit lepszy.. ale drożej wychodzi.. no sama nie wiem.. jakbym miała pewnośc że zadziała po miesiącu to bym kupiła Androvit, ale nikt mi nie da takiej pewności..
ja tez się "podrasuję" co polecacie? od razu mówię wiesiołek na mnie nie działa, siemię trochę.. a co innego?
hej zosiu, co do androvitu to miesiąc temu kupilam go mojemu m, (ceny w tej chwili nie pamiętam) łyka regularnie ja tego pilnuję. Ten androvit kupilam mu ot tak, profilaktycznie wcześniej żadnych badań nie robił. W poprzednim cyklu nic ze starań nie wyszło, zobaczymy jak będzie w tym cyklu. -
czytam tak o tym że ten "cudowny" magnez wspomaga "jakośc śluzu" - cóż.. z tą jakością to no może w tym miesiącu widziałam koło szyjki rozciągliwy, ale za to uważam że w 2 fazie jest go mniej. no i to wczorajsze niby plamienie.. dzis temp mi skoczyła to owu była wczoraaj - tak jak myslałam.
gdzie kupić wyciąg, tabletki czy coś z niepokalankiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 10:37
-
nick nieaktualnyJa swojemu dawałam przez pól roku zestaw witamin i nic nie zaskoczyło, dopiero z polecenia koleżanki która z własnego doświadczenia i za radą jakiegoś secjalisty od nieplodności poleciła mi tylko dla faceta witamine 1000mg, wit E, cynk i wsio. zastosowałam i 2 cykl był nasz
Polecilam ten sam zestaw mojej kumpeli i wiecie że zaszła w 1 cyklu? Tyle że jej wcześniej nie brał nic a starali sie od przeszło roku.
Moja beta 117 a 2 dni poźniej 540Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 10:39
zosia-ktosia, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
agga też tego nie wiedziałam a magnez łykam już od dawna bo dawniej piłam dużoooo kawy i miało to złe konsekwencje ( zmęczenie,senność no i to nieszczęsne drżenie mięśni )
-
Hej dziewuszki
ja w przerywany nie wierzę
wpadłam w ten właśnie sposób i to za pierwszym razem ;P
No, wyszłam ze szpitala) Przedwczoraj
muszę leżeć cały czas. Wstawać mogę tylko do łazienki- masakra już wytrzymać nie mogę
plecy strasznie bolą od tego leżenia. no i 0 serduszkowania ;(((((((( a czlowiek by chciał jak nie wiem co -.- w poniedziałek na kontrolne USG sprawdzić czy krwiak się zmniejsza i się wchłania- oby!!! nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów, ALE co do tabelki... jestem za tym, aby nie oddzielac. Jesteśmy razem i na forum i w tabelce i koniec kropka!
Zosiu- torcik prześliczny!!!!!!!!!! I... prawda, że to nie takie trudne?zosia-ktosia, mauysia lubią tę wiadomość