plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella, cieszę się, że już jesteś w domku
Odpoczywaj dużo i stosuj się do zaleceń lekarza!! Jeszcze będziesz marzyła o tym, żeby poleżeć, więc korzystaj póki jest Ci to dane! A co do serduszkowania, to dłuższa wstrzemięźliwość też nie jest zła!!
-
No nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze pomarze zeby polezec ;P:P:P na łózko juz patrzeć nie mogę
a co do serduszkowania... ponoć nieuzywany organ zanika, wiec ja nie wiem czy ta wstrzemiezliwosc jest taka dobra
Zosiu no ja licze na to, że krwiak się wchlonie... nie plamie ani nic (z reszta u mnie ta krew to byla przez 3 h moze i to lacznie z plamieniem) wiec myślę ze najgorsze za mną. Nic mnie nie boli i to od poczatku... w sumie gdyby nie ta sytuacja to w zyciu bym nie podejrzewala ze cos jest nie takno ale co zrobic. Ordynator powiedział, ze i tak nic nie moglam na to poradzic, bo takie rzeczy dzieją sie nagle.
-
Bella kochana wypoczywaj i trzymaj się cieplutko no i głaskaj tam brzusio
-
BellaRosa wrote:No nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze pomarze zeby polezec ;P:P:P na łózko juz patrzeć nie mogę
a co do serduszkowania... ponoć nieuzywany organ zanika, wiec ja nie wiem czy ta wstrzemiezliwosc jest taka dobra
Zosiu no ja licze na to, że krwiak się wchlonie... nie plamie ani nic (z reszta u mnie ta krew to byla przez 3 h moze i to lacznie z plamieniem) wiec myślę ze najgorsze za mną. Nic mnie nie boli i to od poczatku... w sumie gdyby nie ta sytuacja to w zyciu bym nie podejrzewala ze cos jest nie takno ale co zrobic. Ordynator powiedział, ze i tak nic nie moglam na to poradzic, bo takie rzeczy dzieją sie nagle.
Tak, nieużywany organ ponoć zanika (;P), ale pamiętaj że jest sto różnych sposobów, aby jednak nie zanikał)))
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Ależ tu do nadrobienia, a to dopiero poludnie
Bella- trzymam kciuki,zeby juz teraz wszystko sie pomyslnie ukladalo
Natusia - z niecierpliwoscia czekam na Twoja bete:)
Chwila odpoczynku teraz, popoludniu znow praca, dobrze,ze juz niedlugo czas pracy mi sie unormuje. Chyba czas na kawkę
Fedra lubi tę wiadomość
-
No niestety aga mam zakaz chocby myślenia o czymkolwiek związanym z serduszkowaniem
więc nawet mężowi ulzyc nie mogę, bo nie wolno mi być w stanie jakiegokolwiek uniesienia -.- cóż no... szklanka wody zamiast i mozew dam rade.
Maż sie śmieje, że jestem jak 15latka, nie mogę nic na "p"ani pic, ani palić ani pier...ć
szkoda, że tylko jakoś sie na te 15 lat nie czuje ;P
mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:No niestety aga mam zakaz chocby myślenia o czymkolwiek związanym z serduszkowaniem
więc nawet mężowi ulzyc nie mogę, bo nie wolno mi być w stanie jakiegokolwiek uniesienia -.- cóż no... szklanka wody zamiast i mozew dam rade.
Maż sie śmieje, że jestem jak 15latka, nie mogę nic na "p"ani pic, ani palić ani pier...ć
Kurcze, ja zawsze myślałam, że jak w ciąży TE rzeczy są zakazane, to dotyczy to tylko "pełnego stosunku". Myślałam, że w razie czego mężowi coś tam będę mogła porobić, a tu się takich rzeczy dowiaduję.... -
agga84aa wrote:BellaRosa wrote:No niestety aga mam zakaz chocby myślenia o czymkolwiek związanym z serduszkowaniem
Kurcze, ja zawsze myślałam, że jak w ciąży TE rzeczy są zakazane, to dotyczy to tylko "pełnego stosunku". Myślałam, że w razie czego mężowi coś tam będę mogła porobić, a tu się takich rzeczy dowiaduję....
spokojnie agga to nie dotyczy wszystkich bella jak skończy 12 tydzień i wszystko sie ładnie unormuje to pewnie będzie mogła się troche "pounosić"no i nie wszystkie mają takie zakazy...
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny