plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga córa nie wie jeszcze. Mialam takiego czuja, zeby poczekac pierwszy trymestr i nic nie mówić, albo chociaż do pierwszego USG z serduszkiem. No i stało sie jak sie stało, wiec tym bardziej czekamy z tą wiadomoscią. Nie chce potem zawracac jej główki historiami o tym, że dzidziuś umarł czy cos ;/
-
Mona->napisz co i w jakich dawkach dawałąś mężowi w udanym cyklu?czy wit. C dajesz 5 tabletek dziennie?bo ja kupilam i daję od paru dni 1 tabl. to jest 200 mg.Daje też 1 magnezu,1 tranu i 1 cynku.Napisz ile dajesz wit. E i w jakiej dawce -wszystko napisz.Kupując wit. C patrzyłam na E i mialam juz kupić ale zrezygnowałam i teraz jak bedę w aptece napewno kupie!!!odpisz proszę
Bella ->super,ze juz jesteś w domku i życzę zdrówka dla Ciebie i maluszka!!! -
Woseba wrote:a mi dzis cały dzien zimno i spac mi sie chce strasznie..wczoraj po pracy myłam okno balkonowe i tak sie zastanawiam czy mnie cosik nie przewiało..;(
To Ty kochana zaaplikuj sobie coś od razu - miód, cytryna, mleko z miodem, masłem i czosnkiem.... mmm pychotka i do tego samo zdrowie!Woseba lubi tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Aga córa nie wie jeszcze. Mialam takiego czuja, zeby poczekac pierwszy trymestr i nic nie mówić, albo chociaż do pierwszego USG z serduszkiem. No i stało sie jak sie stało, wiec tym bardziej czekamy z tą wiadomoscią. Nie chce potem zawracac jej główki historiami o tym, że dzidziuś umarł czy cos ;/
Bardzo dobrze robisz!
My dorośli wiemy, że różne rzeczy sę zdarzają, dziecku trudniej to wytłumaczyc. Chociaż Twoja mała pewnie będzie pytała, czemu leżysz ciągle itd. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
z całym szacunkiem do Ciebie i Twojego M...ale masz chorą teściową
jeżeli tak myśli. To Wasze życie ,Wasze decyzje co jej do tego? Ona może tylko wyrazić swoja opinię a z tego co wynika z Twoich wypowiedzi,ma być tak jak Ona sobie życzy...to nie zdrowe
-
Anusia, wiem, że pewnie Cię ta teściowa denerwuje i jej zdanie też, ale skoro Wy z mężem tego pragniecie, to nic innego się nie liczy. Moja przyjaciółka jednocześnie budowała dom (30 km od dotychczasowego miejsca zamieszkania) i w tym samym czasie zaszła w ciążę i w niczym absolutnie w niczym jej to nie kolidowało. A studiowac możesz w ciąży bezproblemowo...
-
anusia84 wrote:Teściowa uważa że najpierw muszę skończyć studia, zaczęliśmy się z M budować wię to trochę potrwa więc wg niej nie ma teraz miejsca na dziecko. a poza tym pierwsza synowa najpierw musi mieć dziecko a dopiero my. a cylke mam 27-28 dniowe.
anusia nie ma co się patrzeć na to co ktoś mówija też studiuję i jesteśmy na początku budowy domu ...
-
Kopciuszek dziękuje
Aga mala mnie odwiedzala w szpitalu i widziała tam babki w ciazywmówilismy jej, ze mama leczy tarczycę zeby mógł sie w przyszłości pojawić dzidzius (ona od roku czeka). A teraz mama lezy zeby sie nie meczyc i przygotowac brzuszek
Plemniczka no ja u gina nie bylam. Miałam wizyte wyznaczona na wtorek a do szpitala trafiłam w niedziele- nie zdazyłam do lekarza... no i serduszko usłyszałam gdy byłam pewna, ze dziecka juz nie ma... miałam wielką niespodziankę)))) Silne maleństwo
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
plemniczuś ja nie wierzę. powiedziałam o 1wszej ciąży w 8 tyg. i było wszystko ok.
Anusia cóż.. ja urodziłam córke w wieku 23 lat, jak kończyłam licencjat. potem przerwa i poszłam na uzupełniające. jestem Pani Magister:) można? można.. nie patrz na innych tylko na siebie i męża i na to co wy czujecie. żyjesz z mężem a nie teściową... -
nick nieaktualny
-
Woseba wrote:aga no chyba cosik musze zeby mnie na dobre nie wzieło...
do tego brzuch mnie boli:(i sluz jakis dziwny..niby lepki ale strasznie wodnisty...
Ale jaja:)))) Widzę, że mnie choroba wzięła w podobnym dniu cyklu, co Ciebe, wiesz, że to mogą być pierwsze oznaki....)
Woseba lubi tę wiadomość