plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
anusia84 wrote:Witam
jestem tu nowa, bardzo fajne forum.
Prosze o poradę.
Od tego pn chce mi się ciągle spać, boli mnie głowa i krzyże a do tego dołączyły się lekkie nudności co to może być bo głupieję
dzięki za odp.
wszystko zależy od tego w jakim dniu cyklu jesteś, czy nie jesteś chora i takie tam? Twoje objawy to może być wszystko poczynajac od grypy...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zosia ja olej rybi bralam, bo mialam na poczatku kapsulki wiesiolka z olejem rybim. Potem kupilam zwyklego wiesiolka ;P
co do mojego trafienia do szpitala, to trafilam z krwawieniem i skrzepami- okazalo sie, ze to odklejanie kosmowki... potem z tego zrobil sie krwiak ok. 2cm i teraz czekam az sie wchłonie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:agga84aa wrote:BellaRosa wrote:No niestety aga mam zakaz chocby myślenia o czymkolwiek związanym z serduszkowaniem
więc nawet mężowi ulzyc nie mogę, bo nie wolno mi być w stanie jakiegokolwiek uniesienia -.- cóż no... szklanka wody zamiast i mozew dam rade.
Maż sie śmieje, że jestem jak 15latka, nie mogę nic na "p"ani pic, ani palić ani pier...ć
szkoda, że tylko jakoś sie na te 15 lat nie czuje ;P
Kurcze, ja zawsze myślałam, że jak w ciąży TE rzeczy są zakazane, to dotyczy to tylko "pełnego stosunku". Myślałam, że w razie czego mężowi coś tam będę mogła porobić, a tu się takich rzeczy dowiaduję....
spokojnie agga to nie dotyczy wszystkich bella jak skończy 12 tydzień i wszystko sie ładnie unormuje to pewnie będzie mogła się troche "pounosić"no i nie wszystkie mają takie zakazy...
Wiem wiem że nie wszystkie maja zakazy, ale właśnie myślałam, ze jak juz ten zakaz jest, to nie jest on aż tak rygorystyczny.
Ale właśnie też nie jest regułą, ze trwa on całą ciążę - moja znajoma miała średnio co dwa miechy taki zakaz. -
nick nieaktualny
-
Anusia, powodów może być tysiące, tak jak Zosia napisała. W sumie by wychodziło, że to faktycznie okres okołoowulacyjny.
A jak przypuszczasz, że może być to ciąża (mimo okresu, co przecież się zdarza), to nie czekaj do wizyty u ginekologa tylko teścik rób:)
Plemniczka, czy po 14:00 czekamy na wiadomość Twoja i Natuśki:)plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny