plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia to trzymam kciuki żeby Madzi serducho ślicznie biło

Swoją drogą Mauysi dawno nie było ciekawe jak sprawa z karmieniem Henixa. Mam nadzieję że już lepiej.
Fedra, Dodi, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
A jeżeli już mowa o psiakach to Shaguś czy Twój przyjaciel się odnalazł?
Libra, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnybuahaha... niech się szykuje na odwiedziny:D, ale to już jak urodzisz i nadejdą cieplejsze miesiące:*Effcia28 wrote:mój mąż stwierdził: co tam u Fedry Libry i Leona? ja mu na to nic jest dyskusja a on ahha szkoda że nie ma Dodi

Shagga_80, Dodi, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I jeszcze mi się przypomniało teraz :
Koczek dzisiaj 11.02 jak sytuacja u Ciebie ?
Libra, Dodi, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualnyUps....hehhehe,a poważnie to nie wiem,czemu do Twojej wypowiedzi nie odniosłam się, a nie mam problemów ze zrozumieniem CiebieLibra wrote:hmmm a mojego posta tak nie skomentowała... hmmm... wniosek: trafiłam! znalazłam już jedną, która czasami wkurzam!!!hahaha która następna?

PS. Stary zjadł rosół i tyle Go widzieli więc ja wróciłam na łono forum....choć nie za długo,bo chłopcy wzywają
Libra, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAMENFedra wrote:No i Agafiu tez uważam ze powinnaś się uspokoić i jeszcze raz na spokojnie przeczytać co napisane zostało nikt Tobie a tym bardziej maleństwu źle nie zyczy...
ale czasami trzeba mieć świadomość ze jak pisze się takie rzeczy to komentarz tu będzie i to niejednokrotnie gorzki i cierpki...
Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuje słonko :*Pismak wrote:Cieszę się

Ja też zawsze czekam na posty od Ciebie co słychać u Was i jak sobie chłopaki radzą. Jak było u lekarzy i czy wszystko ok
Może nie zawsze skomentuje czy się odniosę ale zawsze czytam z wielką uwagą.
PS. Odnotuj,że jutro mam wizytę u Foniatry z Kubą i odbieram wyniki EEG i Immunoglobulin
Libra, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ drugiej ciąży bardzo mile te wizyty na ktg wspominam,nie wiem czemuEffcia28 wrote:powiem Wam na 18 idę na ktg moje pierwsze w tej ciąży mam lekkiego stresa :)to tak jakby kogoś to interere

PS> W pierwszej nie zdążyłam na żadne ktg iść...przy porodzie podpieli mnie pierwszy raz
Libra, Dodi, magdzia26, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahaha... jaka wymijająca odpowiedź;P ja piszę o wkurzaniu a Shagga odpisuje, że nie ma problemu ze zrozumieniem mych wypowiedzi... hahaha... Buziaki dla Ciebie i Twoich trzech muszkieterów:*Shagga_80 wrote:Ups....hehhehe,a poważnie to nie wiem,czemu do Twojej wypowiedzi nie odniosłam się, a nie mam problemów ze zrozumieniem Ciebie

PS. Stary zjadł rosół i tyle Go widzieli więc ja wróciłam na łono forum....choć nie za długo,bo chłopcy wzywają
Ponawiam pytanie: Przyjaciel Shaggi się odnalazł?
Edit
już doczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 17:15
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz precyzuję (i uciekam) NIE DENERWUJĄ MNIE TWOJE POSTY, NIE MAM PROBLEMÓW Z ICH ZROZUMIENIEMLibra wrote:hahaha... jaka wymijająca odpowiedź;P ja piszę o wkurzaniu a Shagga odpisuje, że nie ma problemu ze zrozumieniem mych wypowiedzi... hahaha... Buziaki dla Ciebie i Twoich trzech muszkieterów:*
Ponawiam pytanie: Przyjaciel Shaggi się odnalazł?
Edit
już doczytałam
Powiem więcej,zwykle mam podobne zdanie :*
I tym słodkim akcentem żegnam się :*
Libra, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Dziękuje słonko :*
PS. Odnotuj,że jutro mam wizytę u Foniatry z Kubą i odbieram wyniki EEG i Immunoglobulin
Odnotowałam
i trzymam kciuki &
Przykro mi że się psiak nie odnalazł, ale może jeszcze znajdzie do Was drogę
a jak nie to trzeba wierzyć, że ma dobrze tam gdzie akurat jest
Libra, Dodi lubią tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualnywiem, żarty sobie robięShagga_80 wrote:Juz precyzuję (i uciekam) NIE DENERWUJĄ MNIE TWOJE POSTY, NIE MAM PROBLEMÓW Z ICH ZROZUMIENIEM
Powiem więcej,zwykle mam podobne zdanie :*
I tym słodkim akcentem żegnam się :*
widzisz jaka niedobrzyzna ze mnie;P?
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Ruci syn

bo on mi tu ukradkiem czasem czyta tyle co zdąży więc wie że jest ktoś taki jak Libra,Fedra ,Dodi czy Leon Ruci
Cholera, gdyby Dzidek był bardziej kumaty, i dowiedział się, ze gdzieś w wielkopolsce o nim mówią, to oszalałby ze szczęścia
Fedra, Libra, Dodi, magdzia26, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiedyś weźmiesz go na kolana i mu to opowiesz... synu... gdzieś tam był sobie taki Pan....hehehe;)Rucia wrote:Cholera, gdyby Dzidek był bardziej kumaty, i dowiedział się, ze gdzieś w wielkopolsce o nim mówią, to oszalałby ze szczęścia

Rucia, Dodi, magdzia26, Fedra, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH