plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi ja mam wszystko ujemne i mi lekarz powiedział że nie przechodziłam i że nie mam przeciwciał i aż sie zdziwił.na moje oko wygląda to że toxo nie miałaś i nie masz przeciwciał a na cyto masz przeciwciała a to dobrzeDodi wrote:Toxoplazma gondi
IgG <0,130 wynik ujemny
IgM 0,687 niereaktywny
Cytomegalowirus
IgM 0,256 niereaktywny
IgG >500 reaktywny
co Wy na to? martwi mnie ta cytomegalia ale nie wiem o co cho
Dodi lubi tę wiadomość
-
Aha Madziu jesli piszesz ze lubisz szczerosc to powinnas zrozumiec co piszmy bo piszemy szczerze nie patrzac czy zdanie pasuje do reszty opinii dlatego taka byla reakcja na wpis Agafi
magdzia26, Dodi, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
A i przyznaje sie ze byl taki czas ze robilam tu na etat czyli bylam na forum 8 h minimum i strasznie to nakrecalo czasem dolowalo ale juz tak niejest obecnie detoks pomogl
Dodi, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
zbikowa wrote:Fedra, priv odczytaj, w którym piszę, że mam nadzieję że sie nie obraziłaś na mnie. pls.
Eeee a znaczy ze cos przegapilam na co moglam sie obrazic!!!!
Oj to znak ze musze zdecydowanie mniej pic czyli dzis jeszcze tylko jeden drink
magdzia26, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
rozumiem i doceniam Fedruś tylko wiem sama po sobie że szczerość można w różne słowa ubrać jestem po prostu chyba bardzo wrażliwa i piszę tylko z mojego punktu widzenia...wolałabym usłyszeć :
"masz przeciętny poziom IQ"
niż
"jesteś głupia"
Dodi lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:E no bez przesady całych dni na forum nie spedzam a byłam u tylu dlatego że nie odpowiada mi stwierdzenie że narkotyki i papierosy nie szkodzą albo że nie mam się co ekscytować bo i tak pewnie stracę ciąże więc sama rozumiesz...uważam że tacy lekarze na pewno by się mną dobrze nie zajęli i tyle poprostu im nie umiałąbym zaufać
Przepraszam, poproszę o wytłumaczenie o co chodzi w poście bo nie załapałam...
Dodi, też mi się zdaję, że Pismak ma rację z tymi wynikami.
Co do testów ovu to mi nigdy nie wyszły dwie takie same kreski. Robiłam przez 2 cykle ok 17ej. Może testy były lipne...
Fedra, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziu – znając tutaj wszystkie dziewczyny ja nie odebrałam to jako ataku na Agafię, ale jako atak na picie w ciąży, które zostało wywołane jej wpisem… do Agafii nic nie mam i chcę by dalej była tu
Ja myślę Madziu, że forum jednak Cie „zdrowo” nakręca, bo w innym przypadku podejrzewam, że nie poszłabyś na wizytę do 8 ginekologów…
Dodi – toksoplazmoza – nie chorowałaś i nie chorujesz w chwili obecnej; cytomegalowirus przeciwciał IgM mowi o tym, że w chwili nie zmagasz się z infekcją, IgG sugeruje, że choroba została przebyta w przeszłości, a organizm wypracował sposób, który może okazać się skuteczny w walce z nawrotami choroby.
magdzia26, Dodi, Fedra, aisa, Pismak, zbikowa, plemniczka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziołchy a Tobie Pismak przede wszystkim
wystrachałam się, że mam to gów.no
swoją drogą ile chorób człowiek przeszedł a nawet o tym nie wie...
żbikowa jak mogłaś tak pomyśleć?
Fedra z etatu zrezygnowałaś ale z powrotem w alkoholizm widzę wpadłaś
hej aisko
hop hop Effcia ropuchu gdzie jesteś? urodziłaś?
edit:
Libruś Ty mi to łopatologicznie, ładnie napisałaś
swoją droga mój gin (prywatny) ostatnio pyta: kto panią tak obdarował tyloma skierowaniami na badania? on by mi oczywiście tego wogóle nie zlecił a kto wie co miałam poprzednim razem? matyldo....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 20:10
magdzia26, Fedra, aisa, Libra, Pismak, zbikowa, plemniczka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:rozumiem i doceniam Fedruś tylko wiem sama po sobie że szczerość można w różne słowa ubrać jestem po prostu chyba bardzo wrażliwa i piszę tylko z mojego punktu widzenia...wolałabym usłyszeć :
"masz przeciętny poziom IQ"
niż
"jesteś głupia"
Madzia tylko jako stala bywalczyni utaj powinnas zdawac sobie tak jak i reszta Lasek jakim operujemy jezykiem i jak dobieramy slowa czy zdania...
A czy ktos mi powie ze jestem glupia czy mam niski poziom intel. to Ci powiem ze mi to lotto bo jeszcze jest istotn kto to powie bo jesli ktoras z Naszych plemniczkowych Dziewczyn powie mi ze jestem glupia przyjme na klate ale jak ktos powie to z zewnatrz to bym poprosila zeby mi to udowodnil;)
Mam nadzieje ze lapiesz roznice bo wiesz mi ze gdyby o piciu puwa w ciazy napisala jakas obca osoba z innego watku to by odemnie na pewno takiego stonowanego wpisu nie odczytal...
Dodi, magdzia26, zbikowa, aisa, Libra, Pismak, plemniczka lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
magdzia26 wrote:asiu żbikowa pytała czemu byłam u tylu lekarzy
Pytanie Żbikssona czytałam, tylko nie zrozumiałam do końca odpowiedzi dlatego chciałam się dopytać... bo nadal nie wiem czemu byłaś u ośmiu lekarzy...
Dodi, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Dodi mi lekarz powiedział że tego cytomegawirusa łapie prawie każdy dzieciak ktory chodzi do przedszkola...
ale ja już dawno przedszkole skończyłam
Fedra, magdzia26, Libra, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Magdziu a czy Ty masz kompetencje zeby ich oceniać? Rozumiem, że chcesz jak najlepiej dla Twojego dziecka, ale kolejne częste wizyty nie zmieniają nic w trakcie Twojej ciąży.
Jakby mi ktos kto w kompie potrafi odpalić tylko pasjansa, powiedział, że nie jestem kompetentna w swojej robocie to bym sie wpieniła :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 20:14
Dodi, Fedra, magdzia26, Libra, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja na prawdę wiele rozumiem, ale 8? na pewno masz znajome, które poleciłyby Ci lekarza dobrego w Twoim najbliższym otoczeniu... ja bym nerwy straciła na takie testowanie zwłaszcza będąc już w ciążymagdzia26 wrote:Librus tak jak pisałam wyżej to ilość lekarzy u których byłam jest skutkiem tego że trafiałam na niekompetentnych moim zdaniem i może moim przewrażliwieniem żeby moj dzidz mial jaknajlepszą opiekę ...
aisa, Dodi, magdzia26, Fedra, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]