X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    ale ja już dawno przedszkole skończyłam :P
    dlatego masz przeciwciała :D

Dodi lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Dzięki dziołchy a Tobie Pismak przede wszystkim :) wystrachałam się, że mam to gów.no :/ swoją drogą ile chorób człowiek przeszedł a nawet o tym nie wie...

żbikowa jak mogłaś tak pomyśleć? <3

Fedra z etatu zrezygnowałaś ale z powrotem w alkoholizm widzę wpadłaś :P

hej aisko :)

hop hop Effcia ropuchu gdzie jesteś? urodziłaś?

edit:
    Libruś Ty mi to łopatologicznie, ładnie napisałaś :) swoją droga mój gin (prywatny) ostatnio pyta: kto panią tak obdarował tyloma skierowaniami na badania? on by mi oczywiście tego wogóle nie zlecił a kto wie co miałam poprzednim razem? matyldo....
    mój gin mawia... jak się juz za coś brać, to porządnie, żeby potem nie pluć sobie w brodę... godzi sie pani? tak? to jedymy:)

magdzia26, aisa, Dodi, Fedra, Pismak, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    żbiku przytoczyłam tylko parę stwierdzeń lekarzy u których byłam...więc zadam Ci pytanie czy uważasz że lekarz który mówi że paierosy i narkotyki nie szkodzą dziecku jest lekarzem kompetentnym?

Nie wierzę, że którykolwiek lekarz powiedział że narkotyki nie szkodzą w ciąży. Mój światopogląd i wiara w ludzi runęła by i się nie podniosła

a tak w ogóle to była dziś wałkowana analogiczna sytuacja. jesli taki lekarz istnieje, to warto wiedziec jak sie nazywa, zeby do niego nie trafic. czekam na priv z nazwiskiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 20:19

Libra, aisa, Dodi, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja na prawdę wiele rozumiem, ale 8? na pewno masz znajome, które poleciłyby Ci lekarza dobrego w Twoim najbliższym otoczeniu... ja bym nerwy straciła na takie testowanie zwłaszcza będąc już w ciąży
    no włąsnie niestety nie mam bo nie pochodzę stad gdzie mieszkam teraz więc oczywiście mogłyby mi polecić lekarzy ale 200 km od mojego aktualnego miejsca zamieszkania pytałam tutaj na forum czytałam opinie w necie i byłam niby u tych "najlepszych"

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    żbiku przytoczyłam tylko parę stwierdzeń lekarzy u których byłam...więc zadam Ci pytanie czy uważasz że lekarz który mówi że paierosy i narkotyki nie szkodzą dziecku jest lekarzem kompetentnym?
    to do wyboru pozostało Ci 1 z 7

aisa, Dodi, magdzia26, zbikowa lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Nie wierzę, że którykolwiek lekarz powiedział że narkotyki nie szkodzą w ciąży. Mój światopogląd i wiara w ludzi runęła by i się nie podniosła

a tak w ogóle to była dziś wałkowana analogiczna sytuacja. jesli taki lekarz istnieje, to warto wiedziec jak sie nazywa, zeby do niego nie trafic. czekam na priv z nazwiskiem :)
    niestety ale tak powiedział ... w związku z tym niestety musiałam zrezygnować jego usług usłyszałam jeszcze wiele innych ciekawych stwierdzeń...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    to do wyboru pozostało Ci 1 z 7
    już wybrałam mam dwóch do których mam zamiar na zmianę chodzić :) jeden na NFZ drugi prywatnie i jest git :D

Shagga_80 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbiku nie ma problemu mogę wysłać ci namiary tylko musze spojrzeć do swojego spisu

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    no włąsnie niestety nie mam bo nie pochodzę stad gdzie mieszkam teraz więc oczywiście mogłyby mi polecić lekarzy ale 200 km od mojego aktualnego miejsca zamieszkania pytałam tutaj na forum czytałam opinie w necie i byłam niby u tych "najlepszych"
    ja bym zbankrutowała... jak ja za wizytę z usg płacę 210 (gin) 450 (profesor) i miałabym to pomnożyć razy 8 tylko na pierwszą wizytę... to nie chcę widzieć tego wyniku... raczej zdecydowałabym się na wizytę u 2 (góra 3 jeżeli 2 poprzednich nie wzbudziłoby mojego zaufania)... wybrałabym 1 i zaufała mu

aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Zbiku nie ma problemu mogę wysłać ci namiary tylko musze spojrzeć do swojego spisu

To ja poprosze.
    Ech, ręce i cycki opadają.
    Robię wymarsz dziewczyny, bo mnie głowa rozbolała.
    Miłego wieczoru!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 20:28

Dodi, magdzia26, aisa, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcialam w tym momencie serdecznie pozdrowić Gunię, o ktorej wczoraj gorąco myślałam:* hej Słońce:*

Dodi, magdzia26, aisa, zbikowa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja bym zbankrutowała... jak ja za wizytę z usg płacę 210 (gin) 450 (profesor) i miałabym to pomnożyć razy 8 tylko na pierwszą wizytę... to nie chcę widzieć tego wyniku... raczej zdecydowałabym się na wizytę u 2 (góra 3 jeżeli 2 poprzednich nie wzbudziłoby mojego zaufania)... wybrałabym 1 i zaufała mu
    czasem trzeba się poświęcić ale przynajmniej było warto teraz to wiem :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra 210 gin? Matko i córko ja płacę 80zł z USG i teraz to mnei pocieszyłaś... a profesor to się też nieźle ceni :/

Fedra lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    To ja poprosze.
    Ech, ręce i cycki opadają.
    Robię wymarsz dziewczyny, bo mnie głowa rozbolała.
    Miłego wieczoru!
    też chce, choć pewnie do W mnie nie wywieje

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi w stolicy też tak sobie liczą :/ masakra jakaś no ale coż poradzić...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Libra 210 gin? Matko i córko ja płacę 80zł z USG i teraz to mnei pocieszyłaś... a profesor to się też nieźle ceni :/
    dokladnie
    gin - 100zł wizyta, 110zł usg (pewnie dlatego, że on przyjmuje w prywatnej przychodni na Luxmed czy Medicover)
    profesor - 300zł wizyta, 150zł usg
    ale tam kij z pieniędzmi... mam nadzieję, że pięknie zoperował moją maciczkę

Dodi, magdzia26, zbikowa, plemniczka, Fedra, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra mam nadzieję, że obszedł się z Twoją maciczką jak przystało ;) już niedługo wyniki, prawda? trzymam mocno kciuki <3

aisa, magdzia26, Libra, zbikowa, Pismak, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Libra mam nadzieję, że obszedł się z Twoją maciczką jak przystało ;) już niedługo wyniki, prawda? trzymam mocno kciuki <3
    niby 2-3 tyg. od operacji... będę dzwonić w piątek, może coś będzie wiadomo... a dziś się wkurzam, bo nie mogę dodzwonić się, by umowić wizytę do gina... i jak mi się jutro nie uda, to wysmaruję im takiego maila, że komuś tam oko zbieleje

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    niby 2-3 tyg. od operacji... będę dzwonić w piątek, może coś będzie wiadomo... a dziś się wkurzam, bo nie mogę dodzwonić się, by umowić wizytę do gina... i jak mi się jutro nie uda, to wysmaruję im takiego maila, że komuś tam oko zbieleje

no to czekamy na info i liczymy na pozytywne wieści :)
    jeśli chodzi o Twój wkurw to doskonale Cię rozumiem po ostatnim umawianiu się do gastroeneterologa i wykonaniu 27 połączeń. Masakra normalnie...

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, ze mnie nuie było, bo jak nic stukloby tu dziś 6 tysi.

Magda, konkretnie, kto tu bym chamski dla Agafii? Nerwy puściły nam dopiero jak upierala się przy swoim z uporem godnym lepszym sprawy. Mnie osobiście wkurza wmawianie dziecka w brzuch. Na przykład tego, że nazywam ją wyrodna matka. Przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy post i zastanów się czy faktycznie różni się od Twojej propozycji.

I ja tez poproszę o nazwisko narkotykowego ginekologa, chętnie powiem mu kilka słow na temat prowadzenia ciąży.

‹‹ 5206 5207 5208 5209 5210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ