plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpero wrote:Libraaa? a że tak dyskretnie zapytam nie boisz się, bo ja jak usłyszałam dziś info to jednak mi się włos zjeżył, ale cóż prawo.... (błaaagam domyśl się o czym piszę
)
Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:chyba się domyślam, u nas obstawa osiedla jego mamy... policja boi się linczu
idę pod prysznic, bo potem trzeba ten zastrzyk... Chryste jak ja się igieł boję ... ale wrócęDodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero wrote:nie dziwię się, ale uważaj na siebie kochana
idę pod prysznic, bo potem trzeba ten zastrzyk... Chryste jak ja się igieł boję ... ale wrócę
ja się igieł nie boje... mogłabym jakoś to za Ciebie znieść.... ale jak?Dodi, Spero, Fedra lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:A propo piwa w ciazy, mnie lekarz zalecal od czasu do czasu bo mialam problem z nerkami, tak wiec...
Blue00 a to lekarz Ci zaleca piwo na nerki ogólnie czy jak w ciąży byłaś to Ci zalecał szczególnie bo nie zrozumiałam
I jeszcze raz gratuluję :*Effcia28 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Spero cieszę się z pęcherzyków i trzymam kciuki ty wiesz :*
Effcia jak ktg?
Koczku a może jednak nie przyjdzie
Mauyś idzie to zaraz dowiemy się jak Henix
Dodi my to do przedszkolamauysia, Dodi, Spero, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
mój nick nie jest zbyt mądry, ale cóż moze półtora roku temu i ja taka bylam skoro taki sobie nadalam
zmieniac nie bede, zbyt kocham plemniki
Effcia u mnie do konca na ktg byla cisza, a nawet na porodówce ktg nie pokazywalo moich mega bolących skurczów, moze dlatego ze z krzyza szly?
Libra mam nadzieje ze z twoją maciczką okaze sie wszystko okDodi, Spero, Libra, Effcia28, aisa, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:tak więc teraz też zamierzasz...
aż zapytam się na wizycie mego ginekologa co on na to... bo temat widzę nader ciekawy
O niieee, bron Boze, tylko podzielilam sie wami porada lekarza, w ciazy zero alkoholu i papierosow, tego sie trzymam
Dodi, Spero, Pismak, Libra, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Dzień dobry
weszłam się przywitać i pokazać... czytam codziennie (przynajmniej staram się), ale nie wypowiadam się za często znowu, bo jak fajnie było tak szybko się spierniczyło...
wielokropków się nie wyzbędę, wybacz Olu
Po doczytaniu dzisiejszych wpisów rozbolała mnie głowa. Powiem tylko tyle, że pisząc tutaj o czymś trzeba liczyć się z komentarzem w tej sprawie i tak też się Agafio stało w Twoim przypadku. Czasami lepiej przemilczeć albo napisać o czymś innym. W temacie piwa i alkoholu uważam napisane wszystko....
jedno mnie bawi - jak zajebiście łatwo jest się wycofać z forum, tak dla świętego spokoju dla siebie np!
znowu mi się gadka nie klei...
no i nie dziwię się, że dziewczyny poznikały
Miłego podwieczorka :*
p.s. Effcia co Twój m chce ode mnie? ma jakąś sprawę?miło, że kuma moją osobę
pozdrówka dla Niego
Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
koczku nie lubię Twojej @, która mam nadzieję, nie pokaże się prędko
Libra mówisz tetra wystarczy hehehe? ja to bym pampersa jakiegoś konkretnego założyła
Pismak masz absolutną racjęzabierz swoje zabawki i idziemy do naszej piaskownicy
plemniczko Twój nick jest bardzo fajny a fotka jeszcze lepsiejszaa jak brzuszek Kornelki?
Małysz idziesz?
Effcia no to czekamy....plemniczka, Spero, Pismak, aisa, Libra, Effcia28, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny