plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ja potem kupowałam te krople z Czech one mają ten sam składnik co espumisan tylko w większej dawce.Życzę wytrwałości Plemniś bo wiem jakie to trudne dla matki jak nie mozesz pomóc swojemu dziecku choć tak bardzo by się chciało
plemniczka, Libra, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Spero,tak prosze zapytaj
Mauysiu dzieki wielkie! ale moja mala podczas jednego karmienia najczesciej tylko jedną piers je i sie najada.
No i czasami posiłkujemy sie smoczkiem, no a butelka karmi mąż jak ja musze wyjsc czasamiKto wie.
A jeśli chodzi o butelki, to jest taka butla - Calma (Medeli) - która ponoć nie zaburza odruchu ssania, bo dziecko samo musi zassać, żeby coś poleciało.
Kurczę, idę na wieczorny udójBędę lukać podczas pompowania.
plemniczka, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
faktycznie.... Libra za cynk
mało co nie zdążyłabym do wc - ja nie wiem Mauyś czy to dobry pomysł, by się tu tak na forum przyznawać hehe Ty taka matka Polka heheheheheheh ciekawe co na to Olka... aż sie boję
No i te zarzynane zwierzę... Nie mogę - poległam
Plemniczko oby ten kiepski czas jak najszybciej Wam minął :*
Effcia nie bez powodu pytałam czy rodziszM pozdrowiłaś?
Spero, Libra, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
dzieki dziewczyny, ostatnio taka sie zrobilam placzliwa jak moja Nelcia, wiec i teraz sie wzruszylam waszą troską. Wlasnie sie poczulam jak za dawnych starych czasów :*
ide spac, póki małe zawiniątko spi.Spero, mauysia, Pismak, Effcia28, Libra, Dodi, aisa, Fedra, Strażaczka90, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:dzieki dziewczyny, ostatnio taka sie zrobilam placzliwa jak moja Nelcia, wiec i teraz sie wzruszylam waszą troską. Wlasnie sie poczulam jak za dawnych starych czasów :*
ide spac, póki małe zawiniątko spi.
Idź kochana korzystaj. ja zapytałam i jak tylko mi odpiszą to dam znać.Dodi, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:dej spokój z tym czuwaniem
chyba to jeszcze nie to ;P
Kurczaki a ja już się zorganizowałam a tutaj fałszywy alarm
no nic czekamy dalejSpero, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Libra wrote:wiem Słońce:* tak się śmieję, bo dzisiaj akcja była i stanęło na tym, że nawet "łyczka" nie wolno
Dodi, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:
PICIE ALKOHOLU W CIĄŻY JEST SZKODLIWE.
Czym innym jest sytuacja, kiedy kobieta dostaje frustracji i przez trzy miesiące myśli o łyku piwa, który załatwiłby sprawę, a czym innym jest picie piwa z sokiem „raz na jakiś czas”, albo raczeniem się karmi, rzekomo bezalkoholowym.
to tak dla przypomnienia. z 13:02 dzisiaj.
Ale wiecie, co by sie nie dzialo to ja i tak jestem po Oli stronie.Pismak, Ola_czeka, Libra, Dodi, mauysia, Spero, aisa, Fedra, Strażaczka90, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Obrocmy wszystko w śmiech i wypaczmy sens pierwszej od wielu tygodni konstruktywnej rozmowy na tym forum.
Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:nic wypaczać nie będę... po przeczytaniu tego artykułu nadal twierdzę, że nie wezmę ani łyczka! wolę w tej kwestii chuchać na zimne jeżeli jakimś cudem w końcu nam się uda!
Ok, ale to był Twój wniosek a nie mój, więc nie wiem dlaczego fakt, ze Malysz ode mnie zalyczyla miał w jakikolwiek sposób podważyć moje dzisiejsze wypowiedzi.