plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strażaczka90 wrote:Sylwia Ty rób wreszcie ten test...
nie !!!!!!!!!! stresuje sie bo znowu sie rozczaruje...ale jesli dzis nie przyjdzie to jutro rano lub 14 w walentynki zrobie
ps brzuch mnie nawala wiec raczej dostane@Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 07:37
-
Hej widzę że wczoraj dyskusja mocno długo trwała. Przypomniały mi się nawet czasy haj to po 20 stron było do czytania.
Libruś auto pożegnaliśmy i spoczywa sobie na złomowisku. Jestesmy własnie w trakcie szukania jakiegos innego.
Madzia kolejny termin 12.03. Tak myślałam że się udało ale trudno jakoś ciśneinie mi przeszło i nawet nie boli ta kolejna @. Zaczęłam pić od dziś siemię lniane.
Mój m mnie dzis zaskoczył bo nawet ostatnio przestałam pilnowac go z tabletkami a on mi dzis wyjeżdza z tekstem kochanie tabletki mi sie skonczyły mogłabys mi spakować na kolejne tygodnie abym miał w pracy je przy sobie
Ola_czeka, Dodi, Libra, Fedra, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Sylwia mocno mocno trzymam kciuki i testuj wtedy kiedy sobie postanowiłaś że to zrobisz :*
Koczku mega nie lubię Twojej @
Słuchajcie tak jeszcze odnośnie tych testów owu - już wiem o której godzinie mam je robić
ale od kiedy zacząć ?
Biorąc pod uwagę że owu mam różnie między 15 dc a 19 dc to ja myślę że powinnam zacząć od 14 dc. Czy to za późno czy za wcześnie ?
sylwia1985, Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyHejo.
Wróciły stare dobre czasy. Tematy konkretne, ciekawe, dużo nadrabiania
Mam nadzieję, że każda z Nas w nawale obowiązków znajdzie czas, żeby wpaść na taką właśnie rozmowę forumową.
Plemniczko - dużo cierpliwości Ci życzę. Słyszałam również, że kropelki z Czech ( były wymieniane w rozmowach ) są o niebo lepsze niż nasze polskie.
Kinia miała krótki epizod z kolkami. Kładłam jej ciepłą pieluszkę tetrową na brzuszek i robiłam masaż brzuszka jej nóżkami.
Mayuś - masz rację czas przy takich brzdącach szybko leci, więc oby twoje rytualne dojenie zleciało ci błyskawicznie.
Sylwia-
Koczku - nadal nie mogę zrozumieć jak ktoś może celowo podpalić drugiej osobie samochód
Zabiłabym chyba takiego debila.
Speruś - jeszcze raz dziękuję za Kinie
Pismaku - ja bym chyba zaczęła je robić od 13 dc. Tak dla świętego spokoju
I pamiętaj, że testy robi się do pierwszego pozytywnego testu. Jeszcze pamiętam 
Pochwalę mojego Dzidka za piękne spanie. Usnął wczoraj o 20stej a pierwsza pobudka była o ... 3 nad ranem. 7 godzin spania ciągiem. Leo bije rekordy!
Ale co tu się dziwić jak w dzień prawie w ogóle nie śpi. Drzemki 10 minutowe
Pismak, a-koczek, Ola_czeka, mauysia, Dodi, Libra, Fedra, plemniczka, AGA 30, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Dzień dobry

Sylwia mocno mocno trzymam kciuki i testuj wtedy kiedy sobie postanowiłaś że to zrobisz :*
Koczku mega nie lubię Twojej @
Słuchajcie tak jeszcze odnośnie tych testów owu - już wiem o której godzinie mam je robić
ale od kiedy zacząć ?
Biorąc pod uwagę że owu mam różnie między 15 dc a 19 dc to ja myślę że powinnam zacząć od 14 dc. Czy to za późno czy za wcześnie ?
ja bym zaczęła od 13 dc do pozytywnego testu.
Przy okazji - Miłego dnia dziewczyny. Najlepiej słonecznego i pachnącego aromatyczną kawką
Pismak, mauysia, Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ruciu o tym co ten człowiek wyprawia można książkę napisać ale mam nadzieje że kiedyś noga mu sie powinie i zapłaci za to wszystko. póki co jak narazie jest bezkarny. Dodam jeszcze tyle alkohol plus wygórowane ego o sobie robią z człowieka osobę kwalifikującą się do szpitala psychiatrycznego
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja…
…...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..
….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek..
. 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża…
…. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…
… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola…
……. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek…
…15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś…
……..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś…
…..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś…
…24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia…
...11.12.2013......egipt
Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek
.. ..18.12.2013....podkarpackie
Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek
..........14.01.2014......Niemcy
Plemniczka............2......29lat.........córcia Kornelcia
....14.01.2014 …..śląskie
Blondi22................1....23lat...........córcia Izunia....
.....25.01.2014....mazowieckie
Effcia...................5.......29lat..........FASOLINKA....
.....wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.…
….Szwecja (06.05.2014)
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA…
…..pomorskie (20.05.2014)
Muska....................11…..31lat......FASOLINKA…
…...dolnośląskie (07.08.2014)
Sandra………………………………FASOLINKA…
……..
Dodi.......................7......30lat........FASOLINKA....
....śląskie(27.08.2014)
sylwia1985 ...........18....28lat …………10.02...... NIE PRZYJDZIE!!!….podkarpackie
Beata……………...15……29lat…..…..25.02…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie Spero...................18.......24lat.............28.02….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskie
Kfjatus...................17......26lat............02.03…….NIE PRZYJDZIE!!!....mazowieckie Strażaczka..............5......23lata..........06.03……..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
a-koczek………....20 .…32lata………..12.03…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz -
a-koczek wrote:Ruciu o tym co ten człowiek wyprawia można książkę napisać ale mam nadzieje że kiedyś noga mu sie powinie i zapłaci za to wszystko. póki co jak narazie jest bezkarny. Dodam jeszcze tyle alkohol plus wygórowane ego o sobie robią z człowieka osobę kwalifikującą się do szpitala psychiatrycznego
Oszołom. To jakiś były ze złamanym sercem?
Dla takich nie powinno być litości...
Fajowo, że wyluzowałaś :*
Fedra lubi tę wiadomość
-
Nie Oluś żaden były chociaż on uważa że każda musi być jego. z moim m to się ostatnio śmiałam że może dlatego to wszystko bo nie udało mu się mnie uwieść hehe. a tak powaznie to całkiem inne porachunki oczywiście nie żadne mafijneOla_czeka wrote:Oszołom. To jakiś były ze złamanym sercem?
Dla takich nie powinno być litości...
Fajowo, że wyluzowałaś :* -
W sobotę idę na wesele właśnie uświadomiłam sobie że
1. nie mam sukienki
2. nie wiem gdzie to wesele
3. na którą godzine jest też nie wiem
4. m nie mam krawatu
5. córce trzeba jakieś buty kupić
Rucia, Dodi, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]

[/url]