plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strażaczka90 wrote:Sylwia Ty rób wreszcie ten test...
nie !!!!!!!!!! stresuje sie bo znowu sie rozczaruje...ale jesli dzis nie przyjdzie to jutro rano lub 14 w walentynki zrobie
ps brzuch mnie nawala wiec raczej dostane@Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 07:37
-
Hej widzę że wczoraj dyskusja mocno długo trwała. Przypomniały mi się nawet czasy haj to po 20 stron było do czytania.
Libruś auto pożegnaliśmy i spoczywa sobie na złomowisku. Jestesmy własnie w trakcie szukania jakiegos innego.
Madzia kolejny termin 12.03. Tak myślałam że się udało ale trudno jakoś ciśneinie mi przeszło i nawet nie boli ta kolejna @. Zaczęłam pić od dziś siemię lniane.
Mój m mnie dzis zaskoczył bo nawet ostatnio przestałam pilnowac go z tabletkami a on mi dzis wyjeżdza z tekstem kochanie tabletki mi sie skonczyły mogłabys mi spakować na kolejne tygodnie abym miał w pracy je przy sobieOla_czeka, Dodi, Libra, Fedra, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Sylwia mocno mocno trzymam kciuki i testuj wtedy kiedy sobie postanowiłaś że to zrobisz :*
Koczku mega nie lubię Twojej @
Słuchajcie tak jeszcze odnośnie tych testów owu - już wiem o której godzinie mam je robićale od kiedy zacząć ?
Biorąc pod uwagę że owu mam różnie między 15 dc a 19 dc to ja myślę że powinnam zacząć od 14 dc. Czy to za późno czy za wcześnie ?sylwia1985, Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyHejo.
Wróciły stare dobre czasy. Tematy konkretne, ciekawe, dużo nadrabianiaMam nadzieję, że każda z Nas w nawale obowiązków znajdzie czas, żeby wpaść na taką właśnie rozmowę forumową.
Plemniczko - dużo cierpliwości Ci życzę. Słyszałam również, że kropelki z Czech ( były wymieniane w rozmowach ) są o niebo lepsze niż nasze polskie.
Kinia miała krótki epizod z kolkami. Kładłam jej ciepłą pieluszkę tetrową na brzuszek i robiłam masaż brzuszka jej nóżkami.
Mayuś - masz rację czas przy takich brzdącach szybko leci, więc oby twoje rytualne dojenie zleciało ci błyskawicznie.
Sylwia-
Koczku - nadal nie mogę zrozumieć jak ktoś może celowo podpalić drugiej osobie samochódZabiłabym chyba takiego debila.
Speruś - jeszcze raz dziękuję za Kinie
Pismaku - ja bym chyba zaczęła je robić od 13 dc. Tak dla świętego spokojuI pamiętaj, że testy robi się do pierwszego pozytywnego testu. Jeszcze pamiętam
Pochwalę mojego Dzidka za piękne spanie. Usnął wczoraj o 20stej a pierwsza pobudka była o ... 3 nad ranem. 7 godzin spania ciągiem. Leo bije rekordy!
Ale co tu się dziwić jak w dzień prawie w ogóle nie śpi. Drzemki 10 minutowe
Pismak, a-koczek, Ola_czeka, mauysia, Dodi, Libra, Fedra, plemniczka, AGA 30, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Dzień dobry
Sylwia mocno mocno trzymam kciuki i testuj wtedy kiedy sobie postanowiłaś że to zrobisz :*
Koczku mega nie lubię Twojej @
Słuchajcie tak jeszcze odnośnie tych testów owu - już wiem o której godzinie mam je robićale od kiedy zacząć ?
Biorąc pod uwagę że owu mam różnie między 15 dc a 19 dc to ja myślę że powinnam zacząć od 14 dc. Czy to za późno czy za wcześnie ?
ja bym zaczęła od 13 dc do pozytywnego testu.
Przy okazji - Miłego dnia dziewczyny. Najlepiej słonecznego i pachnącego aromatyczną kawkąPismak, mauysia, Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ruciu o tym co ten człowiek wyprawia można książkę napisać ale mam nadzieje że kiedyś noga mu sie powinie i zapłaci za to wszystko. póki co jak narazie jest bezkarny. Dodam jeszcze tyle alkohol plus wygórowane ego o sobie robią z człowieka osobę kwalifikującą się do szpitala psychiatrycznego
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja……...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek... 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek……15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś………..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś……..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś……24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia…...11.12.2013......egipt
Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek.. ..18.12.2013....podkarpackie
Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek..........14.01.2014......Niemcy
Plemniczka............2......29lat.........córcia Kornelcia....14.01.2014 …..śląskie
Blondi22................1....23lat...........córcia Izunia.........25.01.2014....mazowieckie
Effcia...................5.......29lat..........FASOLINKA.........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.…….Szwecja (06.05.2014)
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA……..pomorskie (20.05.2014)
Muska....................11…..31lat......FASOLINKA……...dolnośląskie (07.08.2014)
Sandra………………………………FASOLINKA………..
Dodi.......................7......30lat........FASOLINKA........śląskie(27.08.2014)
sylwia1985 ...........18....28lat …………10.02...... NIE PRZYJDZIE!!!….podkarpackie
Beata……………...15……29lat…..…..25.02…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie Spero...................18.......24lat.............28.02….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskie
Kfjatus...................17......26lat............02.03…….NIE PRZYJDZIE!!!....mazowieckie Strażaczka..............5......23lata..........06.03……..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
a-koczek………....20 .…32lata………..12.03…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz -
a-koczek wrote:Ruciu o tym co ten człowiek wyprawia można książkę napisać ale mam nadzieje że kiedyś noga mu sie powinie i zapłaci za to wszystko. póki co jak narazie jest bezkarny. Dodam jeszcze tyle alkohol plus wygórowane ego o sobie robią z człowieka osobę kwalifikującą się do szpitala psychiatrycznego
Oszołom. To jakiś były ze złamanym sercem?
Dla takich nie powinno być litości...
Fajowo, że wyluzowałaś :*Fedra lubi tę wiadomość
-
Nie Oluś żaden były chociaż on uważa że każda musi być jego. z moim m to się ostatnio śmiałam że może dlatego to wszystko bo nie udało mu się mnie uwieść hehe. a tak powaznie to całkiem inne porachunki oczywiście nie żadne mafijneOla_czeka wrote:Oszołom. To jakiś były ze złamanym sercem?
Dla takich nie powinno być litości...
Fajowo, że wyluzowałaś :* -
W sobotę idę na wesele właśnie uświadomiłam sobie że
1. nie mam sukienki
2. nie wiem gdzie to wesele
3. na którą godzine jest też nie wiem
4. m nie mam krawatu
5. córce trzeba jakieś buty kupićRucia, Dodi, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość