plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Małysz stała przy stole od strony sali i w wózku usypiała Henrixa a Leos ciągnał ja za nogawkę bo chciał isc do kącika zabaw który był na drugim koncu sali
Nareszcie jakiś plus tego, że nie mam dzieci!
mauysia, Strażaczka90, Dodi, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz do mnie dotarło, że poród Blondi czy wizyty dziewczyn u ginów czy problemy z karmieniem czy problemy kolkowe czy moja operacja nie były treścią konstruktywnych rozmów ostatnich wielu tygodni… mój pogląd na to forum znów został wielce wypaczony…Ola_czeka wrote:Obrocmy wszystko w śmiech i wypaczmy sens pierwszej od wielu tygodni konstruktywnej rozmowy na tym forum.
Dobrze wiedzieć, że moje przejścia w szpitalu dostarczyły wielu atrakcji, a pomyłki zostały pięknie obśmiane… cieszę się że mogłam – leżąc po operacji na szpitalnym łóżku - dostarczyć niektórym taką fajną dawkę śmiechu… a że śmiech to zdrowie, to życzę duuuużo śmiechu
Ola_czeka napisała:
PICIE ALKOHOLU W CIĄŻY JEST SZKODLIWE.
Czym innym jest sytuacja, kiedy kobieta dostaje frustracji i przez trzy miesiące myśli o łyku piwa, który załatwiłby sprawę, a czym innym jest picie piwa z sokiem „raz na jakiś czas”, albo raczeniem się karmi, rzekomo bezalkoholowym.
Padam na kolana i przepraszam za me chichy śmichy…. No cała sytuacja była dla mnie powodem do żartów, ale jak już Żbiczek staną w Twej obronie, to dla Ciebie najwidoczniej nie… pamiętam, że deklarowałaś przyzwolenie na łyczka…
Udało się dużo udoićmauysia wrote:Dotarło do mnie, że właśnie dokonuję UDOJU RYTUALNEGO.
?
Sylwia – rób wszystko tak jak sobie to zaplanujesz… a ja śledzę i mocno trzymam kciuki:*
Koczku – przykro mi z powodu auta… a z powodu @ jeszcze bardziej:/
Hmmm… myślę, że 14dc to trochę za późno gdyby właśnie w tym cyklu miało dojść do owulacji w 15dc… ja zaczęłabym robić od 13dc albo wręcz od 12dcPismak wrote:Słuchajcie tak jeszcze odnośnie tych testów owu - już wiem o której godzinie mam je robić
ale od kiedy zacząć ?
Biorąc pod uwagę że owu mam różnie między 15 dc a 19 dc to ja myślę że powinnam zacząć od 14 dc. Czy to za późno czy za wcześnie ?
Rucia – tożeś sobie dzisiaj w nocy pospała;) jak Ci Dzidek taką niespodziewajkę fundnął
Madziu – widzę radykalne posunięcia z Twej strony, bo nawet z tabelki się usunęłaś…
A propo snów… mój m mnie dzisiaj obudził, wyściskał i powiedział, że mu się śniło, że odbierał moje wyniki histopatologii i profesor powiedział mu, że to rak niezłośliwy… To bardzo miłe z jego strony:) liczę, że sen się spełni
Nie dokońca rozumiem, co Twój gin miał na myśli… bo mój mi mówi, że jak mam ładny pęcherzyk, to owulka blisko…. A jak jestem po owu, to mówi, że mam takie czy inne ciałko żółte… dlatego już po wcześniejszych wpisach nie zrozumiałam na jakim Ty w końcu byłaś etapie w tym 21dc. A masz może z tej wizyty opis usg? A w głębi duszy czekam do 14 na pozytywny test ciążowysylwia1985 wrote:Pytam sie dlatego bo jak bylam u gina w 21dc to powiedzial ze owulka juz byla bo pecherzyk pekniety wiec moja fl jest teraz dluzsza niz 14 dni
Witam się i życzę miłego dnia:) choć u mnie pochmurnie i prószy śnieg… nic trzeba iść wstawić coś na obiad
Pismak, nick nieaktualny, mauysia, Strażaczka90, Dodi, sylwia1985, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Może ja w tym czasie na porodówce powijałam ryanowego potomka. I mnie bal ominął, fak.
Miałam na myśli, że może kucłaś gdzieś w kącie i kipiałaś z zazdrości, że to Ola jest w ramionach Ryana a nie ty
Dodi, nick nieaktualny, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koczku, ale motyw! Świadomie nie pamietalas o moim starszym, ale twoja podświadomość wykopała to z Twojej pamięci i umieściła w śniea-koczek wrote:A teraz pewnie walnełam gafe bo skleroza mnie dopadła bo niewiem czy Małysz to tylko Heniutka ma? jeżeli tak to skąd mi sie około 5 letni Leos w snie pojawił.
Dodi, Fedra, a-koczek, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
od 10-16 dni Kochana tak czytałam tu w tych pytaniach i odpowiedziach...Nie zmuszam Cię ale kiedy zrobisz test?sylwia1985 wrote:Mam glupie pytanie faza lutealna powinna trwac 14dni? Jesli trwa dluzej to czy to oznacza zaburzenia ( nie chodzi o fasolinke) tylko jesli sie potem @ dostanie- nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 12:55
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
Plemniczka widze twoja żarloczek jak moja Iza

wspolczuje kolek ;/
u nas malutka 2 razy do tej pory bolal brzuszek ale bardzo nie plakala i to tez chyba z przejedzenia bo w dzien potrafi wisiec ze 2-3h przy cycu i jesc ale potem przesypia ladnie w dzien 3h a w nocy 6-7h śpi zawsze .
ja nie wiem ile wazy moja narazie bo wizyte w przychodni razem ze szczepieniem mamy 11marca dopiero. ale jak waze ja razem ze mna na wadze to wychodzi kolo 4 kg a przy wypisie ze szpitala wazyla 3425g .
nick nieaktualny, Strażaczka90, Dodi, Fedra, plemniczka, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość
-
to może coś w brzusiu jest?sylwia1985 wrote:Libra no pierwszy raz mi nic nie dal ale powiedzial ze byla owulka bo pecherzyk pekniety i tyle.My na tej wizycie skupialismy sie na wynikach badania nasienia a o usg nie myslalam ale z glupa sie zapytalam i mi zrobil
Blondi22, sylwia1985 lubią tę wiadomość