plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Małysz stała przy stole od strony sali i w wózku usypiała Henrixa a Leos ciągnał ja za nogawkę bo chciał isc do kącika zabaw który był na drugim koncu sali
Nareszcie jakiś plus tego, że nie mam dzieci!mauysia, Strażaczka90, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Obrocmy wszystko w śmiech i wypaczmy sens pierwszej od wielu tygodni konstruktywnej rozmowy na tym forum.
Dobrze wiedzieć, że moje przejścia w szpitalu dostarczyły wielu atrakcji, a pomyłki zostały pięknie obśmiane… cieszę się że mogłam – leżąc po operacji na szpitalnym łóżku - dostarczyć niektórym taką fajną dawkę śmiechu… a że śmiech to zdrowie, to życzę duuuużo śmiechu
Ola_czeka napisała:
PICIE ALKOHOLU W CIĄŻY JEST SZKODLIWE.
Czym innym jest sytuacja, kiedy kobieta dostaje frustracji i przez trzy miesiące myśli o łyku piwa, który załatwiłby sprawę, a czym innym jest picie piwa z sokiem „raz na jakiś czas”, albo raczeniem się karmi, rzekomo bezalkoholowym.
Padam na kolana i przepraszam za me chichy śmichy…. No cała sytuacja była dla mnie powodem do żartów, ale jak już Żbiczek staną w Twej obronie, to dla Ciebie najwidoczniej nie… pamiętam, że deklarowałaś przyzwolenie na łyczka…
mauysia wrote:Dotarło do mnie, że właśnie dokonuję UDOJU RYTUALNEGO.?
Sylwia – rób wszystko tak jak sobie to zaplanujesz… a ja śledzę i mocno trzymam kciuki:*
Koczku – przykro mi z powodu auta… a z powodu @ jeszcze bardziej:/
Pismak wrote:Słuchajcie tak jeszcze odnośnie tych testów owu - już wiem o której godzinie mam je robićale od kiedy zacząć ?
Biorąc pod uwagę że owu mam różnie między 15 dc a 19 dc to ja myślę że powinnam zacząć od 14 dc. Czy to za późno czy za wcześnie ?
Rucia – tożeś sobie dzisiaj w nocy pospała;) jak Ci Dzidek taką niespodziewajkę fundnął
Madziu – widzę radykalne posunięcia z Twej strony, bo nawet z tabelki się usunęłaś…
A propo snów… mój m mnie dzisiaj obudził, wyściskał i powiedział, że mu się śniło, że odbierał moje wyniki histopatologii i profesor powiedział mu, że to rak niezłośliwy… To bardzo miłe z jego strony:) liczę, że sen się spełni
sylwia1985 wrote:Pytam sie dlatego bo jak bylam u gina w 21dc to powiedzial ze owulka juz byla bo pecherzyk pekniety wiec moja fl jest teraz dluzsza niz 14 dni
Witam się i życzę miłego dnia:) choć u mnie pochmurnie i prószy śnieg… nic trzeba iść wstawić coś na obiadPismak, Rucia, mauysia, Strażaczka90, Dodi, sylwia1985, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Może ja w tym czasie na porodówce powijałam ryanowego potomka. I mnie bal ominął, fak.
Miałam na myśli, że może kucłaś gdzieś w kącie i kipiałaś z zazdrości, że to Ola jest w ramionach Ryana a nie ty
Dodi, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:A teraz pewnie walnełam gafe bo skleroza mnie dopadła bo niewiem czy Małysz to tylko Heniutka ma? jeżeli tak to skąd mi sie około 5 letni Leos w snie pojawił.
Dodi, Fedra, a-koczek, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:Mam glupie pytanie faza lutealna powinna trwac 14dni? Jesli trwa dluzej to czy to oznacza zaburzenia ( nie chodzi o fasolinke) tylko jesli sie potem @ dostanie- nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 12:55
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
Plemniczka widze twoja żarloczek jak moja Iza
wspolczuje kolek ;/
u nas malutka 2 razy do tej pory bolal brzuszek ale bardzo nie plakala i to tez chyba z przejedzenia bo w dzien potrafi wisiec ze 2-3h przy cycu i jesc ale potem przesypia ladnie w dzien 3h a w nocy 6-7h śpi zawsze .
ja nie wiem ile wazy moja narazie bo wizyte w przychodni razem ze szczepieniem mamy 11marca dopiero. ale jak waze ja razem ze mna na wadze to wychodzi kolo 4 kg a przy wypisie ze szpitala wazyla 3425g .
Libra, Strażaczka90, Dodi, Fedra, plemniczka, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Libra no pierwszy raz mi nic nie dal ale powiedzial ze byla owulka bo pecherzyk pekniety i tyle.My na tej wizycie skupialismy sie na wynikach badania nasienia a o usg nie myslalam ale z glupa sie zapytalam i mi zrobil
Blondi22, sylwia1985 lubią tę wiadomość