plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libruś nie mam żadnego przeczucia nawet nachodzą mnie myśli że do marca będę tkwić w dwupacku a ja tego tak bardzo nie chce
wszystko mnie boli nie umiem się podnieść z łóżka co chwile chodzę do wc i w ogóle wszystko blee.
Niech ona już wyłaziDodi, Libra, Strażaczka90, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:hahah a ja myślałam, że tu same święte są na forum i żadna nie pije ani nie pali ale już wiem, że Fedra oficjalnie pije a AGA pali he hehe
Ja przed ciążą jedno i drugie - odważę się przynać
a co sobie będe żałowac przecież się obecnie nie staram więc wypić sobie czasem mogę a i zapale czasem
EDIT: możecie mnie teraz wykreślać z list znajomychWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 16:45
AGA 30, Libra, Strażaczka90, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libruś nie mam żadnego przeczucia nawet nachodzą mnie myśli że do marca będę tkwić w dwupacku a ja tego tak bardzo nie chce
wszystko mnie boli nie umiem się podnieść z łóżka co chwile chodzę do wc i w ogóle wszystko blee.
Niech ona już wyłaziFedra, Strażaczka90, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja nie odebrałam tego jako wojnę tylko wytłumaczenie komuś że picie szkodzi.I że można sobie odmówić picie alkoholu na 9 miesięcy.Rozumiem też trochę Agafię ze mogła poczuć się zaatakowana chodz nie to było na celu.
Madziu jeśli chodzi o Ciebie kochana to tutaj też odnoszę wrażenie że zbyt emocjonalnie podeszłaś do tego i nie potrzebnie usunełaś się z tabelki.
Ja sama chodzę do dwóch lekarzy jeden prywatnie drugi na nfz i mam w dupie czy komuś się to podoba czy nie! Ja swoje przeszłam jestem teraz przewrażliwiona i dla świętego swojego spokoju chodzę do dwóch. Nie wyobrażam sobie mieć 3 usg w trakcie 9 miesięcy i dziennie zastanawiać się czy z dzieckiem jest wszystko ok.
Cieszę się że szukasz odpowiedniego lekarza i takiego przy którym będziesz się czuła pewnie i bezpiecznie. Ale rozumiem też dziewczyny bo im więcej "specjalistów"tym więcej informacji które nie zawsze są zgodne a co za tym idzie powodują stres nie potrzebny.
Mam nadzieję że w końcu wybrałaś jakiegoś i będziesz zadowolonaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 16:47
Fedra, Libra, Strażaczka90, Dodi, Gunia, Pismak, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:a przypominasz sobie kiedyś naszą pogawędkę? że istnienie możliwość, bym otrzymała prezencik na imieninki? oj, niech Madzia nie będzie taka... Ciocia się już bardzo ucieszy jak zerknie na jej pierwsze zdjęcie po tej stronie brzucha;)
Ale ona od początku jest uparta i ma swoje zdanie także pozostaje czekać i najlepiej nie marudzićLibra, Dodi lubią tę wiadomość
-
heh Aga rozwalasz mnie
Aga pokaz kiecke
Muska fajnie Cie czytac! i masz racje dzieciątko najwazniejsze, nie ma co przepracowywac sie, trzymam kciuki by jednak ciąza nie stanowila przeszkode w awansie.
Sylwia ja tez trzymam kciuki i czekam niecierpliwie.
Libra ja tam zrozumialam ze zartujesz, zreszta mi tez wydalo sie to zabawne
Rucia ja tez jestem pod wrazeniem twojej Kini! super tanczy
Madzia nie odchodz. Mi tam sie Ciebie dobrze czyta. A prawda jest taka ze w czasie gdy prawie nikt tu sie nie udzielal, wy podtrzymywalyscie żywot tego forum. Mam nadzieje ze przemyslisz ze jednak bez nas zyc sie nie daDodi, Fedra, AGA 30, Spero, Rucia, Libra, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniś to nie ma co rozwalać hi hi
Kiecka mała czarna klasyk
http://allegro.pl/danvera-sukienka-90rk-46-48-hit-piekna-koronkowa-i3927549181.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=AbCart
I powiem wam że za tą kasę rewelka i krój i materiał i moje balony się zmieściłyFedra, plemniczka, Libra, Spero, Dodi, Pismak, Effcia28, Gunia, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:hahah a ja myślałam, że tu same święte są na forum i żadna nie pije ani nie pali ale już wiem, że Fedra oficjalnie pije a AGA pali he hehe
Ja przed ciążą jedno i drugie - odważę się przynać
Fedra oficjalnie pije hahaha padłamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 19:05
a-koczek, plemniczka, Libra, Spero, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:no i teraz proszę mi powiedzieć gdzie są te wszystkie dziewczyny które udzielały się tu wczoraj a dziś ich brak?
przede wszystkim, to bardzo nie lubię się tłumaczyć.
secudno, to jestem w łóżku z bolącym żołądkiem, po zjedzonym pierwszym od niedzieli normalnym posiłku, kiedy to zatrułam się.
na wszelkie posty skierowane dzis do mnie nie mam siły odpowiedziec.
pozdrawiam. -
Hej
Nie wiem, gdzie są te wszystkie dziewczyny, których wypociny dziś czytałam z wypiekami na twarzy i uśmiechem na ustach - szczęśliwa, że jednak nie odeszły na dobre, że są, że czytają, i, że nadal obchodzą ich losy wątku "plemniczki"..., ale dziś, chwilowo, jestem ja
Dziękuję za miłe słowa pod moim adresem, miło mi, że mimo tego, że mało mnie tu, a me starania nie przyniosły rezultatu i dalszych na razie nie będzie to chcecie, bym tu zaglądała, dziękuję :*
Strażaczkę proszę o wyjaśnienie co jej się spodobało w moim ostatnim poście, że go polubiła (jako jedyna)...
Effciu, stale czytam Twe wieści odnośnie MadzialenkiDoczekać się nie mogę ślicznej Kruszynki
Dodi, Effcia28, mauysia, Fedra, Rucia, Libra, aisa, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...