plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie problemem zawsze była późna pora naszych schadzek
właśnie sobie przysnęłam na fotelu
Idę spać, dobranoc Effciu, Mauysiu, Kfjatuszku i wszystkim pozostałym, które później poczytają forum :*
Dodi, Fedra, a-koczek, kiti, Libra, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Ehh i ja zycze dobrej nocy...
Choc tak lerze i mysle o Waszych slowach to dochodze do wniosku ze cizko jest wszystkich zadowolic kazdego z osobna pytac co u niego czy wszystko ok kiedy dane czlowieki same sie usowaja i nie daja znakow zycia...
Jedni chca odpoczac a inni zaszywaja sie w ciemnosci i tylko obserwuja sytuacje...
Dzisiaj np cos Kaja sie nie odzywa...
Strazaczki tez cos malo...
Magda uciekla choc nie powinna...
Zbik jest chory co mi umknelo a przeciez czytam wszystko...
Guniu super ze mimo wszystko zostalas z Nami...
Kfjatuszku jesli cos Cie gryzie to o tym pisz wtedy larwiej sie ogarnac ze u kogos cos jest nie tak, jakby nie bylo jest Nas tu z okolo 30 babek mniej lub bardziej udzilajacych sie...
Marys mam nadzieje ze sprawy z Heniutkowa waga ida w dobrym kierunku...
Dodi, Effcia28, a-koczek, Rucia, Gunia, kiti, Libra, plemniczka, anka_a, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam się na wieczór
cieszy mnie, że pojawiłyście się dziewczęta dawno nie widziane :*
ja również jestem ciekawa co u Was wszystkich słychać i może tego nie piszę, ale myślę o większości dziewczyn
a-koczek, aisa, AGA, Beata, Blondi, Effcia, Fedra, Gunia, Gocha, Ilonka, Kfjatus, Kaja, Kopciuszek, Kiti, Libra, Muska, Mauysia, Mała, Olka, Plemniczka, Pismak, Rucia, Shagga, Spero, Sandra, Sylwia, Żbikowa zostańcie tutaj:*
Nie każcie czekać na pytania co u Was? jeśli się pojawiacie to potraktujcie to od razu jako konieczność opowiedzenia co u Was (pod warunkiem, że będziecie chciały o tym napisać a mam nadzieję, że będziecie chciały)
przynajmniej jesli o mnie chodzi bo ja jestem ciekawska dusza
i tym akcentem żegnam się i zmierzam w kierunku sypialni, dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:10
Fedra, Effcia28, a-koczek, Rucia, kiti, Libra, plemniczka, Kfjatus, Blondi22, aisa, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
I powinnam tak o kazdej cos napisac zeby nikt nie czul sie urazony czy zapomniany czy pominiety...
Ale ile z Nas pyta sie o reszte o kazda z osobna? Nie jest to mozliwe chocby sie chcialo...
Niewszystkie Nasze rozmowy byly mertytoryczne czy wysokich lotow ale nie przeszkadzalo Nam ze gadalo sie o snach czy o Rayanie czy o filmach czy muzyce... ale faktycznie czasami poruszane tematy mogly byc meczace ale ktos kiedys madrze powiedzial jesli dany fragment Cie nie interesuje nie czytaj... dlatego jak dla mnie mozecie pisac o czym chcecie bo jesli mnie to interesowac nie bedzie nie bede czytac, ale (stanowczo za duzo w mojej wypowiedzi ale) piszac o niektorych rzeczach zastanowcie sie dwa razy nad tym bo nigdy nie wiadomo kto Nas czyta a czyta wbrew pozorom bardzo duzo osob...
No i nadal nietolerowane jest slownictwo do siostrovu ter cipulinko itp
To tyle odemnie a i oswiadczam ze piszac to jestem trzezwa
No a teraz slodkich snow a na rano pozostawiam milego porankaDodi, a-koczek, Rucia, Gunia, Pismak, Libra, plemniczka, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
juz jestem i................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
DWIE MOCNE CZERWONE KRECHY
NIE MOGE UWIERZYC
Ida, Fedra, Kfjatus, Spero, Dodi, a-koczek, mauysia, Rucia, Gunia, Sandraa, magdzia26, Pismak, Muska, kiti, magdaP82, Libra, plemniczka, anka_a, Blondi22, aisa, AGA 30, Ola_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Sylwia serdecznie ci gratuluje!!! To super wiadpmosc. Napewno wwszystko bedzie dobrze
Tylko prosze cie nie idz do 8 lekarzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 07:23
sylwia1985, Fedra, Kfjatus, Spero, Dodi, mauysia, Gunia, Pismak, Libra, anka_a, aisa lubią tę wiadomość
-
Puentą wczorajszych dyskusji jest właśnie te dwie krechy Sylwii, które jak to napisały Żbikuś lub Ola ( dziwnie nie mogę sobie przypomnieć, która !
) JAK PSU BUDA się należą! Już czas na Jej Dzieciątko, my o tym wiemy, co przechodziła i jak się martwiła za każdym razem...
Ogromnie cieszę się szczęściem Sylwii! Serdecznie gratuluję Kochana i z niecierpliwością będę czekała na info z wizyt i zdjęcia Maleństwa! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 07:38
sylwia1985, Fedra, Spero, Dodi, mauysia, Rucia, Gunia, Pismak, kiti, Libra, plemniczka, aisa, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Kfjatuszku jesli cos Cie gryzie to o tym pisz wtedy larwiej sie ogarnac ze u kogos cos jest nie tak, jakby nie bylo jest Nas tu z okolo 30 babek mniej lub bardziej udzilajacych sie...
Fedra, Dodi, Libra, Spero, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Nie bylabym soba jakbym nie rozpeplala nowiny dalej
Sylwia Ola strasznie sie ciesz i kazala przekazac gratulacje
Matko jaka jestem podekscytowana ide ochlonac z psem na spacerzeKfjatus, Dodi, a-koczek, mauysia, Pismak, sylwia1985, Spero, plemniczka, Libra, Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Nie bylabym soba jakbym nie rozpeplala nowiny dalej
Sylwia Ola strasznie sie ciesz i kazala przekazac gratulacje
Matko jaka jestem podekscytowana ide ochlonac z psem na spacerzesylwia1985, Dodi, Fedra, Libra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFredzia kochana dziękuję za smsa
Sylwio !!! Różnie między nami się układało, początki były bardzo trudne, ale wiedz, że jestem niezmiernie szczęśliwaJedna z najpiękniejszych wiadomości jakie ostatnio usłyszałam! Dasz swojemu mężowi najpiękniejszy prezent walentynkowy. Bardzo Ci gratuluję, z całego serca
sylwia1985, Dodi, Pismak, Fedra, plemniczka, Libra, Strażaczka90, Kfjatus, Blondi22, aisa, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Fedra a moze brac na wszelki wypadek luteine podjezykowa bo ma jeszcze kilka
bo podobno troszke podnosi progesteron.Chyba nie zaszkodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 07:52
Rucia, Dodi, Fedra, Spero, Strażaczka90, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:AGA fajna kiecka
no to udanej zabawy
Rutka ja sobie pozwoliłam tak napisać bo Fedra się pijana sama na forum pokazała, więc nikogo raczej nei wkopałam
Dodi wiem wiem kochana, że się sama ujawniłaPo prostu wyobraziłam sobie Fedrę z butelką wina przed komputerem na niezłym rauszu
Dodi, Fedra, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość