X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie problemem zawsze była późna pora naszych schadzek ;) właśnie sobie przysnęłam na fotelu ;) Idę spać, dobranoc Effciu, Mauysiu, Kfjatuszku i wszystkim pozostałym, które później poczytają forum :*

Dodi, Fedra, a-koczek, kiti, Libra, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh i ja zycze dobrej nocy...
    Choc tak lerze i mysle o Waszych slowach to dochodze do wniosku ze cizko jest wszystkich zadowolic kazdego z osobna pytac co u niego czy wszystko ok kiedy dane czlowieki same sie usowaja i nie daja znakow zycia...
    Jedni chca odpoczac a inni zaszywaja sie w ciemnosci i tylko obserwuja sytuacje...
    Dzisiaj np cos Kaja sie nie odzywa...
    Strazaczki tez cos malo...
    Magda uciekla choc nie powinna...
    Zbik jest chory co mi umknelo a przeciez czytam wszystko...
    Guniu super ze mimo wszystko zostalas z Nami...
    Kfjatuszku jesli cos Cie gryzie to o tym pisz wtedy larwiej sie ogarnac ze u kogos cos jest nie tak, jakby nie bylo jest Nas tu z okolo 30 babek mniej lub bardziej udzilajacych sie...
    Marys mam nadzieje ze sprawy z Heniutkowa waga ida w dobrym kierunku...

Dodi, Effcia28, a-koczek, Rucia, Gunia, kiti, Libra, plemniczka, anka_a, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się na wieczór :)

cieszy mnie, że pojawiłyście się dziewczęta dawno nie widziane :*

ja również jestem ciekawa co u Was wszystkich słychać i może tego nie piszę, ale myślę o większości dziewczyn <3
    a-koczek, aisa, AGA, Beata, Blondi, Effcia, Fedra, Gunia, Gocha, Ilonka, Kfjatus, Kaja, Kopciuszek, Kiti, Libra, Muska, Mauysia, Mała, Olka, Plemniczka, Pismak, Rucia, Shagga, Spero, Sandra, Sylwia, Żbikowa zostańcie tutaj :) :* 0124.gif

Nie każcie czekać na pytania co u Was? jeśli się pojawiacie to potraktujcie to od razu jako konieczność opowiedzenia co u Was (pod warunkiem, że będziecie chciały o tym napisać a mam nadzieję, że będziecie chciały :) ) ;) przynajmniej jesli o mnie chodzi bo ja jestem ciekawska dusza :P

i tym akcentem żegnam się i zmierzam w kierunku sypialni, dobranoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:10

Fedra, Effcia28, a-koczek, Rucia, kiti, Libra, plemniczka, Kfjatus, Blondi22, aisa, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I powinnam tak o kazdej cos napisac zeby nikt nie czul sie urazony czy zapomniany czy pominiety...
    Ale ile z Nas pyta sie o reszte o kazda z osobna? Nie jest to mozliwe chocby sie chcialo...
    Niewszystkie Nasze rozmowy byly mertytoryczne czy wysokich lotow ale nie przeszkadzalo Nam ze gadalo sie o snach czy o Rayanie czy o filmach czy muzyce... ale faktycznie czasami poruszane tematy mogly byc meczace ale ktos kiedys madrze powiedzial jesli dany fragment Cie nie interesuje nie czytaj... dlatego jak dla mnie mozecie pisac o czym chcecie bo jesli mnie to interesowac nie bedzie nie bede czytac, ale (stanowczo za duzo w mojej wypowiedzi ale) piszac o niektorych rzeczach zastanowcie sie dwa razy nad tym bo nigdy nie wiadomo kto Nas czyta a czyta wbrew pozorom bardzo duzo osob...
    No i nadal nietolerowane jest slownictwo do siostrovu ter cipulinko itp :P

To tyle odemnie a i oswiadczam ze piszac to jestem trzezwa :P
    No a teraz slodkich snow a na rano pozostawiam milego poranka :)

Dodi, a-koczek, Rucia, Gunia, Pismak, Libra, plemniczka, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki. Nie mialam dzisiaj spania i stresa mam ogromnego ale wlasnie nasiusialam !!!! Az boje sie isc do lazienki po wynik........

a-koczek, Pismak, Libra, plemniczka, Blondi22, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jestem i................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

DWIE MOCNE CZERWONE KRECHY

NIE MOGE UWIERZYC

Ida, Fedra, Kfjatus, Spero, Dodi, a-koczek, mauysia, Rucia, Gunia, Sandraa, magdzia26, Pismak, Muska, kiti, magdaP82, Libra, plemniczka, anka_a, Blondi22, aisa, AGA 30, Ola_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawde bede szczesliwa kiedy gin potwierdzi ciaze na 100%

Kfjatus, a-koczek, Libra, anka_a, Blondi22, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia serdecznie ci gratuluje!!! To super wiadpmosc. Napewno wwszystko bedzie dobrze :)

Tylko prosze cie nie idz do 8 lekarzy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 07:23

sylwia1985, Fedra, Kfjatus, Spero, Dodi, mauysia, Gunia, Pismak, Libra, anka_a, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puentą wczorajszych dyskusji jest właśnie te dwie krechy Sylwii, które jak to napisały Żbikuś lub Ola ( dziwnie nie mogę sobie przypomnieć, która ! :)) JAK PSU BUDA się należą! Już czas na Jej Dzieciątko, my o tym wiemy, co przechodziła i jak się martwiła za każdym razem...
    Ogromnie cieszę się szczęściem Sylwii! Serdecznie gratuluję Kochana i z niecierpliwością będę czekała na info z wizyt i zdjęcia Maleństwa! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 07:38

sylwia1985, Fedra, Spero, Dodi, mauysia, Rucia, Gunia, Pismak, kiti, Libra, plemniczka, aisa, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia super gratuluje :)
    Tylko juz sie tak nie stresuj...
    Zrob sobie bete i progesteron no i uwierz i oddychaj...

Dodi, Libra, plemniczka, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki!!!!Sylwius

Libra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kfjatuszku jesli cos Cie gryzie to o tym pisz wtedy larwiej sie ogarnac ze u kogos cos jest nie tak, jakby nie bylo jest Nas tu z okolo 30 babek mniej lub bardziej udzilajacych sie...
    Fedruś ja Cię rozumiem doskonale, ale zwyczajnie czasem jak było nawet coś nie tak, to wcześniej łatwiej był coś o tym powiedzieć, bo było więcej osób, dyskusje były jakieś takie bardziej "moje", a jak były żarty to takie, że wyłam ze śmiechu... Nie musicie mnie pytać o co chodzi, bo nie jestem małym dzieckiem, zwyczajnie jak jest mi tu dobrze, to bywam częściej nawet w natłoku zajęć i pracy...

Fedra, Dodi, Libra, Spero, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bylabym soba jakbym nie rozpeplala nowiny dalej :)
    Sylwia Ola strasznie sie ciesz i kazala przekazac gratulacje :)
    Matko jaka jestem podekscytowana ide ochlonac z psem na spacerze :)

Kfjatus, Dodi, a-koczek, mauysia, Pismak, sylwia1985, Spero, plemniczka, Libra, Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Nie bylabym soba jakbym nie rozpeplala nowiny dalej :)
    Sylwia Ola strasznie sie ciesz i kazala przekazac gratulacje :)
    Matko jaka jestem podekscytowana ide ochlonac z psem na spacerze :)
    Taaaakie plotki możesz przekazywać niesiesz w końcu dobrą nowinę :D :D

sylwia1985, Dodi, Fedra, Libra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do pracy, życzę przyjemnego czwartku, choć już jest przyjemny dzięki info od Sylwii! :)

sylwia1985, Dodi, Fedra, Libra, Strażaczka90, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia kochana dziękuję za smsa :)

Sylwio !!! Różnie między nami się układało, początki były bardzo trudne, ale wiedz, że jestem niezmiernie szczęśliwa :D Jedna z najpiękniejszych wiadomości jakie ostatnio usłyszałam! Dasz swojemu mężowi najpiękniejszy prezent walentynkowy. Bardzo Ci gratuluję, z całego serca <3

sylwia1985, Dodi, Pismak, Fedra, plemniczka, Libra, Strażaczka90, Kfjatus, Blondi22, aisa, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra a moze brac na wszelki wypadek luteine podjezykowa bo ma jeszcze kilka
    bo podobno troszke podnosi progesteron.Chyba nie zaszkodzi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 07:52

Rucia, Dodi, Fedra, Spero, Strażaczka90, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewuszki....Powiem Mu jutro bo dzis ma biedak sluzbe i wraca jutro rano i nie bede go stresowac

Shagga_80 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    AGA fajna kiecka ;) no to udanej zabawy :P

Rutka ja sobie pozwoliłam tak napisać bo Fedra się pijana sama na forum pokazała, więc nikogo raczej nei wkopałam :)

Dodi wiem wiem kochana, że się sama ujawniła :D Po prostu wyobraziłam sobie Fedrę z butelką wina przed komputerem na niezłym rauszu :P

Dodi, Fedra, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem teraz co robic czy odstawic tabletki a biore bromergon na podwyzszona prolaktyne, rutinoscorbin, Witamine B6,kwas foliowy i witaminy Vigor... kurcze jestem nadal w szoku

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 5219 5220 5221 5222 5223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ