X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie problemem zawsze była późna pora naszych schadzek ;) właśnie sobie przysnęłam na fotelu ;) Idę spać, dobranoc Effciu, Mauysiu, Kfjatuszku i wszystkim pozostałym, które później poczytają forum :*

Dodi, Fedra, a-koczek, kiti, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh i ja zycze dobrej nocy...
    Choc tak lerze i mysle o Waszych slowach to dochodze do wniosku ze cizko jest wszystkich zadowolic kazdego z osobna pytac co u niego czy wszystko ok kiedy dane czlowieki same sie usowaja i nie daja znakow zycia...
    Jedni chca odpoczac a inni zaszywaja sie w ciemnosci i tylko obserwuja sytuacje...
    Dzisiaj np cos Kaja sie nie odzywa...
    Strazaczki tez cos malo...
    Magda uciekla choc nie powinna...
    Zbik jest chory co mi umknelo a przeciez czytam wszystko...
    Guniu super ze mimo wszystko zostalas z Nami...
    Kfjatuszku jesli cos Cie gryzie to o tym pisz wtedy larwiej sie ogarnac ze u kogos cos jest nie tak, jakby nie bylo jest Nas tu z okolo 30 babek mniej lub bardziej udzilajacych sie...
    Marys mam nadzieje ze sprawy z Heniutkowa waga ida w dobrym kierunku...

Dodi, Effcia28, a-koczek, nick nieaktualny, Gunia, kiti, nick nieaktualny, plemniczka, anka_a, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się na wieczór :)

cieszy mnie, że pojawiłyście się dziewczęta dawno nie widziane :*

ja również jestem ciekawa co u Was wszystkich słychać i może tego nie piszę, ale myślę o większości dziewczyn <3
    a-koczek, aisa, AGA, Beata, Blondi, Effcia, Fedra, Gunia, Gocha, Ilonka, Kfjatus, Kaja, Kopciuszek, Kiti, Libra, Muska, Mauysia, Mała, Olka, Plemniczka, Pismak, Rucia, Shagga, Spero, Sandra, Sylwia, Żbikowa zostańcie tutaj :) :* 0124.gif

Nie każcie czekać na pytania co u Was? jeśli się pojawiacie to potraktujcie to od razu jako konieczność opowiedzenia co u Was (pod warunkiem, że będziecie chciały o tym napisać a mam nadzieję, że będziecie chciały :) ) ;) przynajmniej jesli o mnie chodzi bo ja jestem ciekawska dusza :P

i tym akcentem żegnam się i zmierzam w kierunku sypialni, dobranoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:10

Fedra, Effcia28, a-koczek, nick nieaktualny, kiti, nick nieaktualny, plemniczka, Kfjatus, Blondi22, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I powinnam tak o kazdej cos napisac zeby nikt nie czul sie urazony czy zapomniany czy pominiety...
    Ale ile z Nas pyta sie o reszte o kazda z osobna? Nie jest to mozliwe chocby sie chcialo...
    Niewszystkie Nasze rozmowy byly mertytoryczne czy wysokich lotow ale nie przeszkadzalo Nam ze gadalo sie o snach czy o Rayanie czy o filmach czy muzyce... ale faktycznie czasami poruszane tematy mogly byc meczace ale ktos kiedys madrze powiedzial jesli dany fragment Cie nie interesuje nie czytaj... dlatego jak dla mnie mozecie pisac o czym chcecie bo jesli mnie to interesowac nie bedzie nie bede czytac, ale (stanowczo za duzo w mojej wypowiedzi ale) piszac o niektorych rzeczach zastanowcie sie dwa razy nad tym bo nigdy nie wiadomo kto Nas czyta a czyta wbrew pozorom bardzo duzo osob...
    No i nadal nietolerowane jest slownictwo do siostrovu ter cipulinko itp :P

To tyle odemnie a i oswiadczam ze piszac to jestem trzezwa :P
    No a teraz slodkich snow a na rano pozostawiam milego poranka :)

Dodi, a-koczek, nick nieaktualny, Gunia, Pismak, nick nieaktualny, plemniczka, Blondi22, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki. Nie mialam dzisiaj spania i stresa mam ogromnego ale wlasnie nasiusialam !!!! Az boje sie isc do lazienki po wynik........

a-koczek, Pismak, nick nieaktualny, plemniczka, Blondi22, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jestem i................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

DWIE MOCNE CZERWONE KRECHY

NIE MOGE UWIERZYC

Ida, Fedra, Kfjatus, nick nieaktualny, Dodi, a-koczek, mauysia, nick nieaktualny, Gunia, Sandraa, magdzia26, Pismak, Muska, kiti, magdaP82, nick nieaktualny, plemniczka, anka_a, Blondi22, aisa, nick nieaktualny, Ola_czeka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawde bede szczesliwa kiedy gin potwierdzi ciaze na 100%

Kfjatus, a-koczek, nick nieaktualny, anka_a, Blondi22, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia serdecznie ci gratuluje!!! To super wiadpmosc. Napewno wwszystko bedzie dobrze :)

Tylko prosze cie nie idz do 8 lekarzy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 07:23

sylwia1985, Fedra, Kfjatus, nick nieaktualny, Dodi, mauysia, Gunia, Pismak, nick nieaktualny, anka_a, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puentą wczorajszych dyskusji jest właśnie te dwie krechy Sylwii, które jak to napisały Żbikuś lub Ola ( dziwnie nie mogę sobie przypomnieć, która ! :)) JAK PSU BUDA się należą! Już czas na Jej Dzieciątko, my o tym wiemy, co przechodziła i jak się martwiła za każdym razem...
    Ogromnie cieszę się szczęściem Sylwii! Serdecznie gratuluję Kochana i z niecierpliwością będę czekała na info z wizyt i zdjęcia Maleństwa! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 07:38

sylwia1985, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, mauysia, nick nieaktualny, Gunia, Pismak, kiti, nick nieaktualny, plemniczka, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia super gratuluje :)
    Tylko juz sie tak nie stresuj...
    Zrob sobie bete i progesteron no i uwierz i oddychaj...

Dodi, nick nieaktualny, plemniczka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki!!!!Sylwius

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kfjatuszku jesli cos Cie gryzie to o tym pisz wtedy larwiej sie ogarnac ze u kogos cos jest nie tak, jakby nie bylo jest Nas tu z okolo 30 babek mniej lub bardziej udzilajacych sie...
    Fedruś ja Cię rozumiem doskonale, ale zwyczajnie czasem jak było nawet coś nie tak, to wcześniej łatwiej był coś o tym powiedzieć, bo było więcej osób, dyskusje były jakieś takie bardziej "moje", a jak były żarty to takie, że wyłam ze śmiechu... Nie musicie mnie pytać o co chodzi, bo nie jestem małym dzieckiem, zwyczajnie jak jest mi tu dobrze, to bywam częściej nawet w natłoku zajęć i pracy...

Fedra, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bylabym soba jakbym nie rozpeplala nowiny dalej :)
    Sylwia Ola strasznie sie ciesz i kazala przekazac gratulacje :)
    Matko jaka jestem podekscytowana ide ochlonac z psem na spacerze :)

Kfjatus, Dodi, a-koczek, mauysia, Pismak, sylwia1985, nick nieaktualny, plemniczka, nick nieaktualny, Strażaczka90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Nie bylabym soba jakbym nie rozpeplala nowiny dalej :)
    Sylwia Ola strasznie sie ciesz i kazala przekazac gratulacje :)
    Matko jaka jestem podekscytowana ide ochlonac z psem na spacerze :)
    Taaaakie plotki możesz przekazywać niesiesz w końcu dobrą nowinę :D :D

sylwia1985, Dodi, Fedra, nick nieaktualny, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do pracy, życzę przyjemnego czwartku, choć już jest przyjemny dzięki info od Sylwii! :)

sylwia1985, Dodi, Fedra, nick nieaktualny, Strażaczka90, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia kochana dziękuję za smsa :)

Sylwio !!! Różnie między nami się układało, początki były bardzo trudne, ale wiedz, że jestem niezmiernie szczęśliwa :D Jedna z najpiękniejszych wiadomości jakie ostatnio usłyszałam! Dasz swojemu mężowi najpiękniejszy prezent walentynkowy. Bardzo Ci gratuluję, z całego serca <3

sylwia1985, Dodi, Pismak, Fedra, plemniczka, nick nieaktualny, Strażaczka90, Kfjatus, Blondi22, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra a moze brac na wszelki wypadek luteine podjezykowa bo ma jeszcze kilka
    bo podobno troszke podnosi progesteron.Chyba nie zaszkodzi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 07:52

nick nieaktualny, Dodi, Fedra, nick nieaktualny, Strażaczka90, Blondi22, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewuszki....Powiem Mu jutro bo dzis ma biedak sluzbe i wraca jutro rano i nie bede go stresowac

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    AGA fajna kiecka ;) no to udanej zabawy :P

Rutka ja sobie pozwoliłam tak napisać bo Fedra się pijana sama na forum pokazała, więc nikogo raczej nei wkopałam :)

Dodi wiem wiem kochana, że się sama ujawniła :D Po prostu wyobraziłam sobie Fedrę z butelką wina przed komputerem na niezłym rauszu :P

Dodi, Fedra, nick nieaktualny, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem teraz co robic czy odstawic tabletki a biore bromergon na podwyzszona prolaktyne, rutinoscorbin, Witamine B6,kwas foliowy i witaminy Vigor... kurcze jestem nadal w szoku

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 5219 5220 5221 5222 5223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ