plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:przede wszystkim, to bardzo nie lubię się tłumaczyć.
secudno, to jestem w łóżku z bolącym żołądkiem, po zjedzonym pierwszym od niedzieli normalnym posiłku, kiedy to zatrułam się.
na wszelkie posty skierowane dzis do mnie nie mam siły odpowiedziec.
pozdrawiam.
walnij w stół a nożyce się otworzą
Czy ja Ci napisałam,Żbiku tłumacz się?
Wczoraj zrobiło się tłoczno na forum fajnie czyli każda wchodzi śledzi ale jakoś się nie udziela a potem są problemy że rozmowa jest licha średnia itp bo np o cyckach.Nie mówię,że tego typu rozmowy mnie satysfakcjonują,ale innych tu nie było:(
Guniu cieszę się że interesuję Cię co tam u nas :*
Edit: jakoś wczoraj udzielały się tu osoby które w ogóle widziałam pierwszy raz na oczy.
Żbiku oczywiście życzę zdrówka.
Jakoś mi chyba umknęło że chorujesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 22:41
Dodi, Fedra, Rucia, Libra lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Guniu cieszę się że interesuję Cię co tam u nas :*
No pewnie, że interesuje! Przecież rok już tu jestem i czytam, i przeżywam wszystko razem z Wami!Effcia28, mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta ?!
fajnie widzieć "starą" ovugromadę
Pozdrawiam Wszystkie bardzo serdecznie i obiecuję, że jak będziecie take fajne jak zawsze to będę częściej
i ma nadzieję , że przez swoją obecność nie będę sprawiać, że forum będzie intelektualnie uboższe...
mauysia, Gunia, Effcia28, Dodi, Fedra, Libra, Blondi22, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Hej djewoczki,
Gunia - łelkam bek!
Aga - fajna sukienka! prosimy o foty z impryTy palisz papierosy?? A feee... Rzuć, to zobaczysz o ile kasy nagle "zwiększy się" stan Twojego konta
Żbix - kurka, jeszcze Cię trzyma bidulko..?
Plemniczko - jeszcze jedna zasada utrzymania laktacji, o której zapomniałam wczoraj: dbać o to, żeby dziecko piło efektywnie (tzn. żeby było słychać połykanie, żeby sie dobrze przysysało), nawet w nocy (gilgać, miziać itp.).Gunia, Dodi, Fedra, Libra, Blondi22, aisa, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:no i teraz proszę mi powiedzieć gdzie są te wszystkie dziewczyny które udzielały się tu wczoraj a dziś ich brak?
powinno być tak: zastanawiam się gdzie są te wszystkie dziewczyny ,które udzielały się tu wczoraj a dziś ich brakWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 22:49
Dodi, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Oczywiście wszystko gotowe czeka brakuje mi tylko saszetek tantum rosy a tak to chyba mam wsio
Kfjatus, mauysia, Effcia28, Dodi, Fedra, a-koczek, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:miałam mega doła, z którego powoli się wygrzebuje, a gdy wchodziłam na ovu jakoś nie mogłam się odnaleźć...może to była moja wina, a może nie...sama nie wiem.
Fedra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kfjati, grunt, że piszesz o tym w czasie przeszłym. teraz będzie tylko lepiej. Coś związanego z pracą...? Czy kumulacja..?
-
Kfjatus wrote:miałam mega doła, z którego powoli się wygrzebuje, a gdy wchodziłam na ovu jakoś nie mogłam się odnaleźć...może to była moja wina, a może nie...sama nie wiem.
Edit:codziennie zastanawiam się co u której słychać ale niestety nie jestem w stanie do wszystkich pisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 22:51
Kfjatus, Dodi, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
chodzi właśnie też o to zainteresowanie drugą osobą, fajne jest to, że o sobie myślimy,ciekawi nas co u której słuchać, chcemy się wspierać, albo zwyczajnie pogadać
mauysia, Dodi, Fedra, Rucia, Muska, kiti, Libra, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość