plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała
dobre M wyniki że super, Gocha
napisałaś wczoraj posta superowego Ps. wizytę za kciuki Trzymam, Libra
wizytę jutrzejszą za kciuki trzymam, Koczku
córeczki Wasze te Śliczne. rocznicowo-świętowań małych gratuluje, Plemniś i Blondi
wskazana ciąża więc życia tryb stateczny się prowadzi ciąży W. dobrze będzie jednak że nadzieję mam ale dobrze za to brzmi nie, Pismak
Turbodymomena zawstydziła faktycznie Dodikiti, Strażaczka90, Pismak, gocha04, Dodi, Blondi22, AGA 30, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Oczopląsu dostałam od czytania
Libra wow jaki poematjestem pod wrażeniem
Sylwia na pewno będzie dobrze i jutro się pochwalisz bijącym serduszkiem fasolki.
Szkoda że nie jestem z W-wy bo chętnie bym posłuchała ovufriendowych wykładów
Lecę coś zjeść bo zgłodniałam po zajęciach, mój plan na najbliższe pare tygodni- zapisać się na siłownie i ćWiczyć, ćwiczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 17:54
Dodi, AGA 30, Libra lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny za to ze jestescie i staracie sie wspietac. Bardzo to doceniam. Stwierdzilam ze skrobne pare slow jeszcze tutaj do was. A wiec zapewne nie wszystkie wiedzialy ze podchodzlismy razem z m. Do in vitro. Po 8 latach statan i zero szans na naturalne poczecie postanowilismy podejsc do zaplodnienia in vitro. I dzis okazalo sie ze nawet ta metoda nie dala nam tej szansy zostania rodzicami
. Teraz jestem juz 100 % pewna ze to szczescie, wymarzony dar od Boga w postaci dziecka nigdy do nas nie zawita
. I tym samym chcialam sie zwami pozegnac. Jestescie wspanialymi przyjaciulkami na ktore zawsze mozna polegac. Dziekuje wam za to :* Pamietajcie ze o zadnej z was nigdy nie zapomne i karzda z was wspierac bede duchowo,za karzda zwas trzymam kciuki zeby tym co sie jeszcze nie udalo mogly szybko zafasolkowac, tym co sa ciezarne za to zeby maluszek rus zdrowo w brzuszku i mialy laywy porod a za te co maja jusz swoje skarby przy sobie by nigdy nie zabraklo im cierpliwosci a kazdy usmiech malca rozjasnial im dzien.
ZEGNAJCIE :*W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Mała i tak będę trzymać za Was kciuki! I wpadaj czasem do nas.
mala29_, AGA 30, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
a ja mam nadzieję, że wpadniesz tu za dwa dni i powiesz ej laski, lipny test miałam, to nie wyszedl, ale są dwie juz kreski idę rzygać.
bardzo bardzo bym chciałamala29_, Ola_czeka, kiti, aisa, AGA 30, Pismak, Dodi, Libra, she, gocha04, a-koczek, Rucia, Fedra, Gunia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
mala
-
nick nieaktualnyMała tulam cię i nadal kibicuję wam
No i po pracy laski
łoj czytać was ciężko bo te co piszą w stecz czytam normalnie a te co noormalnie to czytam wstecz i za żadne skarby nie kumam o co chodzi hi hi hi
Miego wieczorku a raczej nockiDodi, aisa, Ola_czeka, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOd mistrza Yody na dzisiejsze (wczorajsze) pisanie powziął się pomysł. Motto „Pozostawiony nikt nie będzie”(sam) od niego zaczerpnąć nam.
Koczuś
Za dobre Twe wieści teraz kciuki trzymam ja
Niepotrzebnie się smuciła Sylwia, dobre wieści przynieś z wizyty nam&&&
Rosną córy pięknę Blondi i Plemniczce
Przepowiadać Adze owulke jajniki mogą… ból jajników wiedzie do śluzu płodnego, śluz płodny do owulacji, owulacja prowadzi do serduchowania. Czuję w tobie wielki pociąg…do Wafla;P
Kotem nas tu Aga szczuje? Kotów tu jest masa wielka. Powiadam dać się nie damy, bo ilość to nie wszystko. Mniejsi w liczbie jesteśmy, ale więksi w umyśle.
Długie zwolnienie przed Strażaczką się rysuje… na karatu się pozbycie radykalną powzięłaś metodę… zatkać czosnkiem wszystkie dziury… oby nie szczypało, nie bolało, ale migiem podzialało;P hehehe
Oli jubileuszu winszować w piątek trza…pamietajta
Tsh dobrego Spero
Gdy Pismaczku schorzenia nazwę recytujesz, choć jedną minę obaczyć chcę;P groźnie tylko niech brzmi nazwa, a niech schorzenie w wyleczeniu błahym będzie
Po całości pojechała Dodi:D problem miała Libra… zmysły wytężając odczytałam
Niespożytą z m energię spożywać na siłowni Kiti będzie
Na wizycie dzisiaj byłam. Goi się pięknie wszystko. W pit-stopie spędzimy 3-4 miesiące.
Cieszmy się młodością na koniec rzeknę Wam. Mawiać mistrz Yoda zwykł: „Kiedy wiek 900 lat osiągasz, gorzej wyglądać będziesz!”
Science fantasy skończone… Moim sprzymierzeńcem jest Moc i potężnym sprzymierzeńcem ona jest… niech moc będzie z Wami… dobranoca-koczek, aisa, mauysia, AGA 30, Strażaczka90, Blondi22, Fedra, kiti, anka_a lubią tę wiadomość
-
hej, ja już wstałam bo mam z Mają wizytę u lekarza. Chciałam sobie zrobić śniadanie, a tu masło zamrożone wrrrr chyba będzie owsianka
Sylwia - powodzenia na wizycie, może już serduszko usłyszysz!
Miłego dnia dziewczętaa-koczek, Strażaczka90, Libra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Mała pamiętam o Tobie i wiem, że w końcu musi się udać!
Libra jesteś mistrzynią długich postów ostatnio
Gocha wyniki dobre, więc działaj Kochana, Mężczyzny nie oszczędzaj!
Dodi, ale pojechałaś wczoraj z tym postem!
Sylwia będzie dobrze :*
She dasz radę bez masła
Wczoraj nie miałam na nic czasu, praca, szybki obiad, zakupy, fryzjer, zajęcia, wróciłam do domu wieczorem i nawet podczytałam co u Was, ale jakoś nie miałam odwagi pisać od tyłu
Zaraz zmywam się do pracy.
Więc i sobie i Wam życzę słonka i dobrego humoru!gocha04, aisa, zbikowa, mauysia, Strażaczka90, she, kiti, Libra lubią tę wiadomość
-
czesc dziewuszki boje sie dzisiaj okropnie - serce wali mi jak mlot a do 18 jeszcze troche czasu. Nie moglam spac bo caly czas mysle o dzisiejszej wizycie.Trzymajcie kciukasy
Mala nie poddawaj sie kochana - podziwiam Cie bo jestes naprawde silna kobietaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 08:12
mauysia, Strażaczka90, Spero, Libra lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Zima powraca, wszystko było oszronione z rana..
Żbiksson, fajny suwaczek
Libra, super że wszystko ładnie się goi
Sylwia, nie denerwuj się tyle bo Cię zjedzą motyle
Mała, :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 09:07
mauysia, Strażaczka90, Spero, Gunia, Libra lubią tę wiadomość