plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Na mdłości nic mi nie pomagało. Ew. bliskie spotkanie z klozetem. Na zgagę piłam mleko i to dawało mi ulgę. Dziwne że na tym etapie masz już zgagę. Zazwyczaj występuje trochę później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 12:17
-
sylwia1985 wrote:kurcze ciekawa jestem od czego to zalezy.A jak sie czujesz?
zależy to pewnie od organizmu głównieja dziękuję, czuję się dobrze a Ty oprócz mdłości i zgagi masz jeszcze jakieś dolegliwości?
-
Dodi wrote:zależy to pewnie od organizmu głównie
ja dziękuję, czuję się dobrze a Ty oprócz mdłości i zgagi masz jeszcze jakieś dolegliwości?
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:czasem zakluje mnie cos w podbrzuszu i w nocy strasznie pieka mnie piersi ale zniose wszystko zeby tylko fasolka sie dobrze rozwijala
czyli wszystko prawidłowo
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
Martwie sie najbardziej tym ze jako kosmetyczka wdycham w pracy rozne zapachy jak zmywacz,lakier no i robie rozne zabiegi np ultradzwieki i musze sie gina o to dzisiaj zapytac czy nie szkodzi to fasolce no i czy moge farbowac wlosy bo mam mega odrosty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruciu, może będzie tak, że jak odstawię laktator i bawienie się z tym SNSem, to będę musiała zrezygnować z karmienia piersią, bo mi laktacja zaniknie. Ale już mnie to męczy. Moje cyce nie chcą wezbrać mlekiem, to ich nie zmuszę.
Pewnie będę sobie odciągać kilka razy na dobę, ale przerzucę się na podawanie młodemu mleka butlą (mojego albo mm), bo on tak się przy tym niecierpliwi, że szok. -
mauysia wrote:Dzień dobry,
oblajkowałam wszystkie dziś, mogę więc w końcu coś skrobnąć.
Sylwia, mam nadzieję że po dzisiejszej wizycie przestaniesz się tak denerwować.
Effciu jak tam Madzia?
Moj mlodzian znowu gorzej śpi, budzi się x razy w nocy, jestem mega niewyspana.
Do tego laktacja się jakoś szczególnie nie poprawiła więc za jakiś czas pewnie rzucę to w cholerę bo ile można bujać się z tym sns-em i laktatorem. Wolę bawić się z Heniorrem niż ślęczeć nad laktatorem pół godziny po każdym karmieniu. To jest naprawdę upierdliwe.
u mnie Iza juz druga noc co 3h budzi sie na jedzonko a do tej pory spala 6-8h chyab wiecej potrzebuje jesc a wazy juz 4400ga jak wychodzilysmy ze szpitala wazyla 3425g wiec prawie 1kg w miesiac
gocha04, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ola dobry cwaniak z tego Twojego psiaka
Ale jak go nie kochać słodziaka
Piję kawę, przyłącza się ktoś?
Ja już piłamstaram się nie popaść znowu w nałóg więc pilnuję jedna kawa dziennie
AGA 30 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak możesz wypić herbatę
Właśnie przybył do mnie pan kurier, zamówiłam nowe pomoce do pracy z dziećmi. Za dużo wydaję, muszę sobie przykrócićWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 14:45
Pismak, aisa, AGA 30, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam, mam chwilkę
Co tam u Was?
O tym,że Sylwia ma dziś wyczekiwaną wizytę pamiętam
O Mauysi i Jej neverending problemach z karmieniem dowiedziałam się z ostatniej strony i strasznie Ci kochana współczujęBuziaki dla Was.
A co poza tym? Która streści?
Bo jest tu ktoś mam nadzieję?AGA 30, Libra, mauysia lubią tę wiadomość