plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwuś czekam na newsy!
Shagga oczywiście, że chętni pogadam z Tobą o logo
Ilonka fajnie, że wpadłaś, Teściowie zasiali zamęt w Twoim życiu i uciekli, a teraz musisz się postarać wrócić do codzienności bez nich
Byłam na długim spacerze, teraz kąpiel i wieczorny relaksik, może posiedze na ovu, jak będziecie prowadzić ze mną dyskusjeaisa, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą...
Upolowałam dziś w second hand fajny zimowy płaszczyk H&M Mama za 80 kr (niecałe 40 złBędzie w czym chodzić bo obecna kapota już za ciasna się zrobiła.. Starczy chwalenia się
Mauysiu, sto lat dla Heniusia z okazji 5 miesięcy :* Spostrzegawczemu oku Blondi nic nie umknieŻyczę żeby laktacyjne sprawy uległy poprawie.
She, no to trzymamy kciuki za wyznaczenie daty operacji a później by wszystko ze zdrówkiem Mai było super!
Kfjatus, materiały na pewno potrzebne więc zamówić trzeba
Shagga, fajnie że zaglądasz mimo natłoku spraw z chłopakami i budową
Ilona, jak nic wszystko przez teściówTeraz powoli wszystko ogarniesz i będzie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 19:17
Strażaczka90, kiti, Dodi, Spero, AGA 30, Libra, Rucia, Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość
-
Wszystkie czekacie pewnie na wiadomości od Sylwi jak i ja Ale w międzyczasie opowiem o mojej wizycie. Wszystko jest ok na wtorek mam zabieg jak dobrze pójdzie to w środę wyjde
anka_a, kiti, Dodi, plemniczka, Spero, aisa, Libra, Ola_czeka, gocha04, mauysia lubią tę wiadomość
-
Cześć!!
Też weszłam na chwilkę żeby zobaczyć co u Sylwii.
Przy okazji poczytałam na temat ekspozycji na RTG w czasie ciąży bo z czystej głupoty się naraziłamech szkoda gadać
Musiałam się pożalić bo M się nawet nie przyznaje...zobacze co powie mi lekarz w piątek.
Nadrobię w chwili wolnego a teraz już uciekam. Papapa :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc ja tez myslalam ze Sylwia cos naskrobala.
anka nie martw sie na zapas, pewnie wszystko ok bedzie.
Shaggi milo Cie widziec
Malutka nawet nie wiem co napisackurcze nie znam sie a czy jak podchodzi sie do in vitro to nie ma 3 prób? nie pobieraja wiecej zarodków? tak bardzo bym chciala by wam sie udalo
jejku jakie to niesprawiedliweLibra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my dzisiaj bylismy z Nelką na szczepieniu, zwazono ja i znowu bardzo duzo przytyla, tak myslalam patrząc na jej dwie brody
w miesiąc mamy 1,3 kg na plusie.
Co do naszego podejrzenia o skaze bialkową, to jednak nie jest to takie oczywiste. Od 2 dni mala ma znowu jakies krostki na buzi, a nie powinno ich byc jesli to alergia na bialko, bo trzymam sie diety od prawie 2 tygodni, jako ze na kolki podajemy jej syrop debridat i sab simplex, nie wiadomo co spowodowalo ze kolek juz nie ma... czy ktorys z tych leków, czy moze moja dieta, bo podobno kolki sa tez od tej skazy pieruńskiej.
Mamy wiec odstawic leki, ale dalej trzymac diete i zobaczyc czy kolki wracają, jesli nie to zaprzestac diety i wtedy sie okaze czy wysypka sie nasila i czy kolki są, jesli nie to znaczy ze to nie skaza. uffff pokręcone to wszystko, juz tak bardzo tesknie za serem żółtym i jajkami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny