X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

Sylwia cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze :) Moja rada nie doszukuj się niczego złego po prostu jesteś w ciąży ,która ma się dobrze. Pozytywne myślenie to podstawa!

Ania ja w poprzedniej ciąży miałam robione Rtg klatki piersiowej nie wiedząc jeszcze o bąbelku i wszystko było dobrze także nie martw się na zapas

Mauysiu moja Madzia ma się dobrze po za ostatnimi dwoma dniami gdzie popłakuje i trzeba ją nosić ze 4 godziny na rekach.Zwalam to na kształtujące się jelitka :/ Karmie ją na przemiennie mm i piersią ale chyba nie jest zaciekawy ten mój pokarm bo głodna po nim jest :( Jeszcze trochę i pewnie przejde na samo mm bo nie będziemy się męczyć.

Jeśli chodzi o pączusie niestety nie mogę ale odbije to sobie póżniej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 10:45

kiti, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku to szybko Cie wypuszczą po tym zabiegu moja szwagierka leżała tydzień ale ona była tak przygotowywana jak do CC. Trzymam kciuki za Ciebie :)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia ja niby tez mam byc przygotowana jak do cc ale powiedział że jeżeli tylko po skóra to wytną założą szwy i do domu. Chyba że twoja szwagierka miała jeszcze w innych miejscach rozsianą.

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki,wpadam na chwilę bo czekam na maila od jednego sprzedawcy no i oczywiście po wieści od Sylwi :)
    Kochana Sylwuś nie denerwuj się, wg mnie (z tego co piszesz) to wszystko jest w najlepszym porządku,tylko masz chyba gburowatego lekarza a wiadomo,że najlepiej by było gdyby lekarz wykazał nieco większy entuzjazm...ale to nie oznacza,że to coś złego oznacza, po prostu taki ostrożny pewnie z niego typ...co do karty ciąży to najczęściej lekarze na samiutkim początku nie zakładają,ja przy Kubie tak miałam że dopiero na drugiej wizycie założyła mi Ginka,a przy Igorze od razu na pierwszej więc nie odzczytuj tego za zły znak :) Myśl pozytywnie !(Effcia,chyba to miałaś na mysli,co :) ?) No i zacznij się już cieszyć bo masz czym :)

Koczku będzie dobrze i pewnie szybko wrócisz do domku i o wszystkim zapomnisz :)

Libruś, Ty dalej na zwolnieniu? Kurcze do kiedy będziesz się "lenić" ? Bo może udałoby się nam znów spotkać :D A co do zakupów to właśnie szukam czegoś dla Kuby na działkę, a w przyszłą środę zamierzam zrobić skok na HM w Porcie Łódź,bo coś tam upatrzyłam dla Juniora nr 2 :)

No nic,tyle ode mnie,teraz uciekam do roboty,bo dziś zaspaliśmy i jeszcze śniadanie nie zjedzone, trzeba dać mleka Starszemu bo zaraz zupełnie wystygnie...ale wiecie,musiałam zajrzeć tu :D Poza tym muszę lecieć,bo Igor wciąż potrzebuje mojej pomocy,bo ostatnio non stop rzuca sobie przytulankę albo pieluszkę na twarz i nie umie zdjąć...i denerwuje się strasznie :)

Miłego dnia...a właśnie trzeba pączków się objeść dziś...Igor znacznie lepiej znosi moje zachcianki więc od dłuższego czasu na coś sobie pozwalam :D

a-koczek, Dodi, AGA 30, Libra, Kfjatus, kiti, Spero, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Pączusie

Slowo ode mnie na dziś: pieprzyc dietę.

Milego dnia :)

Shagga_80, a-koczek, Dodi, Pismak, she, aisa, Effcia28, plemniczka, Libra, Kfjatus, kiti, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc ja też na chwilkę.

Padam na ryj, jestem totalnie bez sił, ten mały blond cwaniak żyć mi nie daje. W leżaczku nie chce leżeć, bo woli SIEDZIEĆ mi na kolanach. Gówniarz ledwo skończył 3 miesiące a pozycja siedząca jest dla niego najlepsza do podziwiania świata. Poza tym drugą noc budzi się co 4 godziny, jest strasznie marudny :(

Sylwia - wychodzi na to, że masz mało rozmownego lekarza, trudny typ ale do ogarnięcia. Musisz sama na niego napierać, żeby wydobyć z niego wszelkie informacje. Czekamy do kolejnej wizyty :)

She - wcale się nie dziwię, że mówią na Maję Angelina :) Jest równie piękna :)

Shaggi - jak ty znajdujesz czas na robienie czegokolwiek na działce? :) A co w tym czasie robi Igorek? Pewnie leży spokojnie w wózku i nie przeszkadza rodzicom :)

Mayuś - kurczę, 5 miesięcy Henia ... kiedy to zleciało? Pismak ma rację, ze zestresowana mama to i zestresowane dziecko. MM nie jest takie złe. Wiadomo, że mleko matki jest najlepsze, ale jakbyś zaczęła podawać Heniowi mm + jakiś kleik, to może ładniej by ci spał w nocy, i ty byś mogła troszkę odespać?

Effciu - pierwszy miesiąc dzieci są takie niestabilne emocjonalnie, ale w drugim miesiącu Madzia powinna być już spokojniejsza :)

Pączka jeszcze nie jadłam ale zamierzam, nawet z 5. Co będę sobie żałowała?

Miłego dnia dziewoje :)

Effcia28, Pismak, a-koczek, AGA 30, Libra, Kfjatus, kiti, zbikowa, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powitać :)

Tu obchodzi się tłusty wtorek, więc za 5 dni będą te ich pączkopodobne ciacha. Ale spoko, dziś też síę wciągnie jakiegoś pączusia ;) bo po pracy podskoczymy do znajomych :)
    Miłego dnia!

Rucia, Pismak, AGA 30, Libra, Kfjatus, kiti, zbikowa, mauysia lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie też miała mieć tylko na bliznie po CC ale podczas zabiegu okazało się że jest większe niż zakładano na początku

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Shagusia miałam na myśli pozytywne myślenie (już poprawiłam ) Dziękuje że zauważyłaś :)

Czyli Rut przede mną jeszcze 2 tygodnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 10:49

Rucia, Libra, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Cześć Pączusie

Slowo ode mnie na dziś: pieprzyc dietę.

Milego dnia :)
    Amen!

zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic zmykam coś w domu zrobić póki moja księżniczka śpi :)

Pozdrawiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shaggi - jak ty znajdujesz czas na robienie czegokolwiek na działce? :) A co w tym czasie robi Igorek? Pewnie leży spokojnie w wózku i nie przeszkadza rodzicom :)
    Słonko, jedziemy zwykle przed południem na działkę (10-11) i wtedy biorę Igorexa w wózku i On tam śpi sobie :) Około 13 jedziemy na obiad do mojej Mamy i wtedy też zwykle Igor zaczyna się budzić :) U mamy dostaje cyca (albo przed moim obiadem albo po, zależy czy śpi dalej czy nie) i potem juz zostaje z Babcią, bo póki co pogoda jest taka,że po 15 już robi się chłodniej więc nie ryzykuję...ale jak zrobi się cieplej,to będzie z nami na okrągło na działce :) W końcu ja mam jedzenie dla Niego zawsze przy sobie, gotowe do podania :D No i w wózku Mu wygodnie a i na powietrzu śpi pięknie :) Kuba z działki wcale nie schodzi siedzi z nami od rana do wieczora :)
    Ale to tylko sobota...w tygodniu nie ma nas tam wcale :( Trzymajcie kciuki,bo zamierzam z Mamą rozmawiać wkrótce o przeprowadzce do Niej!

Kurcze trzeba uciekać...bo jeszcze nic (poza śniadaniem) nie zrobiłam :/ A tu juz prawie południe :/ A jutro ZNÓW do Babci jedziemy :D

a-koczek, AGA 30, Libra, Kfjatus, Rucia, zbikowa, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie, Rutka weź no pochwal się fotką uzębienia Leosia ...strasznie lubię takie pierwsze ząbki :)
    I odmeldowuje się.

Rucia, gocha04 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)

Sylwia super wiesci ;) ja karte ciazy w 8tyg mialam dopiero zalozona

ja juz ze 2tyg temu jadlam paczka i dzis tez bo ok jest malej nie szkodza

plemniczka moja juz teraz ma 1kg na plusie a na szczepieniu pewnie jeszcze wiecej bedzie miala ale pediatra nie mowila ze za duzo przytyla

z karmieniem u mnie fajnie mleczkac mam duzo jak narazie

a Iza teraz zaczyna gaworzyc to juz taka fajniutka jest ;)

a-koczek, Rucia, Libra, kiti, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia no własnie ja tez mam obawy że jak otworzą to może być większe bo w końcu juz trochę to mieszka u mnie . A tak na marginesie to mam stresa bo ja tylko w ciązy w szpitalu leżałam a tak to z daleka je omijałam a teraz na dodatek jeszcze córkę muszę zostawić na noc u babci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 11:24

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A właśnie, Rutka weź no pochwal się fotką uzębienia Leosia ...strasznie lubię takie pierwsze ząbki :)
    I odmeldowuje się.

Z chęcią bym się pochwaliła, ale Leo pokazuje swoje zęby tylko wtedy kiedy drze dzioba.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Słonko, jedziemy zwykle przed południem na działkę (10-11) i wtedy biorę Igorexa w wózku i On tam śpi sobie :)

Zazdroszczę Ci tego spania :( Dzidek nie pośpi w wózku gdy nic mu nie trzęsie pod tyłkiem. Ostatnio spał na tarasie bez ruchu ... 15 minut. Albo muszę bujać wózkiem, albo być z nim w ruchu. Ech ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobiety :)
    Jeść pączusie od rana jeść ile wlezie :)
    Mi koleżanka przywiozła 4 pączki narazie półtora zjadłam :)

Sylwia czyli wszystko oki więc się nie stresuj więcej :)

miłego dzionka !!

Libra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry

Koczuś – czyli to będzie cięcie powłok jak do cc? Czyli będziesz świadoma i dostaniesz znieczulenie w kręgosłup… A kiedy idziesz do szpitala? tak od razyu we wtrorek i operacja czy na oddział przyjmują Cię w poniedziałek? Operacja i następnego dnia już do domu? Szybko bardzo… niech tej endometriozy będzie jak najmniej… pewnie przy okazji zobaczą czy nie masz zrostów po cc… także dwie pieczenie przy jednym ogniu… trzymam kciuki&&&

Sylwia – mi też się wydaje, ze wszystko jest dobrze, więc się ciesz kobieto:)

Pismak – to taki przesąd jest? Ja zawsze jem z 3 pączki, toż się u mnie nie sprawdza…

Effcia – sił dużo, a Madzi niech przejdą boleści

Shagga – ja mam zwolnienie do 6 marca, więc jak byś była w mej miejscowości, to daj znać:) w tym czasie (prócz 6 marca) mogę się zjawić o każdej godzinie;)
    Powodzenia w rozmowie z mamą

Rutka – wycwanił się Twój Dzidek i wie, gdzie mu najlepiej;)

Aiska – Ty to masz dobrze:) tłusty czwartek… tłusty wtorek hehehe a chociaż dobre tam robią słodkości?

Idę piec pączki, może już się ruszyły i są gotowe wskoczyć na olej;) wpadnę pewnie jeszcze jak zwykle nocą:) smacznych pączusiów i miłego dnia dziewczęta

AGA 30, Pismak, Kfjatus, Rucia, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Zazdroszczę Ci tego spania :( Dzidek nie pośpi w wózku gdy nic mu nie trzęsie pod tyłkiem. Ostatnio spał na tarasie bez ruchu ... 15 minut. Albo muszę bujać wózkiem, albo być z nim w ruchu. Ech ...
    to tak jak moja jak sie jeżdzi wozkiem to śpi a jak pojde na plac zabaw z kuba i stane w miejscu to zaraz sie budzi

Rucia, Libra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 5287 5288 5289 5290 5291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ