plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Ola zaleceń żadnych na dzień dzisiejszy nie wydała
Mała Ty wiesz, że ja wierzę i jestem zawsze
Żbiczku aż skoczyłam zobaczyć Twój suwaczek zachwalony przez Aiskę i jest faktycznie superowy
Sylwia &&&
Libruś czy myślałaś o zmianie fachu i przerzuceniu się na fach pisarski ?
No co to ja jeszcze miałam napisać ?
Sklerozaidę się kawki napić to może mi się przypomni
mauysia, Strażaczka90, aisa, Libra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dzień dobry,
oblajkowałam wszystkie dziś, mogę więc w końcu coś skrobnąć.
Sylwia, mam nadzieję że po dzisiejszej wizycie przestaniesz się tak denerwować.
Effciu jak tam Madzia?
Moj mlodzian znowu gorzej śpi, budzi się x razy w nocy, jestem mega niewyspana.
Do tego laktacja się jakoś szczególnie nie poprawiła więc za jakiś czas pewnie rzucę to w cholerę bo ile można bujać się z tym sns-em i laktatorem. Wolę bawić się z Heniorrem niż ślęczeć nad laktatorem pół godziny po każdym karmieniu. To jest naprawdę upierdliwe.Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek
Effcia Priv !!
Libra poetka z ciebie normalnie
Sylwia napisałabym ci wypij setkę na rozluźnienie ale w twoim stanie nie waż sieBędzie dobrze zobaczysz i nie stresuj się bo fasolka się stresuje
Słońce świeci ptaszki śpiewają okna do mycia a Aga30 lenia ma
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co laski ja chyba owulkę miałam w poniedziałek juz jak te mega ból czułam bo dziś już sluzu nie ma już wczoraj śluzu mało było a do poniedziałku to po nogach mi śluz normalnie ciekł hi hi . dziś już jajniki spokojne są
Chyba się mi poprzestawiało wszystko przy tej pracyJak owulka była w poniedziałek to będzie krótki cykl
poczekamy do terminu @
-
Podczas wczorajszej jazdy do weterynarza mój pomysłowy dobromir (pies) przesiadł się z bagażnika na przednie siedzenie. Nikt nie wie którędy się wydostał.
Na drogę powrotną kupiłam mu psie pasy. Odpiął je zanim wyjechaliśmy z weterynaryjnego podwórka.
To oficjalnie najbardziej adhdowy pies, jaki stąpał po ziemi.
Nie mówicie mu aleAGA 30, Rucia, aisa, mauysia, Kfjatus, Pismak, kiti, Spero, Gunia, Libra, anka_a lubią tę wiadomość
-
Witajcie,,,,
I choróbsko dopadło ;/ już już gorzej się czuje..ale jak pójde po L4 dziś to od razu po leki...
Miłęgo słonecznego dnia życzę...
Sylwia będzie dobrze...
Mała będę pamiętała o Tb:*
Oluś spryciarz z tego piesia Twojego:)
Zbiczuś super suwak:) -
nick nieaktualnyHej
Mała - bardzo mi przykroTulę i ściskam mocno.
Ola -miszczu ten twój piesio.
Mayuś - tzn, że masz zamiar przestać karmić piersią, czy tylko zrezygnować z laktatora?
Sylwia - będzie dobrze na wizycie, nie denerwuj się
Dodi - w połowie twojego postu połamałam sobie język, więc nawet nie doczytałam do końca.Ale szacun, ze chciało ci się to pisać
Strażaczka90, Kfjatus, Pismak, Spero, Libra lubią tę wiadomość
-
Aga co do setki to tesciowa zrobila nalewke i pare razy mi ja podstawiala zebym pila bo bede zdrowsza a ja oczywiscie odmawiam a tesciowa sie wkurza.Oj gdyby wiedziala co jest powodem mojego nie picia:)
AGA 30, kiti, Spero, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Aga co do setki to tesciowa zrobila nalewke i pare razy mi ja podstawiala zebym pila bo bede zdrowsza a ja oczywiscie odmawiam a tesciowa sie wkurza.Oj gdyby wiedziala co jest powodem mojego nie picia:)
Ach te tesciowe wiecznie truciznę pod nos podstawiają hi hi hisylwia1985, Strażaczka90, Spero, Libra, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny