plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismak ja to się zastanawiam czy ty do 10 marca to wytrzymasz bo może życie Cie zaskoczy oczywiście mile zaskoczyPismak wrote:Acha to dobrze że masz to uzgodnione
Ja bym się na pewno wstrzymała przy tak silnych lekach to nawet biorąc je przez krótki czas dopóki byś testu albo bety nie zrobiła to nie wiadomo jaki miały by wpływ. A w sytuacji kiedy masz mieć operację i to ze znieczuleniem czy z pełna narkozą nawet to tym bardziej.
Ja czekam do 10 marca jak orto zadecyduje i wtedy zadecyduję co dalej.aisa, Strażaczka90, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane,
Sylwia bardzo się cieszę że z maluszkiem wszystko dobrze. Nie denerwuj się już tylko ciesz, że będziesz mamą
Mauysiu mam nadzieję, że szybko miną Wam te bezsenne noce i Henrix zacznie przesypiać więcej.
Koczku trzymam już kciuki za wtorek
She za Maję też mocno trzymam kciuki i pomodlę się żeby wszystko sprawnie i pomyślnie się zakończyło.
Ehhh ja się zbieram, jadę do mamy bo wyrósł jej jakiś czyrak czy coś pod pachą i ma mieć dziś usuwane chirurgicznie. W ogóle urósł jej w tydzień! A ja wczoraj miałam wizytę u endo i mam potwierdzone Hashimotoale nic, jakoś trzeba będzie z tym żyć i już.
Miłego dnia Wam życzę :*
P.S. a'propos wczorajszych pączków to:
Jeden pączek to ok. 300 kcal. Szybkie zjedzenie pączka pozwala spalić 10 kcal. Wniosek jest prosty - trzeba zjeść szybko 30 pączków by spalić pączka!
Pismak, Strażaczka90, she, AGA 30, kiti, Blondi22, aisa, Kfjatus, Libra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Pismak ja to się zastanawiam czy ty do 10 marca to wytrzymasz bo może życie Cie zaskoczy oczywiście mile zaskoczy
Raczej mnie niczym Koczku niestety nie zaskoczy
Dzień dobry
Zaraz jadę na cały dzień na sprawę będę późnym popołudniemNadrobię wszystko jak wrócę obiecuję !
Miłego dnia dla Was :*20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnySpero,powiem Ci tak (o tym Hashimoto)...z moją siostrą od dzieciństwa leczyłyśmy się endokrynologicznie,gdy siostra wyszła za Mąż i wyprowadziła się na Śląsk to tam zaczęła chodzić do Endo i tam po badaniach wyszło,że ma Hashimoto...niby z tym trudniej zajść w ciążę itd itp a moja siostra ma 3 dzieci,z czego dwie córki (a więc 2 i 3 w kolejności) to były złote strzały,wiesz jedna jedyna chwila zapomnienia
Tak więc w ogóle się nie przejmuj bo to wcale nie musi nic złego oznaczać
Buziaczki,ja uciekam na śniadanko...jak zwykle musiałam wysłać maila bo kolejny zakup poczyniłam wczoraj dla Igorka tym razem (stąd moja obecność tu).Spero, AGA 30, a-koczek, Libra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Spero, jak nie urok sraczka albo przemarsz wojsk
czy ta choroba wplynie jakos na in vitro?
Chyba jeszcze nie pisalam ale trzymam kciuki za Koczka zeby szybko i sprawnie przeszla zabieg i wizyte w szpitalu.
I za Maje She'owa. Takie maluchy z urzedu powinny byc zdrowe i juz.she, Spero, AGA 30, Pismak, aisa, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello, to i ja się witam
Spero - ja też mam Hashimoto i udało mi się zajść i przejść przez ciążę bez problemów. Więc głowa do góry!
Czy Ty szykujesz się do in vitro? Ale tutaj też to Hashimoto też pewnie nie powinno być problemem.Spero, AGA 30, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki za pocieszenie
teraz tsh mam 0.7 i pytalam wlasnie o in vitro lekarke to powiedziala ze mozna ale dobrzr jakbym powtorzyla tsh przed procedura i jak bede w ciazy to od razu mam do niej przyjsc.
She tak, my przygotowujmy sie do in vitro bo niestety moj m. ma bardzo slabe nasienie l, ostatnio morfologia byla 0% ilosc trz duzo ponizej normy, wiec naturalnie nam szans nie daja. -
nick nieaktualnymauysia wrote:Poem szczerze, że na początku myślałam, że to literówka.
A widzisz, przyzwyczaiłam się, że Leoś szedł spać o 20stej, budził się ok 2 w nocy, później dopiero o 6-7. Odzwyczaiłam się od tego częstego karmienia, poza tym zasypia z pół godziny marudząc przy tym strasznie bo nie może znaleźć sobie wygodnej pozycji.
Pomijam fakt, że nic totalnie nie robię bez pomocy Kingi, bo gdy tylko się za coś wezmę to kolega drze się jakby ktoś go ze skóry obdzierał. Cały czas domaga się uwagi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry dzień
Piąteczek się zaczął słoneczko świeci o 22 weekend Wafel do domu wraca odbębnić 8 godzin jeszcze przy moim gorącym kwadratowym BOYU (wtryskarce) i
żyć nie umierać hi hi
Speruś będzie dobrze w końcu musi być
Strażaczka90, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sperunio,
Koleżanka poszła do endo, on zdiagnozował u niej Hashimoto i mówi do niej przygnębiony: "Niestety jest duża szansa, że będzie miała Pani problemy z zajściem w ciążę"
A koleżanka na to: "To nawet dobrze, bo mam już dwójkę nieplanowanych dzieci".
Także ten.a-koczek, zbikowa, she, Strażaczka90, Rucia, Spero, Shagga_80, Blondi22, aisa, Kfjatus, Libra, AGA 30, Gunia, mauysia, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość