plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
To kiedy mogła wystapic owulacja nikt Ci nie powie bo to nawet lekarz co do dnia to ci dokładnie nie wskaże. ale szansa jest zawsze obstawiam najbardziej 13 ale nie widze twoich temp ani wykresu więc to tylko gdybanie
aisa, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwius nie przejmuj się...wiesz że nie możesz się wkurzać teraz....Co za baba zamiast sie cieszyć!!! trzeba było jej powiedzieć to jest dzidzia planowana...wtedy by siedziała cicho...odpoczywaj...Może powinnaś na L4 iść do końca ciąży..Na pracujesz się jeszcze!!!! przypominam kobiety do 67 roku pracują więc się na pracujesz jeszcze.Ale pewnie w pracy masz chociaż spokój od Teściówki...Pomyślcie nad przeprowadzka...bo jak ma Ci tak gadać.....
-
A i jeszcze sie zapytala czy przypadkiem jakis lekow nie bralam bo moglam nimi zaszkodzic dziecku ale sposob w jaki to mowila- no porazka normalnie za kogo ona mnie ma:'( strazaczka nie chce jeszcze isc na l 4 przynajmniej w pracy mam spokoj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 16:17
-
Rucia wrote:Dzień dobry.
I po weekendzie.Wczoraj mieliśmy imprezę urodzinową Kini. Jutro kończy 10 lat, i nadszedł ten moment kiedy wchodzi w wiek nastolatkowy. Matko kochana jak to brzmi
Leoś nie był zachwycony gośćmi, w zasadzie cały czas płakał. Nawet babcia go przerażała
Miłego dnia dziewoje.wtedy Kinia będzie nastolatką jak skończy 13 latek
w ten sposób eleven i twelve to jeszcze nie jest -teen
My wczoraj byliśmy na urodzinach i mojego siostrzeńca. Przy dmuchaniu świeczek zrobiła się taka wrzawa, że aż Majka się wystraszyła i też zaczęła krzyczeć. Nie płakać, ale krzyczeć. No chyba, że przyłączyła się w ten sposób do ogólnego podniecenia dmuchaniem 6 świeczek
aisa, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:A i jeszcze sie zapytala czy przypadkiem jakis lekow nie bralam bo moglam nimi zaszkodzic dziecku ale sposob w jaki to mowila- no porazka normalnie za kogo ona mnie ma:'( strazaczka nie chce jeszcze isc na l 4 przynajmniej w pracy mam spokoj
-
nick nieaktualnyCześć Dziołchy
Moja teściowa to ma jeszcze kilka wspaniałych pomysłów… Ona się po prostu szykuje na matkę a nie na babkę… ale to po moim trupie!
A ja osobiście uważam, że najlepsza teściowa to teściowa, z którą nie mieszka się pod jednym dachem:)
Pismaczku – ja też nigdy nie miałam PSM… owszem brzuch mnie pobolewał przed @, ale nie miałam jakiś wahań humorów… ale jak się zaczęliśmy starać o dziecko, to mnie PSM dopada raz na jakiś czas… ja w moim przypadku wiąże to z niepowodzeniami w staraniu o dziecko… myślę, że na kilka dni przed @ podświadomie wyczuwam, że kolejny raz się nie udało i to mnie czasami wkurwia i sypię się emocjonalnie…
Kfjatku jak tam? @ nie przylazła?
Shagga – ciągle trzymam kciuki za pozytywną rozmowę z mamą… ale z opowieści sądzę, że ciężko to widzisz… może nie taki diabeł straszny… powodzenia:*
Koczku – trzymam kciuki za jutrzejszy dzień&&& daj znać jak się czujesz, jakie wieści jak tylko będziesz mogła… a ta ochota na winko i papieros to może przez stres? Stresujesz się?
Sylwia – olej teściową... jak ona nie jest gotowa na zostanie babcią, to nie powinna zatruwać szczęścia z tego, że zostaniecie rodzicami… jak nie potrafi wesprzeć, to niech się w ogóle nie odzywa… ona to się chyba bardziej przejmuje tym, co ludzi epowiedzą niż waszym szczęściem… a skoro jesteście po ślubie cywilnym, to chyba nikogo nie zdziwi, że jesteś w ciąży… a ja na waszym miejscu zrobiłabym ślub kościelny (jeżeli w ogóle chcecie mieć kościelny) wraz z chrzcinami…
Effcia – dobrze, że Madzia nocki przesypia
Papi – u Ciebie owulacja może być pomiędzy 10 a 17dc, najlepiej byłoby zacząć prowadzić obserwacje i zacząć współżyć wcześniej… 13dc to może być już za późno… na początek najlepiej byłoby zacząć współżycie od 8dc i tak co drugi dzień do 17dc
miłego popołudnia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 17:09
aisa, Spero, Shagga_80, Papi lubią tę wiadomość
-
dzień dobry wieczór.
Ja się pytam gdzie są wszyscy?
Też tak macie że jak patrzycie na listę wątków to jest wszystko oprócz "dziewczyny rocznik 89 które też mają kurz pod łóżkiem - wpisywać się" ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 19:14
Spero, aisa, Strażaczka90, Shagga_80, Rucia, Gunia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Hmn, co by tu napisać...
W robocie się obijam, jest fajnie
U położnej dziś byłam. Dziecię się kręci, ostatnio kopało w dolne partię co zbyt przyjemne nie było choć dziś znów przy pępku się kręcił. Na wizycie za 2 tygodnie powinno się już ustawić główką do dołu. Serducho ładnie pukało.
Zapisałam nas na trzy spotkania w ramach szkoły rodzenia.
Do szpitala możemy się umówić na "zwiedzanie" oddziału położniczego.
Przytyłam 9 kg.
No to chyba tyle.
Teraz Twoja kolej na aktualizacjęzbikowa, kiti, Spero, Shagga_80, Libra, sylwia1985, Rucia, Gunia, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość
-
oooo super! a kiedy zaczynasz szkołę rodzenia? i jak jest wdech i wydech po szwedzku?
moja aktualizacja była ostatnio, u mnie nic nowego. dużo biegam, dużo jem, dużo śpię ;p
mówiłam juz że dużo jem? a własnie. ostatnio mnie naszło że musze spróbować coś nowego w swoim żywocie. a że akurat byłam na zakupach to zaszalałam. przechodziłam koło mrożonek i naszlo mnie na krewetki a że nigdy nie jadłam myśle sobie łaj not. cena 14,99. myśle super, wzięłam, ale przy kasie coś mi rachunek poderzanie zabolał. zapłaciłam, studiuję rachunek a tam 59,99. wniosek z tego taki drogie dzieci, okulary nosi się na nosie a nie trzyma na biurku w pracy :pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 19:46
she, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
Dobranoc.Ja mi mina nerwy to napisze co tam na USG...Jakis nie doświadczony 25 letni lekarz robił mi USG że nie wiedzial nawet gdzie są wiezadla bo mnie pytał...muszę iść prywatnie na USG bo ten stwierdzil że wszystko Oki.Tak mi naciagal kolano że jeczalam z bólu a on do mnie "co sie pani takiego dzieje że pani dorzeczu.I to mnie dobilo .czerwona z bólu byłam jak burak już mnie tak bolało że mu odpowiedzialam "kurwa boli mnie bo mnie pan naciska i nogę wygina.A to boli.a teraz płacze z holu bo mię wytrzymuje ..zdziwiony że nogę mam jak flak i nie mogłam zgiac...jak lekarz zabronił mi w ogóle ja ruszać ...
NFZ NA MEDAL kasy sie nie da to sie nie dowie co dokładnie z nogą..Poszłam ostatnio prywatnie to lekarz zbadał mi nogę z 20min i siedziałam prawie 45min i wiedziałam wszystko jak patrzył na nagraniu na płytce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 19:47
-
zbikowa wrote:oooo super! a kiedy zaczynasz szkołę rodzenia? i jak jest wdech i wydech po szwedzku?
moja aktualizacja była ostatnio, u mnie nic nowego. dużo biegam, dużo jem, dużo śpię ;p
mówiłam juz że dużo jem? a własnie. ostatnio mnie naszło że musze spróbować coś nowego w swoim żywocie. a że akurat byłam na zakupach to zaszalałam. przechodziłam koło mrożonek i naszlo mnie na krewetki a że nigdy nie jadłam myśle sobie łaj not. cena 14,99. myśle super, wzięłam, ale przy kasie coś mi rachunek poderzanie zabolał. zapłaciłam, studiuję rachunek a tam 59,99. wniosek z tego taki drogie dzieci, okulary nosi się na nosie a nie trzyma na biurku w pracy :p -
Strażaczka90 wrote:Albo ceny pomieszane nie win siebie Kochają pracuje w Hipermarkecie i tam widzę ceny i jak ludzi oszukuja cena niby 15 zl a przy kasie dwa razy tyle.I nie raz i ja sie na to złapałam w markecie...
jak sie okazało 1kg w tesco ma prawo tyle kosztowac. nie ma co robic awantur jak sie nie zna cen i sie nie sprawdzi wcześniej 2 razy.
oszczędzaj sie z tym kolanem