X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :)

She co do teściowej, to w sumie nie wiem co Ci mam powiedzieć. My mieszkamy na piętrze w domu teściów i non stop dostajemy jakieś zakupy od nich, ale chyba już się przyzwyczaiłam do tego i wkładam do lodówki i już. Szkoda mi nerwów na takie rzeczy. a poza tym to w ogóle się nie wtrącają, nie przychodzą do nas wcale, nawet te zakupy przez barierkę podają. Gotuję co chcę(duuża zaleta własnej kuchni), jedynie w niedziele jemy z nimi obiad, a tak to mogę się te 6 dni w tyg. z nimi nie widywać. Chcemy robić remont, to robimy, chcieliśmy psa, to mamy, nie ma z nimi problemu na szczęście. Nie wiem jak będzie jak pojawi się dziecko (tu wiedzą o naszych problemach i bez ich pomocy to nie wiem co byśmy zrobili), ale myślę, że będą mieli na tyle rozumu, żeby się nie wtrącać. Poza tym mój m. jest zawsze po mojej stronie więc też z pewnością przemówi im do słuchu jak będą przesadzać.

Libra... szczena mi opadała jak przeczytałam o łóżeczku w sypialni teściowej, na to w życiu bym nie wpadła!

A mnie dziś nawiedziła @ więc jeśli ktoś jeszcze w ogóle się zajmuje tabelką to można zmienić datę na 1.04 i kolejny cykl starań.

Pismaku u mnie PMS chyba właśnie zmalał trochę, bo wcześniej byłam nie do zniesienia, sama ze sobą miałam problem, a od kilku m-cy jest leciutki jak nie wiem, czasem mi nerwy puszczą, a tak to aniołek jestem :P

Miłej pięknej, słonecznej niedzieli :*

Strażaczka90, kiti, Shagga_80, aisa, Libra lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Speruś!!! nie lubię Twojej @

• mauysia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

A propos aprowizacji ze strony mam/mamuś...
    Moja mama ma przeświadczenie, że ja nie umiem sobie nic upichcić, i jeżeli ona mi niczego nie przywiezie, to ja na 100% będę przez cały dzień chodzić głodna. Jak dzwoni to najpierw pyta "czy mamy coś do jedzenia", co mnie niebotycznie wkurza. Tak to jest. Moi rodzice nadal uważają mnie za 12-letnią nieporadną kurduplicę.

A tak poza tym to jest fajnie, bo wczoraj widziałam się z koleżanką, która obwieściła że jest w ciąży. W dodatku z in vitro - druga próba.

Mała - nie poddawaj się więc!!!

Dobranoc Wam wszsytkim!

aisa, Ola_czeka, Kfjatus, Rucia, Shagga_80, Pismak, Spero, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Musze iść do pracy . Nie chce mi się zupełnie., przez weekend zamiast odpocząć, to jestem jakaś zmęczona i niewyspana...
    Może u Was humory lepsze?
    Zmykam...i wrócę może wieczorkiem...
    3majcie się cieplutko! :*

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

I po weekendzie. :( Wczoraj mieliśmy imprezę urodzinową Kini. Jutro kończy 10 lat, i nadszedł ten moment kiedy wchodzi w wiek nastolatkowy. Matko kochana jak to brzmi :P Leoś nie był zachwycony gośćmi, w zasadzie cały czas płakał. Nawet babcia go przerażała :P

Miłego dnia dziewoje.

Libra lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się w ten pochmurny dzień

Libra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • aisa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    U mnie pochmurno i wietrznie.. Może potem pogoda się poprawi.
    Jeszcze 2 tygodnie do pracy a potem będę miała wolne :D
    Miłego dnia :)

Spero, Libra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki...witam się i ja po weekendzie...oczywiwście całe dwa dni bylismy u Mamy,choć tym razem na działkę poszliśmy tylko wczoraj na spacerek przedobiadkowy..i zaraz wracaliśmy bo spotkałam naszego przyszłego sąsiada i musiałam Mu powiedzieć jakie mam wieści z gazowni. M całą sobotę malował mamie .....NASZ POKÓJ...ale ale,nadal z Mamą nie rozmawiałam...masakra,jestem dupowata :( Ale powiem Wam tak,tyle razy słyszałam,że mama nie chce ze mną mieszkać że jakoś gdy przyszło co do czego to nie mam odwagi spytać :/ Ale będę musiała bo właśnie składam (a w zasadzie koleżanka mi składa) papiery do przedszkola dla Kubusia i to w moim rodzinnym miasteczku i trochę kicha,żeby Mama dowiedziała się od Kogoś obcego o tym fakcie...jutro jadę do Niej znów (sama z chłopcami) bo w środę wcześnie do Łodzi do lekarzy i stamtąd będzie nieco bliżej no i Mama pomoże mi ogarnąć Ich bym po 6 (słownie SZÓSTEJ) wyjechała..i wtedy też mam zamiar przeprowadzić z Nią rozmowę...ZNÓW! Znaczy mam znów zamiar rozmawiać a nie zamiar znów rozmawiać :P
    Tyle ode mnie :)

She,kochana my jeszcze nie zaczęliśmy budowę,ale plan jest w tym roku skończyć (a najpier zacząć) stan surowy :) Swoją drogą to chyba dziś będę chciała dokończyć projekt :/

Rutka, mnie Kuba (gdy siedzimy sami,co podkreślam,bo wtedy jest zupełnie inny niż przy KIMŚ) też sporo pomaga,choć pewnie Kinia jest dużo bardziej pomocna :) Swoją drogą 10 to poważny wiek :) Mam siostrzenicę w tym samy wieku (za 2 tyg. skończy 10) i powiem Ci,że Ona to mała kobietka ...podobno (bo siostra nie chwaliła się jeszcze mi) ma już @ :/ Nie zazdroszczę Jej :/

Uciekam na śniadanie (robić!)
    I z poczuciem,że bywa,że ma się fajnych Teściów,których Wam wszystkim zazdroszczę uciekam .

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie Was wszystkie wywiało?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 09:35

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagus trzymam kciuki aby w koncu doszło do rozmowy i oby zakończyła sie pozytywnie

Strażaczka90, aisa, Libra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAJCIE

u mnie słoneczko.Nie takie jakbym chciała ale jest..M kończy remont jeszcze panele Nam zostały..:)
    dziś mam USG boje sie i to bardzo ;/ oczywiście powtórka z poprzedniego cyklu..OPRYSZCZKA NA USTACH ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 09:52

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie juz powoli słoneczko wygląda.

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naszła mnie własnie ochota na czerwone wino i papierosa. Masakra a ja normalnie nie nawidzę alkoholu i papierosów.

zpbnej28qs8fkan8.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewuszki- weekend byl okropny cale dwa dni przelezalam w lozku i wymiotowalam nie mialam na nic sily.Oczywiscie tesciowka kilkakrotnie mnie nawiedzala no i nie dalo sie dluzej ukryc tego ze jestem w ciazy. Tesciowka nie byla jakos uradowana bo jak to ona powiedziala,,wszystko sie na raz zwalilo,, i czy sie zabezpieczalismy? Coz to za durne pytanie? Stwierdzila ze trzeba szybko o koscielnym slubie pomyslec... Nie wiem co o tym wszystkim myslec ale zmeczona nia jestem okropnie... To byloby na tyle. Teraz jestem w pracy i mam nadzieje ze jakos dam rade... Moim rodzicom jeszcze nie mowilam dopiero jak pojedziemy do nich bo nie chce tak przez telefon

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    WITAJCIE

u mnie słoneczko.Nie takie jakbym chciała ale jest..M kończy remont jeszcze panele Nam zostały..:)
    dziś mam USG boje sie i to bardzo ;/ oczywiście powtórka z poprzedniego cyklu..OPRYSZCZKA NA USTACH ;/

powinnaś przejść kurację Heviranem. Za często masz te opryszczki.

Gunia lubi tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• tercia Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie szaro i buro :( na dodatek tempka spadła okropnie i znowu wszystko od nowa... :( jakoś mi tak smutno

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mam takie piękne słoneczko że na krótki rekawek mozna spacerować

aisa, Libra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się z Wami wszystkimi tymi obecnymi i tymi nie obecnymi.

Nie chce marudzić ale nie jest łatwo :/
    Nasza Madzialena a nie może cośik spać w dzień śpi może ze dwie godziny a i tak trzeba ją nosić czy wozić w wózku żeby w ogóle zasnęła płacze jakby ją coś bolało :( Zmieniliśmy już jej mleko z NAN 1 na HIPP-a bo wyczytałam ze NAN powoduje bóle brzucha i zatwardzenie bo ma dużo żelaza.A HIPP jest lekkostrawny. Wczoraj po kąpaniu o 19:00 do 23:30 nie można jej było odłożyć bo się budziła i marudziła :(
    Cieszy mnie fakt że w nocy jak już uśnie to budzi się co 3 godziny na jedzenie :)

Pozdrawiam

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Papi Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny . :) Moje cykle są niestety nieregularne .. (24-27 dniowe) Ostatni cykl był 26 dniowy. Z moim M kochałam się 13,17,18,19,20 dc. Moje pytania brzmią : Jak myślicie którego dnia może wystąpić owulacja? Czy mam jakąś szanse na zajście w ciążę w tym cyklu ? :)Dziękuję za odp.

♥ ♥ ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Czesc dziewuszki- weekend byl okropny cale dwa dni przelezalam w lozku i wymiotowalam nie mialam na nic sily.Oczywiscie tesciowka kilkakrotnie mnie nawiedzala no i nie dalo sie dluzej ukryc tego ze jestem w ciazy. Tesciowka nie byla jakos uradowana bo jak to ona powiedziala,,wszystko sie na raz zwalilo,, i czy sie zabezpieczalismy? Coz to za durne pytanie? Stwierdzila ze trzeba szybko o koscielnym slubie pomyslec... Nie wiem co o tym wszystkim myslec ale zmeczona nia jestem okropnie... To byloby na tyle. Teraz jestem w pracy i mam nadzieje ze jakos dam rade... Moim rodzicom jeszcze nie mowilam dopiero jak pojedziemy do nich bo nie chce tak przez telefon
    Ściskam Słonko, nie denerwuj się Babą :) Nie warto :)

‹‹ 5293 5294 5295 5296 5297 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ