Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nawet nie dół, a stwierdzenie faktu. Wiosna mnie cieszy, bo jest więcej możliwości i radości i jest ciepło przede wszystkim :-)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatku a jak podmuchamy i pochuchamy to może odgonimy @??

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Spero to łączą nas jeszcze 2 rzeczy przynajmniej...

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Kfjatku a jak podmuchamy i pochuchamy to może odgonimy @??
    jesteście śliczne dziewczyny, a nie wiedźmy, żeby czary i zaklęcia działały dzięki Waszej mocy :-)

nick nieaktualny, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ej Spero to łączą nas jeszcze 2 rzeczy przynajmniej...
    a ja mam w awatarze kwiaty, a w domu psa, czy to ma jakieś znaczenie ? :-) :-P

1221648qmrgggy559.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej bez kitu ja też jestem w szoku a raczej byłam jak spojrzałam na suwaczek Aśki.Matko kochana 30 tydzień tam pokazuje, a całkiem nie dawno testa robiła.

Mój czas się kończy gwiazda się budzi :)
    to pa:)

zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Strażaczka90, Kfjatus, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    a ja mam w awatarze kwiaty, a w domu psa, czy to ma jakieś znaczenie ? :-) :-P
    tak. pilnuj kwiatków żeby pies nie obsikał :)
    dobranoc!

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    tak. pilnuj kwiatków żeby pies nie obsikał :)
    dobranoc!
    :-)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo Żbiku ciekawe co jeszcze w praniu wspólnego wyjdzie :)
    jakie dobranoc, przecież wcześnie jeszcze...

Kfjatku ale takie dobre czary mogłyby zadziałać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Effciu. wrzuć nam jakieś zdjęcia swojej księżniczki :)

• aisa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi też szybko zleciało :)

Spero, niby luźne podejście, ale jeśli coś się dzieje to opieka jest. Wizyty mam teraz co 2 tygodnie. Fakt, że nie pobierają krwi tyle razy. Najważniejsze co badają to żelazo. No i nie uznają robienia usg w celach sprawdzenia płci bądź z ciekawości, tylko z powodów medycznych. No i nie ma L4 w ciąży jeśli nie ma przesłanek medycznych do tego...

Zdjęcie bebzona znajdzie się jutro bo dziś powoli odpływam... a rano trzeba wstać.
    Dobranoc i do jutra :*

nick nieaktualny, Strażaczka90, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To inne podejście, ale co kraj to obyczaj. Najważniejsze, żebyś czuła się komfortowo i bezpiecznie. Choć nie ukrywam, że płeć chciałabym znać wcześniej, ale czasem przecież i tak maluch się nie chce pokazać :)

To i ja się zmywam. dobranoc :)

nick nieaktualny, Strażaczka90, Kfjatus, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja dopiero wpadłam :P Chłopaki padli już dawno i niewiele brakowało bym i ja padła...a oglądam avatara...swego czasu byłam w kinie na tym, z Kubą w brzuchu i szczerze mało pamiętam,bo Junior tak wiercił się (byłam w zaawansowanej dość ciąży już),że zajmowało mnie głównie "uspakajanie Go".
    Tercia no coś Ty Beverly Hills 90210 nie oglądałaś?
    No i jakie zwierzaki wolisz - psy czy koty :)
    Tak w celu wyjaśnień dodałam :P

I jako,że jestem sama na polu boju idę po dzisiejsze moje ciasteczka serowe (dziś piekłam :) ) i wracam na końcówkę Avatara.

Strażaczka90, Kfjatus, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja właśnie na izbie czekam. Kilku bezbronnych byłoby więc smród mam nieziemski

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:

Kfjatku ale takie dobre czary mogłyby zadziałać :)
    Jeśli masz taka moc, szybciutko zaczaruj wszystkie staraczki z "plemniczki..." ;D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Pisałyście o Matkach i Teściowych. Też czasami myślę, że jak będzie dziecko, to moja Teściowa chętnie, by je adoptowała. Wiem, że będzie czasem pilnować malucha, bo moi rodzice pracują, a Teściowie nie, więc sama z pewnością będę chciała ich pomocy. Ale z ich wypowiedzi i zachwytów nad innymi dziećmi wynika, że mogliby, przecież właściwe przejąć opiekę :P Na szczęście nie mieszkamy razem, bo byłoby to, o czym pisze Libra, że Mamusia wszystko wie najlepiej. Ja jako początkująca matka mogę się schować w mysiej dziurze i nie wychylać zbytnio :D
    Shagga widzę Twoją radość, gdy piszesz o budowie, planach, działce - super! Tylko pogadaj z mama, ustal pewne sprawy, żeby faktycznie nie dowiedziała się od kogoś innego. Dobrze będzie Kochana! :)
    Aisko Twoja ciąża faktycznie płynie jak szalona! Czekam na zdjęcie brzuszka! :)
    Sylwia, jak mdłości? Lepiej Ci już? A Teściową się nie przejmuj, dbaj o siebie i Maleństwo i nie zwracaj uwagi na jej głupoty.
    Spero tez bym chciała znać wcześniej płeć dziecka, by móc się łatwiej zwracać do Brzucha :D
    A koczku trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, będzie dobrze, a potem już tylko będziemy czekać na fasolkę :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 07:48

nick nieaktualny, aisa, Strażaczka90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Szkoda, że mnie wczoraj nie było.

Mój pies znowu chory :( Tyle co ten szczeniak przeżył przez ten miesiąc... można by obdzielić trzy psy :(

Ale jest jeden pozytywny aspekt, jak się właśnie przekonałam - Tercia jest z Wielkiej Polski!

• aisa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem :)

Dziś tłusty wtorek w szwedowie. Za godzine przerwa na kawe, ciekawe czy będą te ich słodkości..
    Co do płci to jak powiedzieli w 18 tyg że chłopak to się tego tak trzymamy. Wcześniej chciałam to jeszcze potwierdzić a teraz wydaje mi się że to fajny element zaskoczenia będzie jakby co..
    A i tak najważniejsze żeby dziecie zdrowe było!
    A do brzucha mówimy per dzidzia :P
    Czasem jakimiś imionami próbujemy, ale żadne jeszcze nie przypadło nam aż tak do gustu żeby zostało na stałe.
    A wiecie, że tu są 3 miechy na wybranie imienia i rejestracje w urzędzie ;D :P

nick nieaktualny, Kfjatus, kiti, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Hej ja właśnie na izbie czekam. Kilku bezbronnych byłoby więc smród mam nieziemski
    trzymam kciuki:* odezwij się co i jak jak juz bedziesz po&&&&&& zeby wszystko przebiegło bez żadnych komplikacji

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczek, trzymamy mocno kciuki!!!

Ola, biedny psiak. Znów to co wcześniej, że taki słabiutki jest?

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
‹‹ 5297 5298 5299 5300 5301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ