plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ej bez kitu ja też jestem w szoku a raczej byłam jak spojrzałam na suwaczek Aśki.Matko kochana 30 tydzień tam pokazuje, a całkiem nie dawno testa robiła.
Mój czas się kończy gwiazda się budzi
to pa:)
zbikowa, Spero, Shagga_80, Strażaczka90, Kfjatus, aisa, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mi też szybko zleciało
Spero, niby luźne podejście, ale jeśli coś się dzieje to opieka jest. Wizyty mam teraz co 2 tygodnie. Fakt, że nie pobierają krwi tyle razy. Najważniejsze co badają to żelazo. No i nie uznają robienia usg w celach sprawdzenia płci bądź z ciekawości, tylko z powodów medycznych. No i nie ma L4 w ciąży jeśli nie ma przesłanek medycznych do tego...
Zdjęcie bebzona znajdzie się jutro bo dziś powoli odpływam... a rano trzeba wstać.
Dobranoc i do jutra :*Shagga_80, Strażaczka90, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo inne podejście, ale co kraj to obyczaj. Najważniejsze, żebyś czuła się komfortowo i bezpiecznie. Choć nie ukrywam, że płeć chciałabym znać wcześniej, ale czasem przecież i tak maluch się nie chce pokazać
To i ja się zmywam. dobranocShagga_80, Strażaczka90, Kfjatus, aisa, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo a ja dopiero wpadłam
Chłopaki padli już dawno i niewiele brakowało bym i ja padła...a oglądam avatara...swego czasu byłam w kinie na tym, z Kubą w brzuchu i szczerze mało pamiętam,bo Junior tak wiercił się (byłam w zaawansowanej dość ciąży już),że zajmowało mnie głównie "uspakajanie Go".
Tercia no coś Ty Beverly Hills 90210 nie oglądałaś?
No i jakie zwierzaki wolisz - psy czy koty
Tak w celu wyjaśnień dodałam
I jako,że jestem sama na polu boju idę po dzisiejsze moje ciasteczka serowe (dziś piekłam) i wracam na końcówkę Avatara.
Strażaczka90, Kfjatus, aisa, Spero, Libra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Pisałyście o Matkach i Teściowych. Też czasami myślę, że jak będzie dziecko, to moja Teściowa chętnie, by je adoptowała. Wiem, że będzie czasem pilnować malucha, bo moi rodzice pracują, a Teściowie nie, więc sama z pewnością będę chciała ich pomocy. Ale z ich wypowiedzi i zachwytów nad innymi dziećmi wynika, że mogliby, przecież właściwe przejąć opiekęNa szczęście nie mieszkamy razem, bo byłoby to, o czym pisze Libra, że Mamusia wszystko wie najlepiej. Ja jako początkująca matka mogę się schować w mysiej dziurze i nie wychylać zbytnio
Shagga widzę Twoją radość, gdy piszesz o budowie, planach, działce - super! Tylko pogadaj z mama, ustal pewne sprawy, żeby faktycznie nie dowiedziała się od kogoś innego. Dobrze będzie Kochana!
Aisko Twoja ciąża faktycznie płynie jak szalona! Czekam na zdjęcie brzuszka!
Sylwia, jak mdłości? Lepiej Ci już? A Teściową się nie przejmuj, dbaj o siebie i Maleństwo i nie zwracaj uwagi na jej głupoty.
Spero tez bym chciała znać wcześniej płeć dziecka, by móc się łatwiej zwracać do Brzucha
A koczku trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, będzie dobrze, a potem już tylko będziemy czekać na fasolkę :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 07:48
Shagga_80, aisa, Strażaczka90, Spero, Libra, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć i czołem
Dziś tłusty wtorek w szwedowie. Za godzine przerwa na kawe, ciekawe czy będą te ich słodkości..
Co do płci to jak powiedzieli w 18 tyg że chłopak to się tego tak trzymamy. Wcześniej chciałam to jeszcze potwierdzić a teraz wydaje mi się że to fajny element zaskoczenia będzie jakby co..
A i tak najważniejsze żeby dziecie zdrowe było!
A do brzucha mówimy per dzidzia
Czasem jakimiś imionami próbujemy, ale żadne jeszcze nie przypadło nam aż tak do gustu żeby zostało na stałe.
A wiecie, że tu są 3 miechy na wybranie imienia i rejestracje w urzędzieSpero, Kfjatus, kiti, Libra, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Hej ja właśnie na izbie czekam. Kilku bezbronnych byłoby więc smród mam nieziemski
Shagga_80, Spero, kiti, Dodi lubią tę wiadomość