plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKoczku fajnie, że już po
Rozumiem, że na kolację pyszny kleik ?
Olu - ucałuj psa w ten jego wielki łeb i powiedz mu, żeby się ogarnął i nie chorował swojej paniusi
Shaggi - a ty się ogarnij z tymi postami bo w połowie oczopląsu dostaje
Teraz wiem co przechodzi Mayuśka. Strasznie jej współczuję. Sobie z resztą również. Już był spokój a Leo znowu od rana do wieczora krzyczy, płacze, nic nie da zrobić. Dzisiaj po nocnym karmieniu postanowił 3 godziny ze mną rozmawiać, a gdy próbowałam go uśpić to darł się prze okrutnie. Mało tego Kinia się rozchorowała, ma zapalenie węzłów chłonnych, wygląda jakby miała świnkę. Dziś są jej urodziny, miała zanieść batoniki do szkoły ( zamiast cukierków ), a finał jest taki, że leży w łóżku
Idę klepać obiad. Matko jak mi się nie chce. Nie mam nawet na to siłyKfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Kochana ty się lepiej do tego przyzwyczaj
Przed każdą wizytą będziesz miała pobieraną krew na badania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 16:35
-
SPERO ZDJĘCIA SPECJALNIE DLA CIEBIE
sobotni spacerek
po kąpieliWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 16:31
sylwia1985, Strażaczka90, she, aisa, Kfjatus, zbikowa, Pismak, kiti, kiniaczek84, Spero, tercia, Rucia, Landryneczka, Libra, Ola_czeka, Dodi, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Effcia - śliczna Madziula
Sylwia - od czego wiwiczek? w sumie oryginalnie
Koczku - fajnie, że jesteś już po. To teraz szybko dochodź do siebie!
Tercia - BSB to od Backstreet Boys? Swoją drogą mieli ostatnio koncert w PL, widziałam coś w tv
Rucia - no też się masz z młodzianem. Zawsze lepiej wszystko posprawdzać i będzie git. A dla Kini 100 lat!
Ola - zdrówka dla psiaczka, szkoda biedaczka
Aiska - tym tłustym wtorkiem przypomniałaś mi, że dzisiaj śledzik
Zbikowa - ale mi narobilas smaka na krewetki!
Shagguś - rozmowa z mamą przeprowadzona?
Co do teściowych - wczoraj znowu mnie zirytowała jak moja szwagierka zaczęła się bawić z Mają i ją podnosić do góry, łaskotać i takie tam. Majka się śmiała, bo jej się podobało. A teściowa na to - ty ją już zostaw, nie męcz jej! aaaa!!!! I dodała, że ona to by ją cały czas nosiła. To jej odpowiedziałam, że Maja to nie posąg, żeby ją nosić i że nie wygląda na zmęczoną, jest dzieckiem i ma się z ciocią bawić! M.in. dlatego chcę, żeby Maja poszła od września do żłobka, a nie do teściowej pod opiekę.
Ja mam za sobą dziwną noc - Majka zasnęła o 21, później budziła się o 24, 1, 2, 3, 4 !!!! czyli co godzinę. O 4 wzięłam ją do siebie, wsadziłam cycka w buźkę i poszłam spać. Obsługiwała się chyba później sama, bo ja obudziłam się przed 7. Chciałam jej cycka zabrać ale nie dała, a spała. Wstałyśmy przed 8 - czyli przez prawie 4 godziny spała z cyckiem w buzi heheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 16:50
Effcia28, aisa, Strażaczka90, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Koczku fajnie, że już po
Rozumiem, że na kolację pyszny kleik ?
Olu - ucałuj psa w ten jego wielki łeb i powiedz mu, żeby się ogarnął i nie chorował swojej paniusi
Shaggi - a ty się ogarnij z tymi postami bo w połowie oczopląsu dostaje
(Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 21:52
Rucia lubi tę wiadomość
-
Koczku, dobrze ze juz po wszysktim, oby Cie szybko puścili do domu
Effcia, a więc to jest ta Piękna białogłowa której kibicuję od czasu II
Rutka dasz wiarę, że 10 lat temu darłaś sie na porodówce, żeby potem mogła drzeć się Dzidka? Najlepszego dla Kini!Effcia28, Rucia, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Koczuś, super że tak szybko poszło! Wracaj szybko do pełni sił!!
Terciu, też w tym roku będę miała 29, ale jeszcze mam 28
Ruciu, wszystkiego najlepszego dla Kini no i zdrowia :* I dla Leosia też bo niefajne te dolegliwości o których piszesz...
Effciu, śliczna jest Twoja córeczka
Wczoraj prosiłaś o aktualne zdjęcie, więc wrzucam z dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 18:16
Kaja, zbikowa, Pismak, Spero, tercia, Rucia, Landryneczka, Libra, Kfjatus, kiti, she, Ola_czeka, sylwia1985, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór
Rucia wszystkiego najlepszego dla Kini!
Koczku cieszę się ze sprawnie poszło i taż mam nadzieję, że szybko wrócisz do domku.
Effcia prześliczna ta Twoja córa, taka kruszynka z niej. I baaardzo dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
Aisko śliczny masz brzuszek, ale wydaje się taki mały jak na 31tyg.
Miłego wieczorkuEffcia28, Rucia, Strażaczka90, aisa, Kfjatus, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny