plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i o zdrowie pytam
Ja to muszę chyba podziękować że mam taką teściową jaką mam :)choć nie powiem ,czasem też mnie wkurzy ale to nie uniknione ja pewnie też czasem ją denerwuję.Takie życie
apropo teściowej dziś jest właśnie ich święto Dzień teściowejja już złożyłam życzenia
Nie wiem czy Wam pisałam moja Madzialena ma kolki więc walczymy z bólem brzuszka serce mi się kraję jak ona tak cierpi i zwija się z bólu biedactwo
Jejku jak ten czas leci jutro moja gwiazda będzie miała 3 tygodnie a tyle co rodziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 20:13
kiti, Dodi, aisa, Libra, Strażaczka90, Rucia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
pisałyście ostatnio o teściowych swoich i powiem, że co poniektórym to wogóle nie zazdroszczę.... Sylwia Twoja teściowa to byłaby chyba przy mnie biedna (swoją drogą Twojego G miałam za dorosłego i rozsądnego faceta, ale widzę taki układ Mu pasuje) a Libruś Twoja to pojechała po bandzie fest z tym łózeczkiem
moja też mnie non stop denerwuje mimo to, że generalnie się nie wpieprza, ale na szczęście mieszkamy w osobnych domach i jak trzeba to omijam ją szerokim łukiem
z mamą za to kontakt mam bardzo dobry i mnie to cieszy a jeśli chodzi o to co zbieramy od rodziców czyt. teściów też to wszelkiego rodzaju swojskie jedzonko
gołębie na zupę, kaczki, jajka, soki od moich a od drugich jajka, swojską kiełbasę no i nie narzekam bo jestem tak przyzwyczajona
Olka szkoda mi tego Twojego psiaka
aisko sporo czasu macie w Szwedowie na wybór imienia i rejestrację hehe jestem w szoku normalnie i podejrzewam, że w tej sytuacji dziecka raczej skrzywdzić się nie da skoro tyle czasu do dyspozycjimożna wiedzieć jakie macie typy jeśli chodzi o imiona?
no i oczywiście super brzuszek, taki zgrabniutki
Shagga jestem pod wrażeniem tego co napisałaś i podziwiam Cię za Twoją zaradność to powtórzę po raz setny, ale może poprostu też masz mega szczęściechciałabym być tak zorganizowana jak Ty
no i jeszcze jedno za co Cię podziwiam, ale może nie tak do końca popieram.... kurcze jesteś niezła powiem Ci, bo Ty już masz wszystko zaplanowane i poukładane a mama dalej w ciemnej.......? dziwna kolejność, ale widzę, że nie ma innej opcji i mama musi się zgodzić z Twoimi planami?
nie wiem czy witałam się z tercią a jeśli nie to robię to teraz
Rutosławo lubię pierwszą część Twojego wpisu a pozostała część nie brzmi za dobrze, al emam nadzieję, że wszystko jest do wyprostowania, że tak powiem. Trzymam kciuki za Ciebie i za przystojniaka
Effcia mówiłam Ci już, że masz śliczną córunię?
koczu ja również trzymałam za Ciebie kciuki, ale nie zdążyłam tego napisaćcieszę się, że szybko poszło
she widzę, że Twoja teściowa to też musi swoje dwa grosze dorzucić a Maja to przegigant z tym cyckiem hehe
podobał mi się forumowy kogut hehehhehehe(Libra)
ash cieszę się, że plan działania jest i powodzenia życzę
Fred odpocznij sobie i wróć się wpisać do "spisu powszechnego"
Ja chcę do Igorka i do Kuby!!!
Effciu polubiłam pierwszą część wpisuobyście jak najszybciej zwalczyły kolki... 3 tygodnie już? OMG........
apropo co tam u Kornelki i mamuśki?
Kaja wyłaź z krzaków! jak po wizycie? melduj!
Strażaczko tak sobie już nie raz myślałam.... tyle problemów przez taką głupotępopraw mnie jeśli się mylę. To się stało podczas ćwiczeń tak to było?
Mauyś jak tam?
no i pewnie nie wszystko napisałam co chciałampozdro dla Tych o których nie wspomniałam....
nadrobiłam i się zmęczyłamKfjatus, aisa, Libra, she, Spero, Strażaczka90, Rucia, kiti lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Dodi taki post i ani słowa o Kfjatku ?
Wyję...
kurde... myślałam o Tobie a nie napisałam? uuuuu.....
cała wieś mi zabuczała za plecamiale obciach
jak samopoczucie? wiem tylko, że nie wolno Ci się spóźniać do pracy, bez sensu... -
Kfjatus wrote:Mam mdłości czy jestem w ciąży?
Nie, zwyczajnie zjadłam na obiad rybę, a na kolację płatki na mleku i mi jakoś średnio na żołądku - głupota i już !
dobrze, że sobie odpowiedziałaś bo nie łatwo byłoby mi pisać o tak przykrej sprawie
-
Dodi wrote:kurde... myślałam o Tobie a nie napisałam? uuuuu.....
cała wieś mi zabuczała za plecamiale obciach
jak samopoczucie? wiem tylko, że nie wolno Ci się spóźniać do pracy, bez sensu...Dodi lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki!
Myślałam, że doczytam zaległości ale jeszcze się nie udało. Dziewczyny nie lubię waszych @
Koczek doczytałam, że już po zabiegu jesteś- fajnie, że pozbyłaś się tego wstrętnego dziadostwa!
Ola świetna była zabawa z zaczynaniem postów na "w" i świetnie się tego czytało. Gorzej było z przestawianiem wyrazów. Dużo zdrówka dla psinki!
She- trzymam kciuki za szybki termin operacji i oby już po wszystko było w porządku.
Strażaczko- jak czytam co ten konował robił z Twoim kolanem w czasie USG to aż mnie bolałoNiech się szybko zagoi a artroskopia nie jest taka zła
Dwie małe dziurki w kolanie wszystko będzie jasne co tam się porobiło.
Shaggy powodzenia w rozmowie z mamą.
Sylwia współczuję przytulania WCi teściowej.
Ja przeszłam mega bóle brzucha no-spa szła w ruch i starałam się brać jak najmniej ale były dni, że 3 forte brałam. Dodatkowo non stop śpie dlatego teraz rzadziej bywam na Plemniczce.
Jestem po 1 wizycie u gin. lekarz spoko. Powiedział, że jak będę miała pytania to mam przychodzić z karteczką i się pytać o wszystko. Zbadał mnie powiedział, że jest wszystko ok. Dał skierowanie na badanie krwi i może już jutro będę miała zakładaną kartę ciąży i przechodzę na L4 (szkodliwe warunki pracy bez możliwości przejścia na inne stanowisko).
Co do RTG to przez przypadek nacisnęłam na pedał i dwa zdjęcia zrobiłam a byłam już bez fartucha ochronnegoAparat RTG nie miał być używany a ponad 3 godziny noszenia tego ciężkiego cholerstwa dawało się we znaki...ale jestem dobrej myśli bo przecież inaczej niż dobrze być nie może
Cmokasy Dziewczęta i do jutra!
Dodi, Kfjatus, zbikowa, she, aisa, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!
Chciałam tylko zameldować, że żyję i mam się w miarę dobrze
Młodzian ostatnio buntuje się przeciwko spaniu w godzinach 21-24 (co chwilę trzeba latać i go usypiać), dlatego mój wolny czas skurczył się do 0 minutNawet nie mam kiedy zajrzeć na forum
Na szczęście nie rozpisałyście się przez ostatnie 3 dni
Może jutro uda mi się wszystko nadrobić, bo przyznaję, że nie udało mi się przeczytać żadnych wpisów od 2 marca...
3majcie się!
Kfjatus, zbikowa, Libra, Spero, aisa, Strażaczka90, Rucia, Ola_czeka, kiti, plemniczka lubią tę wiadomość