X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    dzięki;P
    no przecież wiem, że była Twoją wizytą zachwycona :-)

Dodi, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:

Kfjatek, też ze smarka lukam w pracy co się na forum dzieje ;)
    Ja jak mogę to lukam, na kompie nie mam odwagi się logować, nie chcę śladów zostawiać. :-)

Dodi, aisa, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i o zdrowie pytam :)

Ja to muszę chyba podziękować że mam taką teściową jaką mam :)choć nie powiem ,czasem też mnie wkurzy ale to nie uniknione ja pewnie też czasem ją denerwuję.Takie życie :P

apropo teściowej dziś jest właśnie ich święto Dzień teściowej :) ja już złożyłam życzenia :D

Nie wiem czy Wam pisałam moja Madzialena ma kolki więc walczymy z bólem brzuszka serce mi się kraję jak ona tak cierpi i zwija się z bólu biedactwo :(

Jejku jak ten czas leci jutro moja gwiazda będzie miała 3 tygodnie a tyle co rodziłam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 20:13

kiti, Dodi, aisa, Libra, Strażaczka90, Rucia lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

pisałyście ostatnio o teściowych swoich i powiem, że co poniektórym to wogóle nie zazdroszczę.... Sylwia Twoja teściowa to byłaby chyba przy mnie biedna (swoją drogą Twojego G miałam za dorosłego i rozsądnego faceta, ale widzę taki układ Mu pasuje :/) a Libruś Twoja to pojechała po bandzie fest z tym łózeczkiem :D moja też mnie non stop denerwuje mimo to, że generalnie się nie wpieprza, ale na szczęście mieszkamy w osobnych domach i jak trzeba to omijam ją szerokim łukiem ;) z mamą za to kontakt mam bardzo dobry i mnie to cieszy a jeśli chodzi o to co zbieramy od rodziców czyt. teściów też to wszelkiego rodzaju swojskie jedzonko :D gołębie na zupę, kaczki, jajka, soki od moich a od drugich jajka, swojską kiełbasę no i nie narzekam bo jestem tak przyzwyczajona :)

Olka szkoda mi tego Twojego psiaka :/

aisko sporo czasu macie w Szwedowie na wybór imienia i rejestrację hehe jestem w szoku normalnie i podejrzewam, że w tej sytuacji dziecka raczej skrzywdzić się nie da skoro tyle czasu do dyspozycji :P można wiedzieć jakie macie typy jeśli chodzi o imiona? ;) no i oczywiście super brzuszek, taki zgrabniutki :)

Shagga jestem pod wrażeniem tego co napisałaś i podziwiam Cię za Twoją zaradność to powtórzę po raz setny, ale może poprostu też masz mega szczęście :) chciałabym być tak zorganizowana jak Ty ;) no i jeszcze jedno za co Cię podziwiam, ale może nie tak do końca popieram.... kurcze jesteś niezła powiem Ci, bo Ty już masz wszystko zaplanowane i poukładane a mama dalej w ciemnej.......? dziwna kolejność, ale widzę, że nie ma innej opcji i mama musi się zgodzić z Twoimi planami? ;)

nie wiem czy witałam się z tercią a jeśli nie to robię to teraz :)

Rutosławo lubię pierwszą część Twojego wpisu a pozostała część nie brzmi za dobrze, al emam nadzieję, że wszystko jest do wyprostowania, że tak powiem. Trzymam kciuki za Ciebie i za przystojniaka ;)

Effcia mówiłam Ci już, że masz śliczną córunię? ;)

koczu ja również trzymałam za Ciebie kciuki, ale nie zdążyłam tego napisać ;) cieszę się, że szybko poszło :)

she widzę, że Twoja teściowa to też musi swoje dwa grosze dorzucić a Maja to przegigant z tym cyckiem hehe :D

podobał mi się forumowy kogut hehehhehehe :D (Libra)

ash cieszę się, że plan działania jest i powodzenia życzę :)

Fred odpocznij sobie i wróć się wpisać do "spisu powszechnego" :D

Ja chcę do Igorka i do Kuby!!! :P

Effciu polubiłam pierwszą część wpisu ;) obyście jak najszybciej zwalczyły kolki... 3 tygodnie już? OMG........

apropo co tam u Kornelki i mamuśki?

Kaja wyłaź z krzaków! jak po wizycie? melduj!

Strażaczko tak sobie już nie raz myślałam.... tyle problemów przez taką głupotę :/ popraw mnie jeśli się mylę. To się stało podczas ćwiczeń tak to było?

Mauyś jak tam?

no i pewnie nie wszystko napisałam co chciałam :) pozdro dla Tych o których nie wspomniałam.... <3

nadrobiłam i się zmęczyłam :P

Kfjatus, aisa, Libra, she, Spero, Strażaczka90, Rucia, kiti lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi taki post i ani słowa o Kfjatku ?
    Wyję...
    :-P :-P :-P

Dodi, aisa, Libra, Spero, Strażaczka90, Rucia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mdłości czy jestem w ciąży?

=-O

Nie, zwyczajnie zjadłam na obiad rybę, a na kolację płatki na mleku i mi jakoś średnio na żołądku - głupota i już ! ;-)

Dodi, zbikowa, Spero, aisa, Strażaczka90, Ola_czeka, plemniczka lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Dodi taki post i ani słowa o Kfjatku ?
    Wyję...
    :-P :-P :-P

kurde... myślałam o Tobie a nie napisałam? uuuuu.....
    cała wieś mi zabuczała za plecami :/ ale obciach :(
    jak samopoczucie? wiem tylko, że nie wolno Ci się spóźniać do pracy, bez sensu... :D

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Mam mdłości czy jestem w ciąży?

=-O

Nie, zwyczajnie zjadłam na obiad rybę, a na kolację płatki na mleku i mi jakoś średnio na żołądku - głupota i już ! ;-)

dobrze, że sobie odpowiedziałaś bo nie łatwo byłoby mi pisać o tak przykrej sprawie :P

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    kurde... myślałam o Tobie a nie napisałam? uuuuu.....
    cała wieś mi zabuczała za plecami :/ ale obciach :(
    jak samopoczucie? wiem tylko, że nie wolno Ci się spóźniać do pracy, bez sensu... :D
    no jak chociaż trochę Ci głupio to podaruję tym razem ;-)

Dodi lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    dobrze, że sobie odpowiedziałaś bo nie łatwo byłoby mi pisać o tak przykrej sprawie :P
    kurcze człowiek prosi o radę, a tu taka ignorancja :-) :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 22:53

Dodi lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    kurcze człowiek prosi o radę, a tu taka ignorancja :-) :-P

ejjj no wypraszam sobie :P przecież dałam Ci do zrozumienia żeś się niepotrzebnie nażarła i tak pomieszała :D

1995fd7a4d57bc6e.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki!
    Myślałam, że doczytam zaległości ale jeszcze się nie udało. Dziewczyny nie lubię waszych @
    Koczek doczytałam, że już po zabiegu jesteś- fajnie, że pozbyłaś się tego wstrętnego dziadostwa!
    Ola świetna była zabawa z zaczynaniem postów na "w" i świetnie się tego czytało. Gorzej było z przestawianiem wyrazów. Dużo zdrówka dla psinki!
    She- trzymam kciuki za szybki termin operacji i oby już po wszystko było w porządku.
    Strażaczko- jak czytam co ten konował robił z Twoim kolanem w czasie USG to aż mnie bolało :/ Niech się szybko zagoi a artroskopia nie jest taka zła ;) Dwie małe dziurki w kolanie wszystko będzie jasne co tam się porobiło.
    Shaggy powodzenia w rozmowie z mamą.
    Sylwia współczuję przytulania WC :( i teściowej.
    Ja przeszłam mega bóle brzucha no-spa szła w ruch i starałam się brać jak najmniej ale były dni, że 3 forte brałam. Dodatkowo non stop śpie dlatego teraz rzadziej bywam na Plemniczce.
    Jestem po 1 wizycie u gin. lekarz spoko. Powiedział, że jak będę miała pytania to mam przychodzić z karteczką i się pytać o wszystko. Zbadał mnie powiedział, że jest wszystko ok. Dał skierowanie na badanie krwi i może już jutro będę miała zakładaną kartę ciąży i przechodzę na L4 (szkodliwe warunki pracy bez możliwości przejścia na inne stanowisko).
    Co do RTG to przez przypadek nacisnęłam na pedał i dwa zdjęcia zrobiłam a byłam już bez fartucha ochronnego :/ Aparat RTG nie miał być używany a ponad 3 godziny noszenia tego ciężkiego cholerstwa dawało się we znaki...ale jestem dobrej myśli bo przecież inaczej niż dobrze być nie może ;)

Cmokasy Dziewczęta i do jutra!

Dodi, Kfjatus, zbikowa, she, aisa, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    ejjj no wypraszam sobie :P przecież dałam Ci do zrozumienia żeś się niepotrzebnie nażarła i tak pomieszała :D
    ooo jaką mądra ;-)
    Jak tam Dzidzia? :-)

Dodi lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko i córko! żbika miałam jeszcze pozdrowić!!!! :*

zbikowa lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!

Chciałam tylko zameldować, że żyję i mam się w miarę dobrze ;)
    Młodzian ostatnio buntuje się przeciwko spaniu w godzinach 21-24 (co chwilę trzeba latać i go usypiać), dlatego mój wolny czas skurczył się do 0 minut :/ Nawet nie mam kiedy zajrzeć na forum :( Na szczęście nie rozpisałyście się przez ostatnie 3 dni :)
    Może jutro uda mi się wszystko nadrobić, bo przyznaję, że nie udało mi się przeczytać żadnych wpisów od 2 marca...

3majcie się!

Kfjatus, zbikowa, Libra, Spero, aisa, Strażaczka90, Rucia, Ola_czeka, kiti, plemniczka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka pewnie, że będzie dobrze :-* :-)

Dodi, aisa, anka_a lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    ooo jaką mądra ;-)
    Jak tam Dzidzia? :-)

dziękuję, dawno mi tego nikt nie mówił :D
    Dzidzia ma się dobrze i pozdrawia ciotkę A. :* rośnie, macha rękami i nogami ;)

Strażaczka90, Rucia lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyś Wy też się trzymajcie i się nie dajcie :) będzie dobrze, najwyraźniej Henryk to cięższy egzemplarz :*

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia fajnie Cię widzieć :-) i czekam na więcej Twoich wpisów. Ucaluj Chłopaków :-*

aisa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamykam spać
    Dobranoc :-*

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 5304 5305 5306 5307 5308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ