plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwus ja musiałam wziąść kredyt bo nadal miałabym podobną sytuację co ty. Walczyłam prawie pół roku o kredyt jest pod względem finansowym teraz ciężko. Ale wiem że warto było bo mam teraz oazę ciszy i spokoju własną gdzie mogę odpocząć i nikt z butami mi nie wejdzie
Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoczek – córcia Cię odwiedziła?
Ola – Twój pies zachowuje się jak typowe dziecko:) czyli przeżywasz teraz chrzest bojowy;)
Aisko – ładny brzusio:) a kolejne zdjęcie wrzuć nam z tym obecnym tak dla porównania:)
Ash – kurka… mam nadzieję, że to taki jednorazowy niewypał cyklu… a ten zestaw leków nie jednej pomógł zajść w ciążę… także trzymam kciuki, by w kolejnym cyklu zaskoczyło
Fedra – mnie się i tak nie pozbędziesz… sesesesese
Sylwia – widzę, że z teściową masz jak ja… i wiesz co zrób… zrób to co ja… staraj się nie wdawać w utarczki a i tak rób swoje… a jak się będziesz ubierać, to się zamykaj na klucz, to Ci nie wejdzie… rób tak dla własnego zdrowia psychicznego, bo powiem Ci jedno – z wiatrakami nie wygrasz, a ona się nie zmieni… a Twój G, to mnie wkurza! Bo u mnie mój m to zawsze w takich sytuacjach staje za mną i sam do swojej mamy mówi, że jak tak będzie ciągle wciskać swojego wścibskiego nosa, to jej go ktoś w końcu przytrzaśnie… i myślisz, że to pomaga? Pomaga na chwilę i się od nowa zaczyna… Pewne rzeczy się nigdy nie zmienią, a ja pewne rzeczy zlewam, bo bym zwariowała… ale na pewne rzeczy też nie mogę pozwolić, więc jak chcę być sama zamykam drzwi na klucz i może mnie wtedy w cztery litery cmoknąć
Ja dzisiaj spędziłam zajebiaszczy dzień z Shaggą, Kubusiem i Igorkiem:) Było super:) a Shagga oceni, czy ciocia podołała roli opiekunki i towarzyszki;P
Bardzo dawno nie miałam tak intensywnego dnia, więc idę trochę odpocząćale warto było:)
do późniejStrażaczka90, Kfjatus, aisa, Spero, Rucia, Effcia28, kiti, Dodi, she lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:jak zwykle nie ma:D my to zawsze gadamy jedna przez drugą i żadna nie pomyśli o zdjęciach:D zresztą my już spotykamy się jak stare wygi;)
Za karę Shagga musi mi wstawić dużo zdjęć swoich przystojniaków, a o braku Waszych fot wtedy jakoś zapomnęaisa, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to wklejam tabelkę. Ostatnie uaktualnienie było 17.02. Zmiany proszę zgłaszać na forum albo na priv.
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala ………17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja……...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek... 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek……15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś………..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś……..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś……24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia……...11.12.2013......egipt
Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek ....18.12.2013....podkarpackie
Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek .......14.01.2014......Niemcy
Plemniczka............2......29lat.........córcia Kornelcia ....14.01.2014 …..śląskie
Blondi22................1....23lat...........córcia Izunia....…...25.01.2014....mazowieckie
Effcia...................5.......29lat..........córcia Madzia...... 13.02.2014....wielkopolskie
Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.…….Szwecja (06.05.2014)
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA……..pomorskie (20.05.2014)
Muska....................11…..31lat......FASOLINKA……...dolnośląskie (07.08.2014)
Dodi.......................7......30lat........FASOLINKA........śląskie(27.08.2014)
sylwia1985 ...........18....28lat ………FASOLINKA. podkarpackie
Beata……………...15……29lat…..…..25.02…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie
Kfjatus...................17......26lat............02.03…….NIE PRZYJDZIE!!!....mazowieckie Strażaczka..............5......23lata..........06.03……..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
a-koczek………....20 .…32lata………..12.03…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz
Spero...................19.......24lat.............1.04….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 20:48
a-koczek, Effcia28, kiti, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Koczek, fajnie że córa była
Nie daj się smutkowi, już jutro będziesz w domu
Libra, ale super że się spotkałyścieSzkoda, że fotek nie będzie, jakoś to przebolejemy... może
Ruciu, to ta właśnie gęba
Kfjatek, też ze smarka lukam w pracy co się na forum dziejeRucia, Dodi, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzeeść
Sylwia szlag mnie trafia jak czytam o Twojej teściowej, ale jeszcze bardziej jak piszesz o G. mój m. stoi za mną murem i szczerze, to chyba nie byłabym z facetem dla którego mamusia jest ważniejsza niż żona. niestety, to ze mną ma spędzić resztę życia, a nie z mamusią. wydaje mi się że mam też dużo szczęścia że mam teściów jakich mam, bo naprawdę się w ogóle nie wtrącają, ale początki też nie były łatwe. na szczęście udało się im przetłumaczyć co trzeba, ale gdyby mój m. się nie postawił nic by się nie zmieniło.
Mam nadzieję że G przejrzy na oczy w końcu i jakoś rozwiążecie problem natrętnej mamusi.
Olaświetny psiak
mój też piszczał żeby właśnie wzbudzić litość lub uwagę, ale nie reagowaliśmy na to kompletnie, bo już na początku widzieliśmy, ze nic się mu nie dzieje, a on piszczy i teraz jest o niebo lepiej. zobaczył że to nie daje efektów i już tak nie robi i w ogóle jest bardzo grzeczny już
Koczuś zdrówka kochana i nie rycz. przecież niedługo będziesz w domku :*
Libra super że spotkanie się udało, ale bez fotki to się nie liczy
Ja dziś musiałam się udać na większe zakupy bo rano w lodówce przywitał mnie żółty ser i jajkaale już zapasy uzupełnione
Dodi, aisa, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość