plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:matko i córko! żbika miałam jeszcze pozdrowić!!!! :*
A już mnie ręka świerzbiła. tą razą masz szczęscie
wiesz, to takie "dziękuję za pozdrowienia i pozdrawiam również " w mojej wersji.
Dobranoc Gwiazdy
PS. Czy któraś z Was miała zepsuty suwak? bo moj coś kurna zapierdziela podejrzanie szybko. nie wiem, do reklamacji go czy jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 23:25
Libra, Dodi, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane. Jestem taka podekscytowana bo dziś w końcu do domku(chyba). I w końcu do kompa siądę i będę mogła zobaczyć zdjęcia Suski i trochę więcej się wypowiedzieć bo z tego smartka to lipa straszna
tercia, aisa, Libra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dobry dzień
Dopisz mnie, Aisko, do spisu powszechnego:
28 latek, wlkp, pierwszy dzień ostatniego cyklu - dziśbuuu, coś jeszcze?? acha, 26 cs, aczkolwiek nie wiem, czy nie więcej, bo straciłam już rachubę.
Koczuś!! Do domku!aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
Dziń dybry
Kfjatek, też się w robocie nie loguje na ovu, na fb też nie.. ze strachu że wylukają co robie w pracy zamiast pracować
A propo pracy to mam dla Ciebie takową, jako logopeda. Gorzej tylko że szwedzki wymagany..
Dodi, fajnie że z dzidzią wszystko okPokarzesz brzuszek?
Co do imion to ciężko idzie. Próbujemy wynaleźć takie, które nam się podoba a szwedziaki nie połamią sobie języków (nazwiska nie potrafią poprawnie wymówić, nawet powtórzenie jak się im powi to nie bardzo idzie).
Dużo łatwiej jest wybrać imię dla dziewczynki, sporo jest takich samych. A męskie już się inaczej pisze np. Piotrek - Peter, Tomasz - Tomas, Mateusz - Mattias itp.
Aniu, na pewno wszystko jest ok, inaczej być nie może
Terciu, żeby dołączyć do tabelki trzeba złożyć podanie i trzy zdjęciaczyli udzielać się na wątku, do tego się stosujesz więc zaliczone
Do tego dziołchy muszą wyrazić zgode na dodanie Cię do "spisu"
Apel: niniejszym uprasza się o wypowiadanie się w sprawie
Mauysiu, oby Heń znów załapał wieczorne spanie
Effciu, gratkh dla Madzi z okazji 3 tygodni! Współczuje kolek..
Koczek, uciekaj do domu i odpoczywaj
Kfjatus, Libra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej.
Dużo bym Wam chciała napisać, w sensie odpisać, ale boję się, że o kimś zapomnę.
Koczuś, mam nadzieję, że już piżamka spakowana i siedzisz na łóżku dyndając nogami i czekając na wypis.
Spero, widzę, że też masz niezłego symulanta w domuU nas jest ten problem, że trudno było nie reagować jak piszczał z bólu, bo jego choroba na pewno jest bardzo bolesna.
Kfjat, a ja przegapiłam info o @ czy właśnie się spóźniasz czwarty dzień? Zaraz oblukam wykresy, może prowadzisz.
Aisko jesteś Miss Suspensu bo nie zdradzasz typów na imię pacholęcia!
Libra 10 godzin z Shaggą? Czy pomijając spotkania z noclegiem nie jest to rekord długości zlotu?
Shagga przychylam się do opinii Dodi, że musisz być baaaaardzo pewna, że Mama się zgodzi na Waszą wprowadzkę(czy jest słowo "wprowadzka"? "Wyprowadzka" jest, ale "wprowadzka"?)
Anka_a, na pewno nic nie jest dziecku. No worries. Fajnie że lekarz fajny.
Tercia, wiedziałam żeś z wuelkape. Którego kochałaś z BSB i dlaczego Kevina?
Żbik te suwaczki się często psują, na przykład deadline dla Gosssslinga przyszedł zanim go jeszcze poznałam.
Rut, szkoda, ze mały daje Ci popalić, ale w sumie fajnie, że też się nie wysypiasz, tak, jak ja.
Małysz Ty już swoje odpokutowałaś, od jutra Enrique ma być grzeczny i senny w tych momentach, kiedy masz coś lepszego do zrobienia niż lulanie.
Sylwia, coś mi się zdaje, że może jesteś za mało zdecydowana w kwestii teściowej. Skoro G. nie widzi problemu, to nie weźmie się też za jego rozwiązywanie. Jeśli naprawdę chcesz coś z tym zrobić to to musi wyjść OD CIEBIE. Nie możesz wisieć mężowi na ramieniu i mu smęcić, bo widać, że on ma to w poważaniu. Mieliście zamieszkać w tym mieszkaniu, które wynajmowaliście. Jeśli nie umiesz doprowadzić do tego, to wyznacz teściowej godziny, kiedy jesteś otwarta na wizyty, powiedzmy od 18-20 a przez resztę czasu zamykaj się w pokoju, tak jak radzą dziewczyny. Coś mi się wydaje, że nie chcesz iść na noże, ale ta sytuacja sama się nie zmieni. Więc albo ją zaakceptuj albo zrób cos z tym. Ty coś zrób a nie każ mężowi, któ®emu to najzwyczajniej w świecie pasuje.
Kaja a Tobie się wydaje, że możesz sobie robić przerwy od forum?
Dodi zdjęcie brzucha, raz raz.
Effcia masz boskie dziecko. I fajnie że wpadasz. I szkoda że kolki, byle to przeczekać!
She prosimy update zdjęciowy Małej Miss. Ino roz.
Ash cykle bezowulacyjne się zdarzają, nie bój żaby
Pismak a Ty co, wpadasz z ogłoszeniem parafialnym, że ktoś ma przejąć tabelkę i tyle z Twojej obecności?
Aga, Fedra wróóóóóć!
Miłej wigilii piątku.ash, Strażaczka90, aisa, Libra, Dodi, kiti, Rucia, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
Effcia Madziula taki słodziak i ją te durne kolki dopadłymam nadzieję ze szybko sobie pójdą
Dużo sił
Jestem za wpisaniem Terci do spisu powszechnego - jeżeli oczywiście jak napisała Ola mam prawo głosu mimo że nie ma mnie w tabelce
Koczku Ty już w drodze do domku mam nadzieję
Libruś i Shaguś zazdraszczam spotkani a Librze dodatkowo czasu z Muszkieterami
Shagga widzę że chcesz postawić mamę przed gotowym w sensie - działka jest, projekt jest, przedszkole jest to się wprowadzamyMyślę że chcesz jej po prostu pokazać że nie ma wyjścia i musi się zgodzić bo bardzo się boisz że się jednak nie zgodzi
Trzymam kciuki żeby się zgodziła
Ania super że lekarz jest w porządku. Dzisiaj kolejna wizyta? Daj znać
Żbiczku suwaczek przyśpiesza bo czas się zbliża - tak to już jest przed dniem W że nie obrócisz się a tutaj już stoisz i składasz przysięgę
Rucia, współczuję problemówMam nadzieje że te wszystkie objawy i problemy szybko znikną a lekarze temu też jakoś zaradzą
Mauyś właśnie się zastanawiałam co tam u Was? Jak z karmieniem a Ty piszesz że mały Łobuz nie chce spać i dać Ci czasu dla NasCiocie i tak go Kochają :* i mają nadzieję że to tylko chwilowe
Sylwia, jesteś w ciąży potrzebujesz spokojuja bym zrobiła tak biorę wynajmuje/kupuję na kredyt (sami mamy kredyt jest ciężko ale zawsze to Nasze cztery kąty) mieszkanie i się wprowadzam a G jak chce być z żoną i dzieckiem to też się wprowadzi zamiast zostawać u mamuni. Ale ja jestem zwolennikiem radykalnych rozwiązań w takich sytuacjach:)
Dodi ryczę przez Ciebie od wczorajjak mogłaś mnie pominąć no jak ;(
Ola kiepski dzień wczoraj miałam a Fedruś prosiła o przekazanie info wiec napisałam zbioróweczkę i przekazałam wieści i wróciłam do krzaków.
Życzę miłego dniaStrażaczka90, aisa, Libra, Spero, Dodi, Rucia, Effcia28, anka_a lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
mrth666 wrote:Kochane jak możecie zerknijcie na mojego linka http://zapodaj.net/6de42d88ba05e.jpg.html schizuje czy widac tam cos??
Mrth666 ja to ogólnie ślepa jestem, coś tam chyba majaczy ale pewności nie mam. Widziałam Twój wykres i jesteś dopiero w 9dpo to ciut za wcześnie na testa. Poczekaj spokojnie i powtórz test w co najmniej 12 dpo. Możesz robić je oczywiście codziennie ale to będzie Cię tylko dodatkowo nakręcaćmrth666, aisa, Strażaczka90, Spero, Dodi, tercia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Mrth666 ja to ogólnie ślepa jestem, coś tam chyba majaczy ale pewności nie mam. Widziałam Twój wykres i jesteś dopiero w 9dpo to ciut za wcześnie na testa. Poczekaj spokojnie i powtórz test w co najmniej 12 dpo. Możesz robić je oczywiście codziennie ale to będzie Cię tylko dodatkowo nakręcać
Dzięki...trochę za szybko wystartowałam z tym testem ;p -
Wszystkie tu piszące mają prawo głosu, nawet jeśli nie są w tabelce
Mam przez Ole wizje Koczka siedzącej na szpitalnym łóżku i dyndającą nogami
Zgadzam się z Olą w 100% co do rady dla Sylwii..
Trudno mi zdradzić jakieś typy bo za bardzo ich nie ma..
Chyba na drugie będzie Jan, chyba. A pierwsze jeszcze nie nadane..
A jakby była dziewczynka to Maria i Anna krążą po głowie.
Kfjatus, no pewnie że chce
Jeszcze psychologów szkolnych potrzeba jakby coLibra, Strażaczka90, Kfjatus, tercia, Dodi, Ola_czeka, Pismak, a-koczek, Effcia28 lubią tę wiadomość