plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja trzymam, im nas więcej tym lepiej!!
W cuda wierzę jak najbardziej
Co do spotkań do Dodi dobrze gada. Trzeba znaleźć okazje i się ruszyć. Na spotkanie z Kają przypłynęłam a na spotkanie ze Żbikssonem jechałam 300 km a Żbiku 200 zrobiła..
Myśle że Sylwii chłop też by za Nią poszedł, ale do tej pory nie musiał wybierać więc nie wybierał.. Tym bardziej, że Jemu sytuacja odpowiada.
Za ten tekst "ciesz się, że masz gdzie mieszkać" to focha wielkiego bym miała..
A propo, co się teraz dzieje z Waszym mieszkaniem, dalej wynajmujecie?Kfjatus, Dodi, Libra, kiti, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Kfjatus jak teraz dobrze wywnioskowałam, to są szanse? Super! Będę kciukać. No przyrost jest ok. 41- 42 %. 16 dc ewentualnie 18 dc. Ale może być tak, że miesiączką ze śluzem była krwawą owulacją...nie mam pojęcia. Myślałam, że coś wiecie. No dzięki i spadam. Pozdrawiam.
-
Kfjatus wrote:Jeju nie znam się.
Dziewczyny trzymajcie kciuki, jak macie chęć, ale ja jakoś nie sądzę, że się udało... ale i tak miło, że jesteście i kciukacieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 13:25
-
aisa wrote:To i ja trzymam, im nas więcej tym lepiej!!
W cuda wierzę jak najbardziej
Co do spotkań do Dodi dobrze gada. Trzeba znaleźć okazje i się ruszyć. Na spotkanie z Kają przypłynęłam a na spotkanie ze Żbikssonem jechałam 300 km a Żbiku 200 zrobiła..
Myśle że Sylwii chłop też by za Nią poszedł, ale do tej pory nie musiał wybierać więc nie wybierał.. Tym bardziej, że Jemu sytuacja odpowiada.
Za ten tekst "ciesz się, że masz gdzie mieszkać" to focha wielkiego bym miała..
A propo, co się teraz dzieje z Waszym mieszkaniem, dalej wynajmujecie?
wow Aisa no to też niezły dystans ze Żbikiem pokonałyście, jestem pod wrażeniemo spotkaniu z Kają to nie wspominam hehe
Sylwia Twój faktycznie chyba jeszcze pod ścianą nie został postawiony bo wtedy może dałoby mu to do myślenia. Z tym opłacaniem rachunków mamusi to już wogóle rozkładka na łopatki.... co by mamusia bez synusia zrobiła
aisa lubi tę wiadomość
-
Dodi wszystkie pieniadze z wynajmu mieszkania oddaje mamuni i zawsze tak bylo choc tesciowa byla ksiegowa tesc robil w telekomunikacji wiec napewno nie maja malej emerytury no ale tesciowka ma bzika na punkcie dawania kasy na kosciol wiec codziennie chodzi i cos daje a w miesiacu napewno sumka sie niezla uzbiera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 13:34
-
sylwia1985 wrote:Dodi wszystkie pieniadze z wynajmu mieszkania oddaje mamuni i zawsze tak bylo choc tesciowa byla ksiegowa tesc robil w telekomunikacji wiec napewno nie maja malej emerytury no ale tesciowka ma bzika na punkcie dawania kasy na kosciol wiec codziennie chodzi i cos daje a w miesiacu napewno sumka sie niezla uzbiera
Sylwia nie wierzę w to co czytam.... Matko czy Ty nie wiedziałaś na co się piszesz?współczuję Ci ogromnie ale nie wypowiem się chyba w tym temacie to za dużo mi się na język ciśnie
-
sylwia1985 wrote:Dodi szczerze- nie wiedzialam bo byl calkiem inny ale odkad zaczal pracowac w wojsku to zrobil sie strasznie dziwny
no to tym bardziej współczuję i po cichu liczę na to, że jakoś to sobie wyjaśnicie.... ciekawa jestem tylko co Twój by powiedział, jakbyś non stop temat drążyła do zesrania za przeproszeniem?a z teściową postaw granice, bo im dłużej będziesz zwlekać tym będzie gorzej pamiętaj
-
Mi się ciśnie by zapytać gdzie w tym wszystkim Ty jesteś ???
Mieszkanie On wynajmuje, kase On oddaje mamusi..
Macie 3 źródła dochodu, dwie pensje i z wynajmu..
Mieszkania nie wynajmować, tylko w nim zamieszkać i z dwóch pensji się utrzymywać i być niezależnym od teściów. Ja bym chyba tak zrobiła ale decyzje i tak Ty (Wy) podejmiecie..Dodi, Libra, Strażaczka90, Kfjatus, tercia, she lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Mi się ciśnie by zapytać gdzie w tym wszystkim Ty jesteś ???
Mieszkanie On wynajmuje, kase On oddaje mamusi..
Macie 3 źródła dochodu, dwie pensje i z wynajmu..
Mieszkania nie wynajmować, tylko w nim zamieszkać i z dwóch pensji się utrzymywać i być niezależnym od teściów. Ja bym chyba tak zrobiła ale decyzje i tak Ty (Wy) podejmiecie.. -
Dzisiaj tesciowka jak zeszlam na dol zapytala sie czemu tak malo jem no to jej ladnie odpiwiedzialam ze musze czesto a w malych iloscisch bo mnie mdli a ona no wiesz musisz na sile jesc i ze ciaza to nie choroba.Ja prztchodzac po pracy odpoczywam lezac i ogladajac tv a jej to widocznie nie pasuje i mowi ze jakbym miala juz jedno dziecko to bym musiala kolo niego robic i nie mialabym czasu na odpoczywanie. Wczoraj kolo 21 przyszla do mnie i powiedziala kladz sie juz spac! No kur.. mam 15 lat zeby mi mowic co robic- wpadne w depresje moj wie o wszystkim ale sie smieje z tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 14:09
-
"Wysłany: 7 marca 2013, 09:22
Edytuj | Zgłoś
Przyszłam do Was, bo podobno tu kopią w dupę a mi się przyda:)"
Gratulacje, życzenia i serdeczności z okazji mojej pierwszej rocznicy na "plemniczce" przyjmuję jutro w godzinach 7:00 - 15:00.Libra, Strażaczka90, Kfjatus, kiti, aisa, Dodi, she, a-koczek, zbikowa, Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość