Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi gdy zaczynaliśmy myśleć o budowie M nie chciał słyszeć o mieszkaniu z moją mamą i godził się jedynie na zamieszkanie w naszym miasteczku i dałabym głowę że pisałam nawet tu o tym że koleżanka ma zasięgnąć języka w Jej bloku,ale może nie,nie wiem...zresztą nieważne...wyjaśniam tylko że mylicie się,zupełnie nie jestem pewna reakcji mojej mamy.

Poszłam sobie! Pospane już.

Dodi, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, mi brakuje już tylko 975 lajków a Koczkowej nie ma. Jak tylko niebezpiecznie zbliżyłam się do wymaganych 20 tysi, to dziwnym zbiegiem okoliczności nabrała wody w usta...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, zbikowa, Dodi, Ilona, Kfjatus, nick nieaktualny, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Za dużo ich nie łobrołoś.

Wolę dopchać się schabowym niż kartoflem :P

Dodi, Ilona, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wolę dopchać się schabowym niż kartoflem :P
    A łopanierowołoś?

Ilona lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja bym od razu uderzyla... do tescia. On jedyny bidny nie zamieszany w sytuacje. Ponarzekac mu troche ze nie chcesz Mamusi urazic ale ci sie nie podoba to ze tak wpada i jestes bardzo skrepowana i potrzebujesz spokoju a nie denerwowac sie ze ktos ci kaze spac o 21 (?!?). Niech pogada ze swoja kobita i ja troche ustawi. Co za duzo to nie zdrowo.
    A jak nie to ty dawaj znac ze nie zyczysz sobie gosci jak wracasz od nich z dolu " dobranoc, widzimy sie jutro przy sniadaniu" "ja juz ide do siebie, chce pobyc sama i odpoczac po ciezkim dniu" "do jutra, spijcie dobrze"
    Mysle ze to zasugeruje ze koniec wycieczek na dzis.

nick nieaktualny, aisa, Ola_czeka, Dodi, nick nieaktualny, Ilona, Kfjatus, tercia, kiti, nick nieaktualny, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shaggi usiądź mamuni na kolankach, daj jej buziaczka, powiedz jak bardzo ją kochasz a na pewno Ci ulegnie :P
    No i nie poszłam :-/ Niestety Rutka nie mam takich relacji z mamą :-(
    Co nie znaczy że Jej nie kocham....

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wychodzę z fabryki do mojego pieska, który wczoraj dwa razy zawołał siusiu i raz zwymiotował <3

zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Dodi, Ilona, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A łopanierowołoś?

O cholera jeszcze nie o.O zaraz wracam

Dodi, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    tez bym tak chciala ale moj mowi ze skoro cala gora wolna to po co podwojnie placic- lepiej wynajmowac bo jakbysy wyremontowali porzadnie mieszkanie a go przeniosa gdzie indziej to juz nie wynajmie nikomu bo mu szkoda bedzie i ze bedzie odlogiem stalo a za czynsz i tak sie placic bedzie- nie przegadam mu bo zawsze cos odpowie

Możecie zamieszkać w mieszkaniu w takim stanie w jakim ono jest. Tym bardziej, że nie ma pewności czy Twojego nie będą chcieli przenieść.
    Po to tam mieszkać żeby nie widywać codziennie teściowej, być na swoim - tym bardziej, że to mieszkanie już jest więc bylibyście u siebie.
    Jest tyle ludzi, którzy wynajmują małe klitki tylko po to żeby być niezależni, nie mieć na głowie rodziców albo teściów...

A na chwilę obecną zamykaj drzwi na klucz to Ci się mamuśka nie wbije..

nick nieaktualny, zbikowa, Dodi, nick nieaktualny, Kfjatus, kiti lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps.Czy nie pisałam kiedyś przy okazji wizyty u mojej mamy że Ona też mi mówi Szlabys już spać!

Dodi, nick nieaktualny, Kfjatus, kiti, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia dopóki jesteś w ciąży, to musisz coś z tym zrobić. Pomyśl co to będzie po porodzie.

nick nieaktualny, aisa, Dodi, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja bym się chciała załapać na te ziemniaczory, tylko poproszę już ugotowane :P

Shagga, powodzenia w rozmowie z mamą :) może nie będzie tak ciężko jak się wydaje ale pewnie będzie potrzebowała trochę czasu żeby to przemyśleć.

Terciu, poproszę o przewidywaną datę kolejnej małpy (która rzecz jasna nie przyjdzie) :)

Pomysł Żbika na wieczorne pożegnanie z teściową jest git!

Dodi, Ilona, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie, ale Dodi zajrzała mi do garnka i odgadła, że obrałam tylko skromnie 4 ziemniaczki, wiec bardzo przepraszam, ale następnym razem obiorę 3 kg i się z wami podzielę :)

zbikowa, aisa, Dodi, Ilona, Kfjatus, nick nieaktualny, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Pomysł Żbika na wieczorne pożegnanie z teściową jest git!

Okaże się że teściowa głucha :P

Dodi, aisa, Ilona, Kfjatus, a-koczek, anka_a lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Czemu zaglądasz mi do garnka?

sorki tak jakoś wyszło :) umiem liczyć do 10, więc nie miałam problemu z Wami A. K. P. L. = 4 kartofle :D
    swoją drogą zjadłabym takie podsmażone, z jajkiem i kefirem mniammmm ;P

Ilona, Strażaczka90, nick nieaktualny, Blondi22 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Dodi gdy zaczynaliśmy myśleć o budowie M nie chciał słyszeć o mieszkaniu z moją mamą i godził się jedynie na zamieszkanie w naszym miasteczku i dałabym głowę że pisałam nawet tu o tym że koleżanka ma zasięgnąć języka w Jej bloku,ale może nie,nie wiem...zresztą nieważne...wyjaśniam tylko że mylicie się,zupełnie nie jestem pewna reakcji mojej mamy.

Poszłam sobie! Pospane już.

być może poprostu przeoczyłam takową informację, sorki....
    w każdym bądź razie trzymam również kciukasy za pozytywny finał rozmowy z mamą, jak już do niej dojdzie ;)

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

Sylwia – widzę między nami wielką różnicę… skoro nie stać Cię na radykalne zmiany, to polecam Ci wprowadzenie jasnych granic na linii Ty kontra teściowa! Choć zawsze musisz się liczyć z tym, że ona i tak będzie je łamać i przekraczać (bo taka już jest jej natura!). A wtedy Ty musisz jej o tym stanowczo przypomnieć… Jej nie Twojemu m… Widzę, że choćbyś chciała stanąć na rzęsach to relacji miedzy mamą a Twoim m nie zmienisz… w tej kwestii pomogło by jedynie to, żeby go przenieśli gdzieś dalej, to byście się przeprowadzili i zamieszkali tylko razem sami… zobaczyłby, że bez mamy na parterze da się żyć i może nawet takie życie by mu się spodobało… i mówię Ci – jak nie masz ochoty jej ogladać, to zamknij drzwi… ja tak robię:D

Shagga – ja czuję, że mama mino wszystko się zgodzi… a Ty bądź dzielna i nie odwlekaj rozmowy z mamą:* trzymam kciuki&&& ucałuj chłopców od cioci Beatki… co do zdjęć i spotkań, to ja tez w sumie nie czuję jakby to było formowe spotkanko:) tylko jakbyśmy się w Realu znały… zresztą tyle razy już żeśmy się widziały;) hehehe

Aiska – co do tabelki… Beatka dostała @, więc można by ja poprosić o aktualizację

Kfjatku &&&&&&&&&&&&&&&&

Rutka – m musi Ci masaż karku zrobić;)

Idę się kąpać, suszyć włosy i zmykam na wizytę:) ależ mnie dzisiaj głowa boli – masakra… na razie

nick nieaktualny, kiti, Strażaczka90, nick nieaktualny, Dodi, aisa, nick nieaktualny, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    być może poprostu przeoczyłam takową informację, sorki....
    w każdym bądź razie trzymam również kciukasy za pozytywny finał rozmowy z mamą, jak już do niej dojdzie ;)
    Słonko,powiem Ci tak...coraz częściej przekonuję się jakie zdarzają się niedopowiedzenia na forum właśnie z tego powodu,że komuś coś się wydawało,że pisał (a może nie pisał) a inni nie mając kompletu informacji wyciagają mylne wnioski...tak tez było w tym przypadku (ja ciągle mam na myśli,że może być różnie z naszymi planami a chyba było tak,że nie mówiłam jednak o tym wynajmie mieszkanka).

Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    witam

Shagga – ja czuję, że mama mino wszystko się zgodzi… a Ty bądź dzielna i nie odwlekaj rozmowy z mamą:* trzymam kciuki&&& ucałuj chłopców od cioci Beatki… co do zdjęć i spotkań, to ja tez w sumie nie czuję jakby to było formowe spotkanko:) tylko jakbyśmy się w Realu znały… zresztą tyle razy już żeśmy się widziały;) hehehe

Rutka – m musi Ci masaż karku zrobić;)

Idę się kąpać, suszyć włosy i zmykam na wizytę:) ależ mnie dzisiaj głowa boli – masakra… na razie
    :*

PS. Też chcę masaż karku,boli mnie szyja jak cholera :(

Powodzenia na wizycie, zdaj relację po powrocie...zajrzę wieczorem...uciekam do garów.

Dodi, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    witam
    Kfjatku &&&&&&&&&&&&&&&&
    w zasadzie chyba można darować sobie te kciuki, zaczynam czuć zbliżająca się @

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 5309 5310 5311 5312 5313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ