X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi gdy zaczynaliśmy myśleć o budowie M nie chciał słyszeć o mieszkaniu z moją mamą i godził się jedynie na zamieszkanie w naszym miasteczku i dałabym głowę że pisałam nawet tu o tym że koleżanka ma zasięgnąć języka w Jej bloku,ale może nie,nie wiem...zresztą nieważne...wyjaśniam tylko że mylicie się,zupełnie nie jestem pewna reakcji mojej mamy.

Poszłam sobie! Pospane już.

Dodi, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, mi brakuje już tylko 975 lajków a Koczkowej nie ma. Jak tylko niebezpiecznie zbliżyłam się do wymaganych 20 tysi, to dziwnym zbiegiem okoliczności nabrała wody w usta...

Rucia, Shagga_80, aisa, zbikowa, Dodi, Ilona, Kfjatus, Spero, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Za dużo ich nie łobrołoś.

Wolę dopchać się schabowym niż kartoflem :P

Dodi, Ilona, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wolę dopchać się schabowym niż kartoflem :P
    A łopanierowołoś?

Ilona lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja bym od razu uderzyla... do tescia. On jedyny bidny nie zamieszany w sytuacje. Ponarzekac mu troche ze nie chcesz Mamusi urazic ale ci sie nie podoba to ze tak wpada i jestes bardzo skrepowana i potrzebujesz spokoju a nie denerwowac sie ze ktos ci kaze spac o 21 (?!?). Niech pogada ze swoja kobita i ja troche ustawi. Co za duzo to nie zdrowo.
    A jak nie to ty dawaj znac ze nie zyczysz sobie gosci jak wracasz od nich z dolu " dobranoc, widzimy sie jutro przy sniadaniu" "ja juz ide do siebie, chce pobyc sama i odpoczac po ciezkim dniu" "do jutra, spijcie dobrze"
    Mysle ze to zasugeruje ze koniec wycieczek na dzis.

Shagga_80, aisa, Ola_czeka, Dodi, Libra, Ilona, Kfjatus, tercia, kiti, Spero, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shaggi usiądź mamuni na kolankach, daj jej buziaczka, powiedz jak bardzo ją kochasz a na pewno Ci ulegnie :P
    No i nie poszłam :-/ Niestety Rutka nie mam takich relacji z mamą :-(
    Co nie znaczy że Jej nie kocham....

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wychodzę z fabryki do mojego pieska, który wczoraj dwa razy zawołał siusiu i raz zwymiotował <3

zbikowa, Rucia, Shagga_80, aisa, Dodi, Ilona, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A łopanierowołoś?

O cholera jeszcze nie o.O zaraz wracam

Dodi, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    tez bym tak chciala ale moj mowi ze skoro cala gora wolna to po co podwojnie placic- lepiej wynajmowac bo jakbysy wyremontowali porzadnie mieszkanie a go przeniosa gdzie indziej to juz nie wynajmie nikomu bo mu szkoda bedzie i ze bedzie odlogiem stalo a za czynsz i tak sie placic bedzie- nie przegadam mu bo zawsze cos odpowie

Możecie zamieszkać w mieszkaniu w takim stanie w jakim ono jest. Tym bardziej, że nie ma pewności czy Twojego nie będą chcieli przenieść.
    Po to tam mieszkać żeby nie widywać codziennie teściowej, być na swoim - tym bardziej, że to mieszkanie już jest więc bylibyście u siebie.
    Jest tyle ludzi, którzy wynajmują małe klitki tylko po to żeby być niezależni, nie mieć na głowie rodziców albo teściów...

A na chwilę obecną zamykaj drzwi na klucz to Ci się mamuśka nie wbije..

Shagga_80, zbikowa, Dodi, Libra, Kfjatus, kiti lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps.Czy nie pisałam kiedyś przy okazji wizyty u mojej mamy że Ona też mi mówi Szlabys już spać!

Dodi, Libra, Kfjatus, kiti, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia dopóki jesteś w ciąży, to musisz coś z tym zrobić. Pomyśl co to będzie po porodzie.

Shagga_80, aisa, Dodi, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja bym się chciała załapać na te ziemniaczory, tylko poproszę już ugotowane :P

Shagga, powodzenia w rozmowie z mamą :) może nie będzie tak ciężko jak się wydaje ale pewnie będzie potrzebowała trochę czasu żeby to przemyśleć.

Terciu, poproszę o przewidywaną datę kolejnej małpy (która rzecz jasna nie przyjdzie) :)

Pomysł Żbika na wieczorne pożegnanie z teściową jest git!

Dodi, Ilona, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie, ale Dodi zajrzała mi do garnka i odgadła, że obrałam tylko skromnie 4 ziemniaczki, wiec bardzo przepraszam, ale następnym razem obiorę 3 kg i się z wami podzielę :)

zbikowa, aisa, Dodi, Ilona, Kfjatus, Spero, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Pomysł Żbika na wieczorne pożegnanie z teściową jest git!

Okaże się że teściowa głucha :P

Dodi, aisa, Ilona, Kfjatus, a-koczek, anka_a lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Czemu zaglądasz mi do garnka?

sorki tak jakoś wyszło :) umiem liczyć do 10, więc nie miałam problemu z Wami A. K. P. L. = 4 kartofle :D
    swoją drogą zjadłabym takie podsmażone, z jajkiem i kefirem mniammmm ;P

Ilona, Strażaczka90, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Dodi gdy zaczynaliśmy myśleć o budowie M nie chciał słyszeć o mieszkaniu z moją mamą i godził się jedynie na zamieszkanie w naszym miasteczku i dałabym głowę że pisałam nawet tu o tym że koleżanka ma zasięgnąć języka w Jej bloku,ale może nie,nie wiem...zresztą nieważne...wyjaśniam tylko że mylicie się,zupełnie nie jestem pewna reakcji mojej mamy.

Poszłam sobie! Pospane już.

być może poprostu przeoczyłam takową informację, sorki....
    w każdym bądź razie trzymam również kciukasy za pozytywny finał rozmowy z mamą, jak już do niej dojdzie ;)

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

Sylwia – widzę między nami wielką różnicę… skoro nie stać Cię na radykalne zmiany, to polecam Ci wprowadzenie jasnych granic na linii Ty kontra teściowa! Choć zawsze musisz się liczyć z tym, że ona i tak będzie je łamać i przekraczać (bo taka już jest jej natura!). A wtedy Ty musisz jej o tym stanowczo przypomnieć… Jej nie Twojemu m… Widzę, że choćbyś chciała stanąć na rzęsach to relacji miedzy mamą a Twoim m nie zmienisz… w tej kwestii pomogło by jedynie to, żeby go przenieśli gdzieś dalej, to byście się przeprowadzili i zamieszkali tylko razem sami… zobaczyłby, że bez mamy na parterze da się żyć i może nawet takie życie by mu się spodobało… i mówię Ci – jak nie masz ochoty jej ogladać, to zamknij drzwi… ja tak robię:D

Shagga – ja czuję, że mama mino wszystko się zgodzi… a Ty bądź dzielna i nie odwlekaj rozmowy z mamą:* trzymam kciuki&&& ucałuj chłopców od cioci Beatki… co do zdjęć i spotkań, to ja tez w sumie nie czuję jakby to było formowe spotkanko:) tylko jakbyśmy się w Realu znały… zresztą tyle razy już żeśmy się widziały;) hehehe

Aiska – co do tabelki… Beatka dostała @, więc można by ja poprosić o aktualizację

Kfjatku &&&&&&&&&&&&&&&&

Rutka – m musi Ci masaż karku zrobić;)

Idę się kąpać, suszyć włosy i zmykam na wizytę:) ależ mnie dzisiaj głowa boli – masakra… na razie

Shagga_80, kiti, Strażaczka90, Spero, Dodi, aisa, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    być może poprostu przeoczyłam takową informację, sorki....
    w każdym bądź razie trzymam również kciukasy za pozytywny finał rozmowy z mamą, jak już do niej dojdzie ;)
    Słonko,powiem Ci tak...coraz częściej przekonuję się jakie zdarzają się niedopowiedzenia na forum właśnie z tego powodu,że komuś coś się wydawało,że pisał (a może nie pisał) a inni nie mając kompletu informacji wyciagają mylne wnioski...tak tez było w tym przypadku (ja ciągle mam na myśli,że może być różnie z naszymi planami a chyba było tak,że nie mówiłam jednak o tym wynajmie mieszkanka).

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    witam

Shagga – ja czuję, że mama mino wszystko się zgodzi… a Ty bądź dzielna i nie odwlekaj rozmowy z mamą:* trzymam kciuki&&& ucałuj chłopców od cioci Beatki… co do zdjęć i spotkań, to ja tez w sumie nie czuję jakby to było formowe spotkanko:) tylko jakbyśmy się w Realu znały… zresztą tyle razy już żeśmy się widziały;) hehehe

Rutka – m musi Ci masaż karku zrobić;)

Idę się kąpać, suszyć włosy i zmykam na wizytę:) ależ mnie dzisiaj głowa boli – masakra… na razie
    :*

PS. Też chcę masaż karku,boli mnie szyja jak cholera :(

Powodzenia na wizycie, zdaj relację po powrocie...zajrzę wieczorem...uciekam do garów.

Dodi, aisa, Libra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    witam
    Kfjatku &&&&&&&&&&&&&&&&
    w zasadzie chyba można darować sobie te kciuki, zaczynam czuć zbliżająca się @

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 5309 5310 5311 5312 5313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ