plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Sylwia to ty wynajmujesz mieszkanie zeby tesciowej rachunki oplacac? Kochana jak twoj m jest wojskowym to wy przeciez dodatki dostajecie wiec wezcie kredyt kupcie sobie wieksze mieszkanie a z wynajmu miejszego splacajcie kredyt. Noz mi sie w kieszeni otwiera ja slysze co twoj m gada za glupoty. A jak go przeniosa to kolejne mieszkanie wynajmiecie. Wspolczuje kochana
Moim zdaniem to jest bardzo dobry pomysł -
nick nieaktualnyDodi wrote:sorki tak jakoś wyszło
umiem liczyć do 10, więc nie miałam problemu z Wami A. K. P. L. = 4 kartofle
swoją drogą zjadłabym takie podsmażone, z jajkiem i kefirem mniammmm ;P
Ew. młode ziemniaczki, do tego mizeria i dobre mięcho
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:
Rutka – m musi Ci masaż karku zrobić
Boże kochany wiesz co przeczytałam?" m musi Ci masaż kroku zrobić "
Głodnemu chleb na myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 19:11
tercia, Dodi, Strażaczka90, aisa, Kfjatus, Libra, Spero, zbikowa, Ola_czeka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Kurcze nie mogę pojąć jakie my skromne jesteśmy
same kartofle będziemy szamać? żeby nie było to ja się mogę Leonem zająć w czasie jak nie będzie płakała ja jeszcze schab ze śliwką bym do tego prosiła jeśli to nie będzie za dużo
Witaj Ilonko :* kurcze Wiki to chyba taki chorowitek jak Rucina dziewucha
byleby tylko od Marcelka z daleka z choróbskami
Libra &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dodi u nas i tak jest sukces bo w tym sezonie jesienno - zimowym Kinga dopiero teraz przyjęła pierwszy raz antybiotyk. Prócz niegroźnych katarów nic jej się nie działo. Wcześniej bez przerwy zapalenie oskrzeli, angina i tak w kółko. Odkąd przyjmuje steryd na obkurczenie migdałów jest o niebo lepiej.
Dodi, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytercia wrote:Ruciu - czy masz jeszcze jakieś problemy??? wysłuchamy i pomożemy!
Terciu teraz właśnie mam taki jeden problem który uwiesił się na mnie i stęka mi do ucha " mamo chodź ", nie wiem jeszcze gdzie, pewnie do łazienki na ploty, tzn. ona będzie plotkować a ja się będę relaksowała w wannie. Aaa i jeszcze jakieś przytulanie ma być grane. ;>Dodi, Strażaczka90, Effcia28, Kfjatus, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
Ruciu a to może mi jakoś w pamięci utkwił zeszły sezon? czyż nie było gorzej zeszłego roku? Bardzo się cieszę, że teraz wszelkiego rodzaju infekcje i choroby nawiedzają Was rzadkiej a w zasadzie Kinię, bo to napewno nie jest przyjemne tak non stop się bujać po lekarzach.
Podsumowując życzę Wszystkim dzieciakom zdrowia!!! no i Koleżankom teża-koczek, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Ruciu a to może mi jakoś w pamięci utkwił zeszły sezon? czyż nie było gorzej zeszłego roku? Bardzo się cieszę, że teraz wszelkiego rodzaju infekcje i choroby nawiedzają Was rzadkiej a w zasadzie Kinię, bo to napewno nie jest przyjemne tak non stop się bujać po lekarzach.
Podsumowując życzę Wszystkim dzieciakom zdrowia!!! no i Koleżankom też
Raczej na pewno zeszły sezonW tym jest święty spokój ! Pa
Dodi lubi tę wiadomość