plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Zbiku Mam już ludzi do auta co pracują ze mną na zmianie wiec nie ma żle

tak, doczytałam, coś słaby zapłon mam dzis
nick nieaktualny, Dodi, Strażaczka90, Kfjatus, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Sylwia to ty wynajmujesz mieszkanie zeby tesciowej rachunki oplacac? Kochana jak twoj m jest wojskowym to wy przeciez dodatki dostajecie wiec wezcie kredyt kupcie sobie wieksze mieszkanie a z wynajmu miejszego splacajcie kredyt. Noz mi sie w kieszeni otwiera ja slysze co twoj m gada za glupoty. A jak go przeniosa to kolejne mieszkanie wynajmiecie. Wspolczuje kochana
Moim zdaniem to jest bardzo dobry pomysł -
nick nieaktualnyDodi wrote:sorki tak jakoś wyszło
umiem liczyć do 10, więc nie miałam problemu z Wami A. K. P. L. = 4 kartofle 
swoją drogą zjadłabym takie podsmażone, z jajkiem i kefirem mniammmm ;P
Ew. młode ziemniaczki, do tego mizeria i dobre mięcho
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:
Rutka – m musi Ci masaż karku zrobić
Boże kochany wiesz co przeczytałam?
" m musi Ci masaż kroku zrobić " 
Głodnemu chleb na myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 19:11
tercia, Dodi, Strażaczka90, aisa, Kfjatus, nick nieaktualny, nick nieaktualny, zbikowa, Ola_czeka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Kurcze nie mogę pojąć jakie my skromne jesteśmy

same kartofle będziemy szamać? żeby nie było to ja się mogę Leonem zająć w czasie jak nie będzie płakał
a ja jeszcze schab ze śliwką bym do tego prosiła jeśli to nie będzie za dużo 
Witaj Ilonko :* kurcze Wiki to chyba taki chorowitek jak Rucina dziewucha
byleby tylko od Marcelka z daleka z choróbskami
Libra &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dodi u nas i tak jest sukces bo w tym sezonie jesienno - zimowym Kinga dopiero teraz przyjęła pierwszy raz antybiotyk. Prócz niegroźnych katarów nic jej się nie działo. Wcześniej bez przerwy zapalenie oskrzeli, angina i tak w kółko. Odkąd przyjmuje steryd na obkurczenie migdałów jest o niebo lepiej.
Dodi, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytercia wrote:Ruciu - czy masz jeszcze jakieś problemy??? wysłuchamy i pomożemy!
Terciu teraz właśnie mam taki jeden problem który uwiesił się na mnie i stęka mi do ucha " mamo chodź ", nie wiem jeszcze gdzie, pewnie do łazienki na ploty, tzn. ona będzie plotkować a ja się będę relaksowała w wannie. Aaa i jeszcze jakieś przytulanie ma być grane. ;>
Dodi, Strażaczka90, Effcia28, Kfjatus, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
Ruciu a to może mi jakoś w pamięci utkwił zeszły sezon? czyż nie było gorzej zeszłego roku? Bardzo się cieszę, że teraz wszelkiego rodzaju infekcje i choroby nawiedzają Was rzadkiej a w zasadzie Kinię, bo to napewno nie jest przyjemne tak non stop się bujać po lekarzach.
Podsumowując życzę Wszystkim dzieciakom zdrowia!!! no i Koleżankom też
a-koczek, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Ruciu a to może mi jakoś w pamięci utkwił zeszły sezon? czyż nie było gorzej zeszłego roku? Bardzo się cieszę, że teraz wszelkiego rodzaju infekcje i choroby nawiedzają Was rzadkiej a w zasadzie Kinię, bo to napewno nie jest przyjemne tak non stop się bujać po lekarzach.
Podsumowując życzę Wszystkim dzieciakom zdrowia!!! no i Koleżankom też
Raczej na pewno zeszły sezon
W tym jest święty spokój ! Pa
Dodi lubi tę wiadomość

[/link]
Wcześniej pisałam, że przez prochy anty mam bez przerwy plamienia, poza tym moje libido jest pod kreską, no i dochodzi do tego zmęczenie, więc tak to właśnie wygląda.