Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfiatu, nie lam sie. Twarda jestes a nie miętka.

Ola ciesze sie ze rok temu tu zbadzilas! Milego swietowania.

Ide po kawe, inaczej sie nie da.

nick nieaktualny, aisa, Ola_czeka, Dodi, Pismak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Baby...moi chłopcy śpią jeszcze (tzn Młodszy już po 6 obudził się,ale po godzinie zasnął znów) i ja musiałam siąść do kompa..natchnęło mnie by kończyć projekt...kurde jak wzięłam się za to ten miesiąc temu to ruszyło z kopyta,tyle,że z uwagi na brak mapy d/c projektowych nie mogłabym i tak składać projektu,więc stanęłam z rysowanie...i tak stoję nadal :/ W przyszłym tygodniu będe wiedziała co z mapą i jak okaże się ,że już będzie to okaże się teraz czekamy aż ja łaskiawie skończe rysować :/ Ale wierzcie mi,nie mam albo czasu (tak czas to mam w godzinach 22-7), albo siły :(

Dziewczyny nie lubię tych Waszych @....ala ale...pamiętacie ile Sylwia naczekała się,ile wybadała i ile nacierpiała? I co,cieszy się fasolinką więc każda z Was będzie się cieszyła , jestem pewna :) I tego w ten piatek Wam życzę, nie łamać się :)

Spero gratuluje pracy, koniecznie pochwal się szczegółami :)

Libra,cieszę się,że wszystko idzie ku dobremu...mam nadzieję,że u dermatologa to będzie tylko formalność i szybko zapomnisz o tych Twoich dziadach :)
    Zamiast masażu od M doczekałam się wczoraj awantury...masakra jak mnie wkur..jak zwykle o pierdołę ale poszliśmy prawie na noże :/ ehhh, życie :)

Jutro chyba rano (wczesnie rano) jedziemy na działkę (przyjeżdża koparka wykopać korzenie po naszycg drzewach) a potem do Mamy, gdzie będzie moja siostra z Rodziną.

Tyle ode mnie,zmykam robić śniadanko.

Natchnęło mnie...i na chwilę siadłam do Was...i już szlag trafił rysowanie :P

nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Dodi, Pismak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Już piątunio jeszcze jutro i weekend, dziś @ daje mi się we znaki. I przyłączam się do hasła: Nienawidzę @!

Spero gratuluję rozpoczęcia pracy.

nick nieaktualny, Dodi, Pismak, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • aisa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam :)

Libra, super że ładnie się wszystko goi i że podwozie wygląda lepiej niż przed operacją :)
    Nie fajnie że coś chce tam nowego wyłazić, ale na pewno szybko się z tym rozprawisz.

Spero, gratuluje pracy i powodzenia :D To jest exprerowe tempo, wczoraj rozmowa a dziś pierwszy dzień ;)

Effcia, my też tęsknimy :*

Gocha, skoro ta małpa przyszła wcześniej to oby następna już nie przyszła!

Kfjatuś, szkoda że jednak przylazła. Kolejna nie ma prawa wstępu!

Ola, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!! Super że jesteś! :*

nick nieaktualny, Ola_czeka, nick nieaktualny, Dodi, Pismak, gocha04, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus specjalnie 4ju :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 01:05

nick nieaktualny, Dodi, Pismak, Blondi22, aisa, sylwia1985, nick nieaktualny, anka_a, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie;)

Ale Igorek ma włoski pięknie:) @ jeszcze nie ma ;/

Nie prowadzę wykresu a już mam prawe 1.000 wpisów :)
    Dziś leczo na obiadek:) słoneczko mnie miło przywitało..:)
    Mam nadzieje że u Was też pięknie jest:)

Speruś gratsy dostania pracy:) napisz coś więcej:)

Koczuś świetnie że już w domciu..odpoczywaj

Kfjat Tercia:) nie lubię Waszych @ !!! następna nie ma prawa wstępu

Libruś - świetnie że się goi pozytywnie wszystko:)

Effcia_brakuje Nam tu Ciebie

Gocha- nie lubię Twojej @@@@

Aisko- witaj Kochana

Dodinko!!! <3 :)

Miłego weekendy ..Uwielbiam, Was:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 09:39

nick nieaktualny, Dodi, gocha04, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z okazji mojego roku,
    niech Rucia ma masaż kroku.

Ave dziewczyny, też się cieszę, że tu jestem.

Strażaczka90, nick nieaktualny, zbikowa, aisa, nick nieaktualny, Dodi, Pismak, nick nieaktualny, Blondi22, a-koczek, kiti, nick nieaktualny, anka_a lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Z okazji mojego roku,
    niech Rucia ma masaż kroku.

Ave dziewczyny, też się cieszę, że tu jestem.

Chyba żadna nie obrazi się,jak powiem,że MY TEŻ CIESZYMY SIĘ,ŻE TU JESTEŚ :D
    Ubaw z Tobą po pachy :D

Ola_czeka, nick nieaktualny, aisa, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Shagga <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Jestem u gina. Siedzę w poczekalni. Mam wolną chwilę :)
    Dzieciory sprzedane tacie.
    Chyba zrobię mu psikusa i zostawię go tak z 2 godz. Niech ma coś od życia :)

Ola najlepszego z okazji pierwszej rocznicy.

Sporo gratulacje pracy :)

Dalej dziura w głowie. Nie pamiętam, ale zaraz cofnie się trochę poczytać :)

Ola_czeka, Strażaczka90, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Pismak, aisa, nick nieaktualny, Blondi22, Effcia28, kiti, nick nieaktualny, anka_a, Kfjatus lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:

Jestem u gina. Siedzę w poczekalni. Mam wolną chwilę :)
    Dzieciory sprzedane tacie.
    Chyba zrobię mu psikusa i zostawię go tak z 2 godz. Niech ma coś od życia :)

Ja za każdym razem,gdy wychodzę sama z domu (do sklepu jedynie :/ ) obiecuję sobie,że nie będę się spieszyła,niech Tata wie co ja mam przez cały dzień...a wychodzi jak zawsze - że spieszę się do domu,bo nie chcę by Igor był głodny i płakał :(

• Pismak Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Przyłączam się do hasła dnia "nienawidze @"

Libruś super że wszystko ok :) mam nadzieję że szybko uporasz się z tymi pieprzykami :)

Spero gratulacje :) A co do Psiaka to może on myśli że jest chomikiem lub innym gryzoniem ? :D

Ola gratki z okazji rocznicy <3

Shaga uwielbiam Twoich chłopców są przecudowni :)

Ilonko super że zaglądasz :)

Jak to dobrze że dzisiaj piątek :)

nick nieaktualny, Strażaczka90, Ola_czeka, aisa, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • she Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Ola, gratulacje z okazji rocznicy. Jak ten czas leci, co? Ja w czerwcu będę miała 2 lata od założenia konta na ovu. Uwierzysz, że forum nie od razu było dostępne?

Spero, gratulacje z okazji znalezienia pracy. I włącza mi się zawodowe zboczenie - tak od dzisiaj zaczynasz pracę bez wstępnych badań lekarskich? o.O hehehe

Czy ja dobrze widziałam, że wczoraj pojawiła się na krótko Muzi z pytaniem o betę??? Hello?

Widzę, że wczoraj były tematy lekko kulinarne za sprawą ziemniaków u Ruci. Ja dzisiaj poczynię po raz pierwszy zupę krem z selera z mleczkiem kokosowym. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Do tego przepyszne grzanki czosnkowe z Biedry, które jadłam przedwczoraj u mamy i od razu zakupiłam 2 paczki :)

Strażaczka90, Ola_czeka, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, anka_a, Kfjatus lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • she Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggusiu, Twoje chłopaki to takie słodziaki!! Prześliczni po Mamusi :)

Strażaczka90, nick nieaktualny, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, czerwiec 2012?! Toż to musiałaś być jedną z pierwszych użytkowniczek! Opowiedz jak to było w tamtych czasach...

nick nieaktualny, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ty lepiej przyznaj się, że zazdrościsz mi tego masażu kroku :P W związku z twoją rocznicą, niech twój M. ci go zrobi, ja chyba jednak pozostanę przy masażu karku.

Spero :) gratulacje kochana. Żeby każdy miał takie szczęście co do pracy :)

Effcia papier w dole my też tęsknimy!

She uwielbiam zupy kremy, ale u mnie nikt ich nie je :(

Ilona dobrze, że zostawiłaś dzieci tacie :) Niech odczuje co przechodzisz na co dzień. Ja tydzień temu zostawiłam Leosia P. i wzięłam Kingę na basen. Wybawiłyśmy się, pozjeżdżałyśmy na zjeżdżalniach, a później grzałyśmy tyłki w jacuzzi ;)

Ola_czeka, Blondi22, Strażaczka90, nick nieaktualny, Dodi, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia ;)

my zaraz śmigamy na spacerek z malutka a przy okazji potem po kubusia do przedszkola

Strażaczka90, nick nieaktualny, Dodi, a-koczek, aisa, anka_a, Kfjatus lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Olka wszystkiego naj z okazji rocznicy.
    Librus zwolnienie mam narazie na miesiac ale dzis musialam na chwilke do pracy wpasc i zaluje bo padam teraz ze zmeczenia

Ola_czeka, nick nieaktualny, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi Iza ma takie wymiary jak moja cora gdy sie rodzila

Blondi22 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku oszczędzaj się proszę.

‹‹ 5313 5314 5315 5316 5317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ