plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydobry wieczór.
Olu gratulacje i najlepsze zyczenia z okazji roczku
Kfjatku... kurczę, baardzo nie lubię twojej @
Plemniczo teraz już wyniki są ok, wszystko konsultowałam z endo i tak mi powiedziała, więc mam nadzieję, że się nie myli.
Ciężki to był dzień.. nawet nie chodzi o samą pracę, bo nigdzie chyba tak ciężko nie miałam jak w poprzedniej, ale kurczę atmosfera niestety jest słabanie ma koleżeńskości tylko duża rywalizacja. Dla mnie jednak atmosfera jest ważna i mimo że w handlu jestem dobra, to niestety bardzo demotywuje. zobaczymy jak to będzie.
She, początek jest na umowie zlecenie a tu nie trzeba badań, później na umowe o pracę pewnie będzie trzeba zrobić - nie wyobrażam sobie innej opcji.
Idę spać, bo cały weekend działam... w sumie w środę mam wolne dopiero.
Udanego weekendu kochane :*Libra, Dodi, Strażaczka90, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Helo!!!
Spero fajnie, że szybko dostałaś prace. Atmosfera jest też dla mnie ważna bo przecież w pracy pół życia spędzamy.
Nie lubię kolejnych @
Shaggy chłopcy są śliczni! rezerwuję starszego dla mojej AdyPodanie i 3 zdjęcia będą później
No no Ola już rok na forum pyknął, gratulacje!
Sylwia jak czytam o Twojej teściowej to Ciebie podziwiam za cierpliwość a Twojemu M dała bym "strzał z nieba" dla opamiętania... Ja bym nie wytrzymała i już dawno bym się spakowała. Jedyne co mogę powiedzieć to życzę powodzenia, cierpliwości i konsekwencji w "wychowaniu" teściowej.
Libra powodzenia w pozbywaniu się pozostałych dziadów i ciesze się, że z maciczka już coraz lepiej!!!
Koczku odpoczywaj w domku a w pracy się jeszcze napracujesz
Problemy brzuszkowe Waszych maluszków mnie przerażają bo już zapomniałam jak to było z Małą Francą. Oby szybko przeszły bo najgorsza jest ta nie moc. Buziaczki dla maluszków od ciotki klotki :*
Lekarz na wczorajszej wizycie stwierdził tyłozgięcie macicy i zalecił leżenie na brzuchu. Ciężko mi się dostosować bo wtedy boli mnie kręgosłupno ale czego się nie robi dla maleństwa. Kolejne upuszczanie krwi się szykuje tym razem porządne. Kolejna wizyta 19 a teraz leże i pachnę bo mam mega lenia na wszystko
Wczoraj też powiedziałam Małej Francy, że nie mogę jej nosić na rękach bo mam dzidziusia w brzuszku i teraz się mnie non stop pyta kiedy się wyklujeOczywiście pierwsze co powiedziała jak zobaczyła dziadków to: a mama ma dzidziusia w brzuszku i tak wszystko się wydało trochę wcześniej.
Lece spać bo już się późno zrobiło.
i tak na zapas to Dzień dobry dziewczęta!
Dziś jestem pierwszaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 00:29
gocha04, Strażaczka90, kiti, Spero, Shagga_80, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry
Libra - miałam Ci napisać, że cieszę się z dobrych wieści od lekarza, dostałaś @ więc też fajnie, teraz może te plamienia się uspokoją.
Spero - pamiętam jak zaczęłam pracę w nieruchomościach, pierwszy dzień, siadam za biurkiem, rozglądam się a tam same baby, było ich 10. Na pierwszym planie damesa, która cały czas gapiła się w lusterko i siedziała ze szczotką. Miała doczepiane włosy, więc chyba pilnowała, żeby jej nie odpadły. Chciałam stamtąd uciec, ale później było już tylko lepiej.
Plemniś, Effcia - dużo wytrwałości wam życzę przy tych księżniczkach
Anka - czy przy tylezgięciu macicy nie ma wskazania do cc?
Wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta.Mężu miło mnie zaskoczył, dostałam perfumy
Miłego dnia dziewoje.Libra, Dodi, Blondi22, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
czesc dziewuszki w NASZ DZIEN !!!!
Nie lubie waszych @
Wspolczuje kolek u maluszkow. Mojej kuzynki corcia tez miala kolke to kuzynka non stop musiala ja nosic i bujac az ja rece bolaly i przy tym schudla bardzo ale po 3 miesiacach malej przeszlo i mogla wreszcie odpoczac...
Dziewuszki myslicie ze wdychanie farby mozezaszkodzic wiwiczkowi? Dodam ze staram sie siedziec w innym pokoju ale wadomo ze cos dolatuje do moich nozdrzy a dzis malowanie drugi raz. Boje sie cholernie i o niczym innym nie mysle tylko o tym zeby nic sie nie staloCzy wy jak bylysie w ciazy to mialyscie stycznosc z farba? a czy farbowalyscie wlosy bo ja mam dzis zamiar zrobic odrosty ale kolezanka mi mowila ze jej gin nie mial nic przeciwko temu i ze to stary zabobon ze nie mozna farbowac i farbowalam ja co miesiac i urodzila zdrowa dziewczynke...
-
Sylwia wiele razy juz dziewczyny pisaly ze farbowaly wlosy farba bez amoniaku w ciazy.
Co do malowania pokoju to nie wydaje mi sie ze to dobry pomysl zeby siedziec i to wdychac. Zwlaszcza ze to piekny dzien i warto isc na spacer.Libra, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Sylwia wiele razy juz dziewczyny pisaly ze farbowaly wlosy farba bez amoniaku w ciazy.
Co do malowania pokoju to nie wydaje mi sie ze to dobry pomysl zeby siedziec i to wdychac. Zwlaszcza ze to piekny dzien i warto isc na spacer.
U mnie leje i jest paskudnie wiec spacer odpadaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 11:27
-
Witajcie
Dzisiaj Dzień Kobiet więc cycki w górę odrzućcie z twarzy gradowa chmurę.Niech żyje celulit i kurze łapki.Bo My jesteśmy zajebiste Babki!!!
Dziś zawiatala do mnie @ Aisko zmien mnie w tabeli na 13kwietnia. Buuu ale lecim dalej z koksem Sywlia wpadnij do mnie u mnie Sloneczko swieci od ranca
Dziubki powiedzcie mi kiedy najlepiej mam zbadać progesteron?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 12:03
Libra, Blondi22, plemniczka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:tylko ze ja kupuje farbe w hurtowni fryzjerskiej i do tego wode 12%
U mnie leje i jest paskudnie wiec spacer odpada
a w farbach kupowanych w hurtowni nie jest napisany skład, czy jak?
no i jak nie można wyjść na spacer to faktycznie, siedz w smrodzie farby i zastanawiaj sie czy szkodzi Twojemu dziecku, bo nie ma innej opcji zeby wyjsc z domu.... sorry Sylwia.she lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
Sylwia dziewczyny farbowaly włosy w ciazy, ale jak mnie pamięć nie myli, to wybieramy farby bez amoniakowe chyba
Strazaczko progesteron najlepiej zbadać 7 lub 8 dnia po owulacji
Miłego Świętowania Kobietki:)
Mój mąż też mi dzisiaj zrobił niespodziankę.....
I się upił... A miał mi pomoc w zakupach:/... Także ten teges...niech się tylko obudzi i wytrzezwieje,to bedzie miał ode mnie cieplutko..... -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:O matko Libra
Ale Ci numer wywinął.
Sylwia nie wdychaj lepiej farby. Nie masz możliwości ewakuowania się gdzieś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 13:35
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
ale mnie rodzice zalatwili- a mialam sobie porzadnie odpoczac no ale nie wiedzieli i jeszcze nie wiedza chce im powiedziec na swietach wielkanocnych
ale za to zajadam sie plackami ziemniaczanymi - mniam dawno ich nie jadlam a tesciowka nie pozwala robic bo twierdzi ze to sam cholesterolWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 13:36
Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:hej:)
moje dziecko prawie wcale nie sypia w dzień a jak już zaśnie to na góra 30minut
Blondii co tam u Was? jak Izunia ?
Olka już rok jak to przeleciało
Dodi Dzięki za kartkę dziś doszła
Spero gratki z okazji nabycia pracy opowiadaj jak minął pierwszy dzień?
dzis juz ma 6tyg
je z cyca i ja wszytko jem i narazie brzuszek od niczego ja nie boli
we wtorek mamy pierwsze szczepienie.Dodi, Rucia, kiti, Strażaczka90, Libra, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:siedze w innym pokoju z zamknietymi drzwiami od pokoju dzieli mnie kuchnia i korytarz- nawet nie czuc i sa otwarte okna- nie siedze bezposrednio tam gdzie jest malowane- gdybym wiedziala to bym nie przyjezdzala napewno do rodzicow
W takim razie ok. Ważne, że masz otwarte okno.
sylwia1985, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stwierdzilam ze lepiej nie bede ryzykowala z farbowaniem i odpuscilam. Wyczytalam w necie ze spokojnie w II trymestrze mozna farbowac wiec poczekam bo nie chce inna farba tylko ta co mam bo podoba mi sie ten kolorek ale wyczytalam ze ona zawiera amoniak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 16:39