plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Co wy takie kartoflowe dziewczyny jesteście? Gdzie w tym wszystkim jakiś kawior, krewetki?
szampan i kawior to po porodzie a krewetkami w sumie też nie pogardzę
żartuję dzisiaj rano jadłam jajka z kawiorem
Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:a ja mam jeszcze krewetki w zamrażalniku, po moich kuźwa zakupach roku.
zostaw je sobie na specjalną okazjęza tą cenę to nie ma co ich wcinać w dzień powszedni heheheh sesesesese
zbikowa, Strażaczka90, Shagga_80, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
hejka
Kfiatuś ty chyba wyczułaś @, ale moją. Dziś mnie franca zaskoczyła po 25-ciu dc. masakra jakaś. A i odebrałam wyniki cytologi i mam I grupę, normalnie nie wierzę. Zapisałam sie też na środę do gina.
Podczytuję was z tel, więc mniej więcej wiem co się dzieje, ale nie piszę, bo przez to można sobie żyły poprzegryzać. Niecierpliwa jestem i lubię wszystko szybko.
Koczku dobrze, że już jesteś w domu i pozbyłaś się tej endometriozy. Teraz niech szybko i ładnie się goi.
Ola ale masz się z psiną. Biedaczek.
Żbiku to twe podniebienie będą smagać ogonki królewskich krewetek hehe. Swoją drogą każdy nie raz sie tak dał zrobić w bambuko. I dlatego dziadom nie wierzę i szukam machiny z czytnikiem cen.
Libra i jak tam twoje ranki? Już chyba tylko blizny zostały, nie?
Sylwia współczuje takiej teściowej i zachowania M w stosunku do twoich uwag. Niestety musisz to wszystko rozpracować, żeby tobie było dobrze.
Aisa, ale świetnie wyglądasz! Ciąża służy.
Dodi, już ogarnęłaś sprawy domowe? Masz poukładane w końcu.
Mauysia ale Heń daje ci popalić. Niech szybko wyrasta z tego wieku to się wyśpisz.
Strażaczko ale sobie narobiłaś problemów z kolanem. Jak czytałam o wizycie USG to,aż mnie w tyłku strzykało za przeproszeniem. Jak w moje kontuzjowane kolano ktoś chce mnie dotknąć to noga mi podskakuje, a co dopiero takie wyginanie. Jak mnie po artroskopi rehabilitować przyszli i kazali nogę zgiąć to powiedziałam, że chyba mnie maltretuje hehe Ja na ból, albo niemoc reaguje śmiechem w takich wypadkach, ale to śmiech przez łzy.
Tercia gratuluję wpisu do tabeli.
Shagga życzę odwagi w rozmowie z mamą, no i przyspieszenia, bo widzę, że się cykasz i odwlekasz jak się tylko da.
Rucia 100 lat Kindze i zdrówka. 8h snu no no to już coś, oby Leo cały czas był tali łaskawy.
to chyba tyle odemnie.Dodi, Libra, zbikowa, Strażaczka90, tercia, Shagga_80, Rucia, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Papier w dole nadrobiłam dzisiejszy dzień
ale co z tego jak muszę już iść to Pa
Muszę Wam powiedzieć że tęsknie za Wami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 20:44
Dodi, mauysia, Libra, Spero, kiti, Strażaczka90, Shagga_80, Rucia, aisa, Ola_czeka, a-koczek, anka_a lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:hejka
Kfiatuś ty chyba wyczułaś @, ale moją. Dziś mnie franca zaskoczyła po 25-ciu dc. masakra jakaś. A i odebrałam wyniki cytologi i mam I grupę, normalnie nie wierzę. Zapisałam sie też na środę do gina.Libra, gocha04, Spero, Strażaczka90, tercia lubią tę wiadomość
-
Gocha miło Cię czytać znowuż
rozumiem, że I grupa to dobry wynik? bo nie chce mi się sprawdzać
jeśli tak to spoczko a jeśli o mnie chodzi no coś Ty... ja dalej w czarnej d.... jestem
Effcia my za Tobą też :*
Kfjatek nie cierpię @! Nikt jej tu nie chce, czy ona kiedyś to zrozumie???Libra, gocha04, Strażaczka90, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShaguś – też z karkiem musisz zgłosić się do m:) niech pomasuje:)
Kfjatuś – trzymam kciuki… nawet jak przyjdzie @ (czego nie chcę), to będę trzymać kciuki za kolejny cykl:*
Ilonko – zdrówka dla dzieciaczków
Aga – sowitej premii i dużej wypłaty
Koczku – cieszę się, że jesteś już w domciu:) ile masz L4? Koczku a te dodatki to nie SA tylko wtedy jeżeli wojskowy nie ma mieszkania/domu na własność? Zapytaj ginka o staranka, ale ja myślę, ze od następnego cyklu będziecie mogli działać
Rucia wrote:ważne, żeby przyniosło zamierzony efekt;)
tercia wrote:Ok, to ja na jutro poproszę jednak placki ziemniaczane i kefirek do popicia
Gosiu – cieszę się z dobrych wyników i czekam na wieści z wizyty
Effciu my za Toba też:*
Jestem za zaslużoną przerwą dla wszystkich nieoczekujących @... a moja mogłaby się na nią udać nim zacznę 30cs
Relacjo z wizyty
Wszystko ok, plamię od 2 dni, ale to może plamienie przed @. Po operacji może mi tak towarzyszyć nawet przez 3 miesiące… ale wszystko się goi dobrze, gin stwierdził, że moja maciczka wygląda o niebo lepiej niż przed operacją (a jeszcze nie wygoiła się do końca)… kolejna wizyta 18.03., a 19.03. wracam do pracy
Moje wyniki:
Tsh 1,91 (0,27-4,20)
Ft3 2,91 (2,57-4,43)
Ft4 1,31 (0,93-1,70)
Anty Tg 16,21 (0,0-115,0)
Anty TPO 5,2 (0,0-34,0)
Trochę mi skoczyło tsh, ale to może być tak po operacji (stres itp.) , ważne, że ft3 i ft4 jest ok:)
I co jeszcze? Prawdopodobnie czeka mnie kolejny niewielki zabieg. Otóż na dużej wardze sromowej urosła mi skórna brodawka, która się teraz powiększyła… w poniedziałek idę na wizytę do dermatologa, przy okazji pozbędę się 2 pieprzyków na placach, a dermatolog obejrzy zmianę skórną na ramieniu… także będzie kolejne ciachu ciachu i szwy… Tylko ciekawe jak z tą moją @... dziś 29dc, ale ginek powiedział, że może teraz będę mieć ciut dłuższe cykle (tzn. normalne:), więc muszę cierpliwie czekać
I tyle… idę robić kolację, bo zaraz m z pracy wraca
Dobrej nockiKfjatus, gocha04, Dodi, Strażaczka90, tercia, Shagga_80, Rucia, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Moja zołza też idzie...boszsz... jak to jest, że ona zawsze przychodzi? Czy nie wie, że dla wielu z nas powinna zrobić zasłużoną przerwę...ehh...
moja to jeszcze mi niespodzianki takie robi, że z 5 dni wcześniej przyłazi. Co za życie... ale przynajmniej brzuch mnie nie boli
Dodi to kiepściutko, że aż tak czarno masz
Effcia cześć! My też :*👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Libra to dobre i niedobre wieści, ale najważniejsze, że wszystko pod kontrolą
Też muszę zapisać się do dermatologa i pokazać mój pieprzyk pod pachą.Libra, Kfjatus, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyCzeeść...
ja od popołudnia się użeram z masakrycznym bólem głowy, ale to chyba z wrażenia, booooo byłam dziś na rozmowie o pracę iiiii dostałam od razu i zaczynam od jutramam nadzieję, że będzie dobrze
a tak poza tym to mój pies stwierdził, że chyba za dużo korzystam z komputera wiec niestety już nie będę. przynajmniej do czasu
przepraszam, że dziś się nie odniosę, ale strasznie mi się ta głowa daje we znaki i chyba musze się połozyć. Dobrej nocy :*Libra, zbikowa, gocha04, Kfjatus, Strażaczka90, Shagga_80, Rucia, aisa, Ola_czeka, kiti, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia - ja tam idę za ciosem i mam nadzieję, że szybko mi to wytną
Spero - gratuluję pracy! a Twój piesek to ma diabełka pod skórą;P swoja drogą ciekawe dlaczego pieski czy kotki mają upodobanie do przegryzanie kabelków:) współczuję bóli głowy, bo dzisiaj TTM;/
gocha04, Kfjatus, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Spero jeszcze raz ogromne gratulejszyn
to się nazywa strzał w dziesiątkę
jeśli chodzi o Twojego psiaka to nie mam do Niego pytań, wie drań co wartościowe, nie ma cono i migusiem mi tu spać, bo rano wczesna pobudka
powodzenia pierwszego dnia pracy :*
Libra.... jak nie dziad to brodawka? pozbądź się tych cudzasów wszystkich!!!
dobranoc :*Shagga_80, aisa, Strażaczka90, Libra, Spero lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, a dla mnie raczej średni.
Spero gratuluję nowej pracy i nie gratuluję łobuzerskich zapędów Twojego psiego malucha. A próbowałaś dawać mu kości np. preparowane? Bo moja jak ma zapas, to nic nie gryzie, a tą kość potrafi załatwić w kilka godzin, a niektóre całkeim spore dostaje.
A no i oczywiście @ przyszła, następna 5.04. Także u mnie nie było cudu, a przydałby się mi bardzo
Dziś mam sporo różnych planów, a w pracy raczej nie będę mogła na ovu przesiadywać, więc może podczytam wieczorkiem.
Nienawidzę @ ! - to hasło na dziś.