plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laski
Pamiętacie mnie jeszcze
Trochę poczytałam, ale przyznaje bez bicia ze tylko trochę.
Sylwia masz przerabane i jestem w 100% zgodna z radami dziewczyn. Bierz M i uciekajcie na swoje.
Cześć Tercia
Schagga mam nadzieję, że mama się zgodzi.
Kfiatku kciukam &&&&& mocno.
Aisko piękny brzuszekjejciu Ty już prawie na finiszu
Koczku dobrze, że już w domku
Ola pogłaskaj ode mnie tego słodziaka
Rucia wszystkiego naj dla Kini a Leosiowi więcej przesłanych nocy
Mauysiu wytrwałości
Zbiku, Dodi, Librus :*
O kim zapomniałam, przepraszam i gorąco pozdrawiam
Co u mnie. Kongo, że tak powiem. Wiki znów chora. Przez ostatni miesiąc może 3 dni była zdrowa. 2 razy miała angina i 2 antybiotyki przyjęła. Już brak mi sił do tego zdechlaka. Non stop kaszel i katar.
mały znowu wyczuł ręce to i go noszę, bo jak odloze to syrena. Spokój jedynie na spacerze, na który idę jak Wiki w miarę zdrowa, czyli rzadko. M pracuje od rana do nocy, a ja tu samą na polu bitwy
Kończę bo już znowu się drze.
buziStrażaczka90, Kfjatus, Spero, Dodi, aisa, kiti, zbikowa, Rucia, Libra, mauysia, Ola_czeka, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
Aisko - termin @ przewiduję na 4.04 :> ech... Dziękuję za uwzględnienie mojej skromnej osoby w spisie powszechnym.
Ilona - cześć
Sylwuś - trzymaj się jakoś i słuchaj dziewczyn, Twój M zaczyna mnie też wkurzać... Gratulacje 8. tygodnia (ale to szybko zleciało)!
Wróciłam z pracy - głodna strasznie, patrzę do gara, a tam nie ma już kartofli!!! zeżarłyście wszystkoNa szczęście miałam gołąbki
Zrobiłam dziś masło orzechowe (nie do gołąbków) - mniam
Dodi, aisa, a-koczek, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Aga a jak u Ciebie, jak w pracy? Plecy wytrzymują?
W pracy ok tylko Kierownictwo szaleje
No i wywalili nas z darmowego autobusu bo za dużo ludzi przechodzi do naszego zakładu z zakładu z innego miasta i od poniedziałku autem do pracy
No albo autobusem ale taką cenę dali że lepiej autem jechać
plecy dłonie i stopy ok już się przyzwyczaiłyTrochę kości palców bolą ale nie ma źle
Jutro moja druga a pierwsza pełna wyplata hi hi
Libra lubi tę wiadomość
-
Kurcze nie mogę pojąć jakie my skromne jesteśmy
same kartofle będziemy szamać? żeby nie było to ja się mogę Leonem zająć w czasie jak nie będzie płakała ja jeszcze schab ze śliwką bym do tego prosiła jeśli to nie będzie za dużo
Witaj Ilonko :* kurcze Wiki to chyba taki chorowitek jak Rucina dziewucha
byleby tylko od Marcelka z daleka z choróbskami
Libra &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&aisa, tercia, Rucia, Libra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Aga czyli lekko racze nie masz, ale Ty nie z tych narzekających. Wypłata naprawi wszelkie troski
W sumie to z darmowym autobusem miałaś super, no, ale musisz i teraz sobie poradzić. Dobrze, że plecy dają radę .
Nie będzie żle bo mam 3 dodatkowe osoby do auta więc po 100 na miesiąc i jedziemy do pracyCo drugi tydzień ja swoim autem będe jechać więc tragedii nie ma
A narzekać to ja lubię jak 99% polaków hi hi ale co to daDodi, Rucia, Libra lubią tę wiadomość
-
Libruś, powodzenia na wizycie i czekamy oczywiście na relację
Poprosiłam Beatę wczoraj na priv o aktualizację, czekam na odpowiedź..
Ilona, ucałuj chorowitkę i krzykacza
Aga, fajnie że zdrowie pozwala pracować i super że jutro wypłata
Terciu, gołąbkami też nie pogardzę
Kfjatus, mam nadzieję że to co czujesz to wcale nie małpaStrażaczka90, Dodi, kiti, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia to ty wynajmujesz mieszkanie zeby tesciowej rachunki oplacac? Kochana jak twoj m jest wojskowym to wy przeciez dodatki dostajecie wiec wezcie kredyt kupcie sobie wieksze mieszkanie a z wynajmu miejszego splacajcie kredyt. Noz mi sie w kieszeni otwiera ja slysze co twoj m gada za glupoty. A jak go przeniosa to kolejne mieszkanie wynajmiecie. Wspolczuje kochana
Dodi, zbikowa, aisa, Strażaczka90, Rucia, Libra, Spero, anka_a lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:W pracy ok tylko Kierownictwo szaleje
No i wywalili nas z darmowego autobusu bo za dużo ludzi przechodzi do naszego zakładu z zakładu z innego miasta i od poniedziałku autem do pracy
No albo autobusem ale taką cenę dali że lepiej autem jechać
plecy dłonie i stopy ok już się przyzwyczaiłyTrochę kości palców bolą ale nie ma źle
Jutro moja druga a pierwsza pełna wyplata hi hi
Aga, jest taka strona gdzie ludzie umawiaja sie na wspolna podroz, dziela koszty benzyny na ilosc pasazerow, cos jak auto stop, tylko zaplanowany i za kase. czesto z niej korzystam. moze zwrocilaby Ci sie chociaz czesc kasy? albo umow sie ze zjaomymi z pracy, moze uda sie razem jezdzic i tez bedziecie dzielic koszty?
Edit: no i nie napisałam co to za stronablablacar.pl
Edit2: no dobra, gapa jestem, juz doczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 18:03
Dodi, Strażaczka90, Kfjatus, Shagga_80, Rucia, Libra, Spero lubią tę wiadomość