plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana odejście to nie jest dobre rozwiązanie..Jestes w ciąży..a może by wtedy zrozumiał...Sama nie wiem...Współczuję Ci Kochana bardzosylwia1985 wrote:Ja juz sil nie mam na to wszystko- nie wiem co bym musiala zrobic- chyba odejsc zeby zrozumial. Ale gdzie odejsc? Nie mam gdzie
myślałam i byłam pewną że jak sie dowie Twój że ojcem zostanie to sam zaproponuje że znajdziecie sobie gniazdko przytulne.
-
nick nieaktualnyHej Babeczki,witam

Wpadłam zobaczyć co tu (na szybko,bo I śpi a K ciągnie do zabawy) i przy okazji zauważyłam,że poruszyłyście Ola i Dodi temat mojej pewności co do tego,że zamieszkamy z M u mojej Mamy...nie wiem skąd takie przypuszczenie,pisałam kiedyś MUSI SIĘ ZGODZIĆ! albo JESTEM PEWNA,ŻE SIĘ ZGODZI ?!...jak myślicie czemu nadal nie odważyłam się z Mamą porozmawiać,he? Bo najnormalniej w świecie obawiam się,że może odmówić!! I ma do tego pełnie prawo! Ale jesli nie zgodzi się,to trudno będziemy miusieli sobie poradzić sami! Wynajmiemy coś w moim rodzinnym miasteczku i tyle..oczywiście będzie nam bardzo ciężko finansowo,ale muszę się z tym liczyć i oboje z M liczymy się,że lekko nie będzie.tO tak w kwestii wyjaśnien
Tyle zdążyłam nadrobić
Buziaki,siusiaki.
Strażaczka90, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorry, ale .. ja pierdolę Sylwia czy ty nie możesz raz a porządnie natłuc do pustego łba teściowej, że nie życzysz sobie wtrącania, pouczania, pilnowania, wpadania na górę? Weź jej powiedz spierdalaj, a mężowi strzel w ryj za to, ze mamuni oddaje pieniążki zamiast odkładać na waszą przyszłość bądź wyprawkę dla dziecka. A jak by mnie porządnie wkurwił po spakowałabym rzeczy i wyniosła się od niego. Może prędko zrozumiałby co stracił. Ja pierdole ..
Ola_czeka, zbikowa, Dodi, aisa, Libra, Ilona, Kfjatus, Spero, Effcia28, sylwia1985, Blondi22, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Sorry, ale .. ja pierdolę Sylwia czy ty nie możesz raz a porządnie natłuc do pustego łba teściowej, że nie życzysz sobie wtrącania, pouczania, pilnowania, wpadania na górę? Weź jej powiedz spierdalaj, a mężowi strzel w ryj za to, ze mamuni oddaje pieniążki zamiast odkładać na waszą przyszłość bądź wyprawkę dla dziecka. A jak by mnie porządnie wkurwił po spakowałabym rzeczy i wyniosła się od niego. Może prędko zrozumiałby co stracił. Ja pierdole ..
A czy Ty nie możesz zrozumieć, że na tym wątku KURWA nie przeklinamy bo potem to się chujowo czyta?!
zbikowa, Rucia, Strażaczka90, Dodi, Ilona, Kfjatus, Spero, a-koczek, Effcia28, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem chwilowo znów...znów na sek. z tym że cofnęłam się nieco bardziej wstecz ...choć na smarku ...cieszę się nim póki mam
LIBRA wiesz że jednak coś nawalili w nim
?
A skoro Libra wspomniała o wczorajszym dniu to i ja pochwalę się...wczoraj ciocia Beatka pojechała ze mną i chłopcami do Łodzi do lekarzy ...JEJ POMOC BYŁA NIEOCENIONA ..To raz...dwa że było super sympatycznie...Kubuś przeszczęśliwy :-* Libruś ...choć mam wyrzuty sumienia że tak Cię zcioraliśmy
Fotki of kors nie ma bo my (a przynajmniej ja) nie traktuję spotkania z Librą jak z koleżanką z forum a raczej jak z baaaaaardzo dobrą koleżanką i normalnie nie w głowie nam fotki ...i jeszcze ja nie miałam aparatu 
Sylwia...nie wiem co Ci poradzić
Truuuuuudna sprawa bo to co podziała na wpłynięcie na jednego faceta na drugim nie zrobi wrażenia...ściskam mocno i trzymam kciuki za Ciebie !
Rutka spóźnione życzenia urodzinowe dla Dziesieciolatki :-*
Ola jak tam psiak ?
Mauys...ściskam mocno i oby szybko polepszylo się u Was...
I na deser w woli wyjaśnień...bo widzę że większość wypowiedziala się w podobnie
Rucia, Dodi, aisa, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Kfjatku - też trzymam kciuki, żeby wredna małpa nie przyszła. Mogę ją wziąć na siebie. I tak w zasadzie cały czas mam @ przez te popieprzone prochy anty, więc jeszcze więcej krwi nie zrobi mi różnicy
Chyba coś miałam jeszcze napisać ale się zdenerwowałam.
A już wiem ...
Mój krzyczący syn przespał dzisiaj w nocy ciągiem 8 godzin. Tak, wyspałam się, spałam tyle samo.
I coś mi się przestawiło w szyi i nie mogę nią ruszać. To wszystko przez to, ze dźwigam Dzidka siedzącego w bujaku jak muszę iść na górę.
To cześć.
Shagga_80, Dodi, aisa, Libra, Ilona, Kfjatus, Effcia28, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
-
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja…
…...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..
….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek..
. 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża…
…. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…
… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola…
……. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek…
…15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś…
……..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś…
…..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś…
…24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia…
…...11.12.2013......egipt
Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek ..
..18.12.2013....podkarpackie
Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek ...
....14.01.2014......Niemcy
Plemniczka............2......29lat.........córcia Kornelcia ..
..14.01.2014 …..śląskie
Blondi22................1....23lat...........córcia Izunia....
…...25.01.2014....mazowieckie
Effcia...................5.......29lat..........córcia Madzia
...... 13.02.2014....wielkopolskie
Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.…
….Szwecja (06.05.2014)
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA…
…..pomorskie (20.05.2014)
Muska....................11…..31lat......FASOLINKA…
…...dolnośląskie (07.08.2014)
Dodi.......................7......30lat........FASOLINKA....
....śląskie(27.08.2014)
sylwia1985 ...........18....28lat ………FASOLINKA
. podkarpackie
Kfjatus...................17......26lat............02.03…….NIE PRZYJDZIE!!!....mazowieckie Strażaczka..............5......23lata..........06.03……..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
a-koczek………....20 .…32lata………..12.03…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz
Spero...................19.......24lat.............1.04….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskie
Tercia................... 26 .... 28lat ............ 04.04 ....... NIE PRZYJDZIE!!!! .. wielkopolskie
Beata……………...16……29lat…..…..........…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 18:06
Strażaczka90, Shagga_80, Libra, Ilona, Kfjatus, tercia, sylwia1985, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy któraś może do mnie zadzwonić bo szukam telefonu a nie mogę go znaleźć?
EDIT
hahaha już znalazłam dziękuję pozdrawiam nadawczynię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 15:50
Ola_czeka, aisa, Ilona, Libra, Kfjatus, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoś za szybko wysłałam...
No więc wracając do tego co zaczęłam wyżej ...widzę że zdecydowana większość was wypowiedziała się w podobnym tonie odnośnie sprawy mojej przeprowadzki do mamy...złożyłam wniosek o przedszkole bo musiałam teraz...za niedługo będzie po rekrutacji ...jeśli z Mamą nie dogadam się to szukamy mieszkania na miejscu bo dojeżdżać na budowę co dzień nie dałoby rady...znaczy M chce być na miejscu by ciągle coś dłubać..jeśli mieszkania nie znajdziemy to zostaniemy w tym co teraz...a Kubie poszukam miejsca w innym przedszkolu tu mamy więcej czasu na złożenie wniosku...taka sytuacja!
Czy chcę postawić mamę pod ścianą?! Nigdy w życiu!
Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Shagga widać źle zrozumiałam, nie wiedziałam, ze ewentualnie planujecie wynająć mieszkanie, myślałam, że jesteście zdecydowani na rewoltę tylko w przypadku zamieszkania z mamą.
Chyba miałam tak samo, choć przyznam, że nigdzie wcześniej nie doczytałam o opcji wynajęcia czegoś w rodzinnej mieścinie, stąd taki wniosek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH