X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ja juz sil nie mam na to wszystko- nie wiem co bym musiala zrobic- chyba odejsc zeby zrozumial. Ale gdzie odejsc? Nie mam gdzie
    Kochana odejście to nie jest dobre rozwiązanie..Jestes w ciąży..a może by wtedy zrozumiał...Sama nie wiem...Współczuję Ci Kochana bardzo :( myślałam i byłam pewną że jak sie dowie Twój że ojcem zostanie to sam zaproponuje że znajdziecie sobie gniazdko przytulne.

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nie zanudzasz!!!!!pp to tu jesteśmy by sie wspierać wspólnie....

sylwia1985 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki,witam :)
    Wpadłam zobaczyć co tu (na szybko,bo I śpi a K ciągnie do zabawy) i przy okazji zauważyłam,że poruszyłyście Ola i Dodi temat mojej pewności co do tego,że zamieszkamy z M u mojej Mamy...nie wiem skąd takie przypuszczenie,pisałam kiedyś MUSI SIĘ ZGODZIĆ! albo JESTEM PEWNA,ŻE SIĘ ZGODZI ?!...jak myślicie czemu nadal nie odważyłam się z Mamą porozmawiać,he? Bo najnormalniej w świecie obawiam się,że może odmówić!! I ma do tego pełnie prawo! Ale jesli nie zgodzi się,to trudno będziemy miusieli sobie poradzić sami! Wynajmiemy coś w moim rodzinnym miasteczku i tyle..oczywiście będzie nam bardzo ciężko finansowo,ale muszę się z tym liczyć i oboje z M liczymy się,że lekko nie będzie.tO tak w kwestii wyjaśnien :)
    Tyle zdążyłam nadrobić :/
    Buziaki,siusiaki.

Strażaczka90, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga widać źle zrozumiałam, nie wiedziałam, ze ewentualnie planujecie wynająć mieszkanie, myślałam, że jesteście zdecydowani na rewoltę tylko w przypadku zamieszkania z mamą.

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry, ale .. ja pierdolę Sylwia czy ty nie możesz raz a porządnie natłuc do pustego łba teściowej, że nie życzysz sobie wtrącania, pouczania, pilnowania, wpadania na górę? Weź jej powiedz spierdalaj, a mężowi strzel w ryj za to, ze mamuni oddaje pieniążki zamiast odkładać na waszą przyszłość bądź wyprawkę dla dziecka. A jak by mnie porządnie wkurwił po spakowałabym rzeczy i wyniosła się od niego. Może prędko zrozumiałby co stracił. Ja pierdole ..

Ola_czeka, zbikowa, Dodi, aisa, Libra, Ilona, Kfjatus, Spero, Effcia28, sylwia1985, Blondi22, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaaaaaaaaaaaaaaaaaa choooooodź na foruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!!!

Dodi, aisa, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Sorry, ale .. ja pierdolę Sylwia czy ty nie możesz raz a porządnie natłuc do pustego łba teściowej, że nie życzysz sobie wtrącania, pouczania, pilnowania, wpadania na górę? Weź jej powiedz spierdalaj, a mężowi strzel w ryj za to, ze mamuni oddaje pieniążki zamiast odkładać na waszą przyszłość bądź wyprawkę dla dziecka. A jak by mnie porządnie wkurwił po spakowałabym rzeczy i wyniosła się od niego. Może prędko zrozumiałby co stracił. Ja pierdole ..

A czy Ty nie możesz zrozumieć, że na tym wątku KURWA nie przeklinamy bo potem to się chujowo czyta?!

zbikowa, Rucia, Strażaczka90, Dodi, Ilona, Kfjatus, Spero, a-koczek, Effcia28, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem chwilowo znów...znów na sek. z tym że cofnęłam się nieco bardziej wstecz ...choć na smarku ...cieszę się nim póki mam :-( LIBRA wiesz że jednak coś nawalili w nim :-(?
    A skoro Libra wspomniała o wczorajszym dniu to i ja pochwalę się...wczoraj ciocia Beatka pojechała ze mną i chłopcami do Łodzi do lekarzy ...JEJ POMOC BYŁA NIEOCENIONA ..To raz...dwa że było super sympatycznie...Kubuś przeszczęśliwy :-* Libruś ...choć mam wyrzuty sumienia że tak Cię zcioraliśmy :-( Fotki of kors nie ma bo my (a przynajmniej ja) nie traktuję spotkania z Librą jak z koleżanką z forum a raczej jak z baaaaaardzo dobrą koleżanką i normalnie nie w głowie nam fotki ...i jeszcze ja nie miałam aparatu :-(

Sylwia...nie wiem co Ci poradzić :-( Truuuuuudna sprawa bo to co podziała na wpłynięcie na jednego faceta na drugim nie zrobi wrażenia...ściskam mocno i trzymam kciuki za Ciebie !

Rutka spóźnione życzenia urodzinowe dla Dziesieciolatki :-*

Ola jak tam psiak ?

Mauys...ściskam mocno i oby szybko polepszylo się u Was...

I na deser w woli wyjaśnień...bo widzę że większość wypowiedziala się w podobnie

Rucia, Dodi, aisa, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Kfjatku - też trzymam kciuki, żeby wredna małpa nie przyszła. Mogę ją wziąć na siebie. I tak w zasadzie cały czas mam @ przez te popieprzone prochy anty, więc jeszcze więcej krwi nie zrobi mi różnicy :P

Chyba coś miałam jeszcze napisać ale się zdenerwowałam.
    A już wiem ...

Mój krzyczący syn przespał dzisiaj w nocy ciągiem 8 godzin. Tak, wyspałam się, spałam tyle samo.

I coś mi się przestawiło w szyi i nie mogę nią ruszać. To wszystko przez to, ze dźwigam Dzidka siedzącego w bujaku jak muszę iść na górę.

To cześć.

Shagga_80, Dodi, aisa, Libra, Ilona, Kfjatus, Effcia28, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala … <3 ……17.06.2013…lubelskie
    she......................6.......35lat...........córcia Maja… <3 …...21.06.2013...pomorskie
    gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś .. <3 ….11.07.2013....kuj-pom
    Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek.. <3 . 04.08.2013…świętkorzyskie
    Dora.....................2......30lat...........córcia Róża… <3 …. 09.09.2013…..pomorskie
    mauysia................5......31lat...........synuś Heniu… <3 … 26.09.2013.....wielkopolskie
    anna_w...............10......31lat..........córcia Ola… <3 ……. 01.10.2013.....lubelskie
    Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek… <3 …15.10.2013.....łódzkie
    Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś… <3 ……..18.11.2013…..małopolskie
    Rucia....................17....27lat………synuś Leoś… <3 …..23.11.2013…..mazowieckie
    Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś… <3 …24.11.2013…..łódzkie
    Karoam..................3......27lat……..córcia Julia… <3 …...11.12.2013......egipt
    Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek .. <3 ..18.12.2013....podkarpackie
    Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek ... <3....14.01.2014......Niemcy
    Plemniczka............2......29lat.........córcia Kornelcia .. <3 ..14.01.2014 …..śląskie
    Blondi22................1....23lat...........córcia Izunia.... <3 …...25.01.2014....mazowieckie
    Effcia...................5.......29lat..........córcia Madzia <3 ...... 13.02.2014....wielkopolskie

Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.… :D ….Szwecja (06.05.2014)
    Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA… :D …..pomorskie (20.05.2014)
    Muska....................11…..31lat......FASOLINKA… :D …...dolnośląskie (07.08.2014)
    Dodi.......................7......30lat........FASOLINKA.... :D ....śląskie(27.08.2014)
    sylwia1985 ...........18....28lat ………FASOLINKA :D. podkarpackie

Kfjatus...................17......26lat............02.03…….NIE PRZYJDZIE!!!....mazowieckie Strażaczka..............5......23lata..........06.03……..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
    a-koczek………....20 .…32lata………..12.03…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz
    Spero...................19.......24lat.............1.04….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskie
    Tercia................... 26 .... 28lat ............ 04.04 ....... NIE PRZYJDZIE!!!! .. wielkopolskie
    Beata……………...16……29lat…..…..........…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 18:06

Strażaczka90, Shagga_80, Libra, Ilona, Kfjatus, tercia, sylwia1985, Blondi22 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A czy Ty nie możesz zrozumieć, że na tym wątku KURWA nie przeklinamy bo potem to się chujowo czyta?!

Trudno :(

Ola_czeka, Strażaczka90, Dodi, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moim trudno się zatrzymało więc idę obierać ziemniaki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś może do mnie zadzwonić bo szukam telefonu a nie mogę go znaleźć?

EDIT :D

hahaha już znalazłam dziękuję pozdrawiam nadawczynię :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 15:50

Ola_czeka, aisa, Ilona, Libra, Kfjatus, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś za szybko wysłałam...
    No więc wracając do tego co zaczęłam wyżej ...widzę że zdecydowana większość was wypowiedziała się w podobnym tonie odnośnie sprawy mojej przeprowadzki do mamy...złożyłam wniosek o przedszkole bo musiałam teraz...za niedługo będzie po rekrutacji ...jeśli z Mamą nie dogadam się to szukamy mieszkania na miejscu bo dojeżdżać na budowę co dzień nie dałoby rady...znaczy M chce być na miejscu by ciągle coś dłubać..jeśli mieszkania nie znajdziemy to zostaniemy w tym co teraz...a Kubie poszukam miejsca w innym przedszkolu tu mamy więcej czasu na złożenie wniosku...taka sytuacja!

Czy chcę postawić mamę pod ścianą?! Nigdy w życiu!

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga widać źle zrozumiałam, nie wiedziałam, ze ewentualnie planujecie wynająć mieszkanie, myślałam, że jesteście zdecydowani na rewoltę tylko w przypadku zamieszkania z mamą.

Chyba miałam tak samo, choć przyznam, że nigdzie wcześniej nie doczytałam o opcji wynajęcia czegoś w rodzinnej mieścinie, stąd taki wniosek :/

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyry obrane.

Dodi, Ola_czeka, aisa, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Pyry obrane.

możesz mi odsypać trochę kartofli? :D chyba że gotujesz tylko 4 sztuki? ;)

Rucia, Strażaczka90, Kfjatus, tercia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi usiądź mamuni na kolankach, daj jej buziaczka, powiedz jak bardzo ją kochasz a na pewno Ci ulegnie :P

Ola_czeka, Ilona, a-koczek, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Pyry obrane.
    Za dużo ich nie łobrołoś.

Rucia, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    możesz mi odsypać trochę kartofli? :D chyba że gotujesz tylko 4 sztuki? ;)

Czemu zaglądasz mi do garnka?

Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 5308 5309 5310 5311 5312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ