plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Amicizia wrote:kiti wrote:Amicizia 27 już miałam normalna temperaturę ciała więc tam już chyba też?
no chyba że ta choroba rzeczywiście mi wszystko zaburzyła ...buuu nie miała wyczucia kiedy się przypałętać...
choroba ktora sie przyplata przed owulacja moze ja opoznic i przez to wydłuzyc cykl nawet albo soprowadzic ze jajeczko niepeknie itd ale badzmy dobrej myslinie zdziw sie jak znowu sie u ciebie pojawi sluz plodny moze to wtedy oznaczac przesuniecie owilki,a le raczej antuybiotykow itd nie bralas wiec moze tak nie byc
Jestem tego żywym dowodem, w ostatnim cylku tez zalapałam katar przed owulacją i wszystko mi się wydlużyło o jakieś 4 dni. Teraz pewnie będzie tak samo bo już mam temperature 37,34;/ w tym momencie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 16:37
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
agga84aa wrote:Byc może za wczesnie, ale po co piszą, że "wykrywa już 6 dniową ciążę", nawet jeśli jest to termin liczony od implantacji (bo juz nie wiem co jest ciążą, zapłodnienie czy implantacja), to wg mnie juz powinno mi cos wyjść.
według mnie ciąża to szerokie pojecie a zaplodnienie i implatacja itd to po prostu szczegółwe określeniea etapu ciąży, bo tak na orawde wszystko o genach, plci itd staje sie faktem wlasnie w momencie zaplodnienia juz wtedy wszystko wiadomo kto to bedzie jak bedzie wygladac itd i roziwja sie spokojnie w sowim tempie tak jak to napisala Dora -
Dora wrote:Amicizia wrote:kiti wrote:Amicizia 27 już miałam normalna temperaturę ciała więc tam już chyba też?
no chyba że ta choroba rzeczywiście mi wszystko zaburzyła ...buuu nie miała wyczucia kiedy się przypałętać...
choroba ktora sie przyplata przed owulacja moze ja opoznic i przez to wydłuzyc cykl nawet albo soprowadzic ze jajeczko niepeknie itd ale badzmy dobrej myslinie zdziw sie jak znowu sie u ciebie pojawi sluz plodny moze to wtedy oznaczac przesuniecie owilki,a le raczej antuybiotykow itd nie bralas wiec moze tak nie byc
Jestem tego żywym dowodem, w ostatnim cylku tez zalapałam katar przed owulacją i wszystko mi się wydlużyło o jakieś 4 dni. Teraz pewnie będzie tak samo bo już mam temperature 37,34;/ w tym momencie.
no to dupa zbita... tylko że ja właśnie myślałam że owulke miałam 14 lub 15 i że choroba mnie złapała już po niej ... no cóż to w takim razie będę czekała na następny cykl ... może tym razem nic nie złapie -
kiti wrote:Dora wrote:Amicizia wrote:kiti wrote:Amicizia 27 już miałam normalna temperaturę ciała więc tam już chyba też?
Jestem tego żywym dowodem, w ostatnim cylku tez zalapałam katar przed owulacją i wszystko mi się wydlużyło o jakieś 4 dni. Teraz pewnie będzie tak samo bo już mam temperature 37,34;/ w tym momencie.
no to dupa zbita... tylko że ja właśnie myślałam że owulke miałam 14 lub 15 i że choroba mnie złapała już po niej ... no cóż to w takim razie będę czekała na następny cykl ... może tym razem nic nie złapie
wiesz ale to nie znaczy ze na pewno nie mialas owulacji mogłas ja miec i moglo bc bezproblemowo i moze bedzie prezencik, wszytsko jeszcze mozliwe, tylko pamietaj ze jaby ci sie pojawil znowu plodny sluz to nic dziwnego, takze nie trac nadziei -
no nic pozostaje poczekać jak się rozwinie sytuacja ...
ale na polepszenie humoru ugotowałam sobie właśnie rosołek mmm tak chodził za mną od paru dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 17:13
-
zapraszam
-
ale ja sobie wlasnie zorbilam deser panna cota wlasnie sie chlodzi w lodowce, jakos tak mnie wzielo i kupilam na sprobowanie zobaczymy co to warte
ale na pakowaniu poisze ze wychodza 4 porcje a mi wyszly ledwo 3 ciekawe na jak duze filizanki to licza... -
Powiem wam cos jeszcze wysłałam m. do apteki po jakies talbetki na gardło dla kobiet w ciąży,skoro takie są to wolałam takie niż jakąś truciznę. No i farmaceutka powiedziała,że na każdych tabletkach jest napisane "skonsultuj się z lakarzem" i że ona takiej odpowiedzialności ni e wieźmie ma siebie i nie dała ...
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
ja zakupiłam już bodymax, dodatkowo wit C i E, a sobie castagnus i oeparol femina.
M łyknął witaminy bo bodymax trzeba rano. no i zanim wziął je to mi powiedział: "już czuję że od samego patrzenia mi drygnął" myślałam że pęknę ze śmiechu:)
no i dziś poprosił bym coś mu zrobiła, cos zboczonego.. aż się zdziwiłam.. ale pozytywnie.. poraz kolejny widze że jak już nie mam płodnych to nagle cudowne ozdrowienie i on ma ochotę. ech.. szkoda gadaćAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny