plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDora wrote:dzięki Amiciziu:) ja się jeszcze zastanawiałam czy takie duże zakwaszenie organizmu jakie się stosuje przy przeziębieniu nie wpływa za zmianę środowiska w pochwie na bardziej kwaśne? bo kwaśny odczyn w pochwie zabija plemniki
Czytałam że facetom nie przeszkadza takie zakwaszenie ale kobietą tak!! właśnie na plemniki niewskazane jest!!jak sie stara o dzidzie -
Amicizia wrote:Dora ale wiesz w tym tytwoim artykule napisane tak ladnie napisane az zacytuje
Warto też wiedzieć, że plemniki nie lubią odczynu kwaśnego, który panuje w pochwie. Ale im większą przyjemność z seksu ma kobieta, tym mocniej nawilżone są jej miejsca intymne, a tym samym obniża się kwaśny odczyn pochwy. To sprzyja przetrwaniu plemników. Powiedz o tym partnerowi, niech poświęci jak najwięcej czasu na dopieszczanie cię. Długa gra wstępna, twoje ulubione pieszczoty, wreszcie szczytowanie – to wszystko będzie sprzyjało zapłodnieniu (co oczywiście nie znaczy, że bez orgazmu ciąża jest niemożliwa).
wiec sie nie martw o kwasny odczyn tylko o rewelacyjny seks ;P
Amicizia Ty to masz łeb! a mnie to przeziębienie ogłupiło:PAmicizia lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, wpadam na chwilę - skonsultować
dziś zrobiłam drugi raz test owulacyjny i ta kreska T wyszła jeszcze słabsza niż wczoraj - dobrze interpretuję,że to znaczy,że już jestem po owulacji?
A teraz zmykam,bo robię właśnie aniołki z gipsu - dostałam dziś długo wyczekiwane foremki i sprawdzam,czy będzie ze mnie artystka, hehehe, jutro poczytam Was w pracyMiłego wieczoru.
-
nick nieaktualny
-
idę nalać wody do wanny dla córy.. niech się pobrzechta:)
potem pewnie umyje sobie włosy bo wołają: "jesteśmy tłuste, umyj nas"
wiem, chora czasami jestem:)
narazie dziewuszki, ćwiczcie kamasutręodrobina więcej wiedzy nikomu nie zaszkodzi, zwłaszcza w takim temacie:)
-
nick nieaktualnyDziewczynki a to dla was chodzących często do gina! i co chwile jest macana przez niego!!!!!!!!!!!
Dziewczyna u ginekologa. Młody, przystojny lekarz zaczyna badanie, zakłada jednorazową rękawiczkę, wkłada palce. Badanie czyli. Nagle dzwoni telefon. Lekarz jedną ręka odbiera, a jako że czas to pieniądz drugą kontynuuje badanie:
- Halo! Tu Heniek... ze studiów... jestem w twoim mieście.
- Nie może być. Przyjeżdżaj, trzeba to oblać.
- A jak do ciebie dojechać? Dzwonię z dworca.
- Z dworca to pojedziesz prosto, później w lewo, będzie rondo, na rondzie w prawo, następne rondo i dalej to prosto, prosto i jesteś u mnie...
Na to pacjentka:
- Panie doktorze czy jeszcze jedno rondo mogę prosić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 18:48
Amicizia, jasmin, mala29_, Libra lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki może wy mi pomożecie. Powiedzcie czy CLO może zmniejszyć okres i go skrócić ? Bo mi normalnie okres chyba zanika co miesiąc ma coraz mniejszy i boje się że w pewnym momencie może mi go zatrzymać a tego bym nie chciała.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny