plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:AGA troszkę z tym czytaniem ulotek to problem bo ja na tyle nie znam angielskiego żeby takie rzeczy czytać hehe
Mała tu masz link do poczytania o clo
http://www.doz.pl/leki/p4488-ClostilbegytWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 19:06
-
dzięki AGUS ale jak byś mogła to spytaj się twojego lekarza.Bo mój okres w tamtym cyklu z CLO był skąpy i trwał 3 dni a do tego był jakiś dziwny bo wodnisty bardziej
a w tym też tak samo ale skrócił mi do 2 dni.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:dzięki AGUS ale jak byś mogła to spytaj się twojego lekarza.Bo mój okres w tamtym cyklu z CLO był skąpy i trwał 3 dni a do tego był jakiś dziwny bo wodnisty bardziej
a w tym też tak samo ale skrócił mi do 2 dni.
To zapytam sie mojego gina co i jak na 16 mam wizyte to wieczorkiem napisze ci co sie dowiedziałam!!
ale ja też inne miesiączki mam jak biore clo a na ulotce pisze też zaburzenia miesiączkowe!! więc tak chyba to musi dzialać!! ale spytam sie jutro -
dziękuje serdeczne AGA wiesz wole dmuchać na zimne żeby potem się nie okazało że jak coś będzie nie tak to ja to olałam czy coś. Bo tak zrobiłam sobie z tym mięśniakiem czułam że coś jest nie tak ale machnęłam ręką. A potem dowiedziałam się że mam i jest spory ehhh co za życie.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:dziękuje serdeczne AGA wiesz wole dmuchać na zimne żeby potem się nie okazało że jak coś będzie nie tak to ja to olałam czy coś. Bo tak zrobiłam sobie z tym mięśniakiem czułam że coś jest nie tak ale machnęłam ręką. A potem dowiedziałam się że mam i jest spory ehhh co za życie.
Rozumie cię mała zawsze coś wyskoczy!!! a to co ma nam wyskoczyć to niestety nie chce!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny