Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA troszkę z tym czytaniem ulotek to problem bo ja na tyle nie znam angielskiego żeby takie rzeczy czytać hehe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie masz po polsku!!
    Jak nie zapomnę to jutro u mojego lekarza się spytam czy to normalne jest i ci napisze popołudniu!!
    Nawet nie wiedziałam że clo jest też na słabe nasienie!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 19:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    AGA troszkę z tym czytaniem ulotek to problem bo ja na tyle nie znam angielskiego żeby takie rzeczy czytać hehe :)

Mała tu masz link do poczytania o clo
    http://www.doz.pl/leki/p4488-Clostilbegyt

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 19:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki AGUS ale jak byś mogła to spytaj się twojego lekarza.Bo mój okres w tamtym cyklu z CLO był skąpy i trwał 3 dni a do tego był jakiś dziwny bo wodnisty bardziej :/ a w tym też tak samo ale skrócił mi do 2 dni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    dzięki AGUS ale jak byś mogła to spytaj się twojego lekarza.Bo mój okres w tamtym cyklu z CLO był skąpy i trwał 3 dni a do tego był jakiś dziwny bo wodnisty bardziej :/ a w tym też tak samo ale skrócił mi do 2 dni.

To zapytam sie mojego gina co i jak na 16 mam wizyte to wieczorkiem napisze ci co sie dowiedziałam!!
    ale ja też inne miesiączki mam jak biore clo a na ulotce pisze też zaburzenia miesiączkowe!! więc tak chyba to musi dzialać!! ale spytam sie jutro

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje serdeczne AGA wiesz wole dmuchać na zimne żeby potem się nie okazało że jak coś będzie nie tak to ja to olałam czy coś. Bo tak zrobiłam sobie z tym mięśniakiem czułam że coś jest nie tak ale machnęłam ręką. A potem dowiedziałam się że mam i jest spory ehhh co za życie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    dziękuje serdeczne AGA wiesz wole dmuchać na zimne żeby potem się nie okazało że jak coś będzie nie tak to ja to olałam czy coś. Bo tak zrobiłam sobie z tym mięśniakiem czułam że coś jest nie tak ale machnęłam ręką. A potem dowiedziałam się że mam i jest spory ehhh co za życie.

Rozumie cię mała zawsze coś wyskoczy!!! a to co ma nam wyskoczyć to niestety nie chce!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale może kiedyś i to wyskoczy :) hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No oby jak najszybciej!!!
    Jak ja marze roztyć się mieć mgłości i napady humorków,,, i inne dolegliwości!!!!:-)

• jasmin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...i nastała cisza :D

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no poszły kolacje chyba robić

• jasmin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo seriale oglądać:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 19:58

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO albo tak!!! sama tez kukam na film!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja już jestem przepraszam że tak zniknęłam nagle ale gadałam z mamą trochę potem do przyjaciółki zadzwoniłam i jakoś tak zeszło :)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz jestem i w sumie u mnie bylo wszystko telefon od mamy, kolacja, serial,a teraz maz puscil film kobieta kot wiec jestem z wami i lookam na tv :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślała że wszystkie poszły spać już!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no jak bym mogła iść spać limit dzienny z wami muszę wygadać hehe :) a i teraz też czekam bo mój M. ma zadzwonić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój juz dzwonił i niestety jutro raczej nie przyjedzie!!:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się właśnie boje że i mój też nie będzie mógł przyjechać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój jak nie jutro to napewno w piątek!! a to wtedy taki krótki ten weekend jest!!

‹‹ 535 536 537 538 539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ