X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam dziewczynki!!
    jutro obowiązkowo was odwiedzę przy porannej kawce!!
    miłej nocy wszystkim!!"-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny ja tylko na chwilke...
    padnieta jestem po dzisiejszym dyzurze-coraz szybciej sie mecze
    pozdrawiam wszystkie dziewczynki- nie mialam sily doczytac wszystkich stron naskrobanych dzisiaj przez was :( rzucilo mi sie tylko w oczy ze u natusi smutek (kochana przykro mi bardzo jestem z Toba myslami) a u plemniczki i mony ladna beta :)
    ja jestem dzisiaj bardzo smutna... robilam w szptalu na dyzurze dzisiaj badania. beta od soboty przyrosla tylko o 100%. z 90 w sobote dzisiaj jest tylko ok 200
    sadze ze to za malo :( :( :( boje sie ze to ciaza pozamaciczna albo biochemiczna jak u plemniczki.
    przeplakalam caly wieczor po powrocie z pracy do domu.......
    w piatek rano powtarzam bete i mam ginekologa ale boje sie strasznie ze nici z tego... mam strasznego nerwa i wciaz mi sie ryczec chce...
    chyba sie za szybko pospieszylam z ta wielka radoscia :(
    a moja mama i siostra to sie wczoraj poplakaly prawie z radosci jak im powiedzielismy....
    teraz mam za swoje-trzeba bylo trzymac buzie na klodke <chlip chlip chlip>
    sorki dziewczyny ze wam smece ale jezu nawet nie mam z kim o tym pogadac- a nie chce zawracac glowy mojemu m...
    chyba pojde sie wczesniej polozyc- chociaz przez czas snu nie bede sie denerwowac i strasznie martwic.........
    dobrej nocy dziewuszki moje kochane :*
    bellus dobrze ze jestes juz w domku... oszczedzaj sie teraz...
    klameczko-dobrze ze juz po wszystkim, teraz czekamy na dobry wynik hist-pat. :*
    kolorowych snow

natusia lubi tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    aj zośka!!! bo powiedziałam mojemu że chciałabym mu lodzika zrobić tak na stojąco!!! no to on wstaje stoi i mówi dawaj waflico!!! a ja mu mówie ale ja chce stać a nie zawsze się schylać albo klęczeć no i mój do tej pory zastanawia się gdzie ma stanąć albo drabine kupić czy jak!!! :-)

ahahaha wy zboczuchy jedne, aż mi się gęba śmieje jak to czytam hehe:) i jeszcze dziś z M montowaliśmy żyrandol w holu i on stał na drabnie właśnie na wysokości moich ust...:D tylko póki co siostra moja z nami mieszka i nie moglismy sie powygłupiać, ale mogło być gorąco... Pytałam czy mu czegos nie przytrzymać, bo kabelki spinał,a on że h**a, a mi dwa razy powtarzac nie trzeba...:) hehhe

AGA 30, Paulina1986, Dora lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widze że nie tylko my takie zboczki hi hi

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    czesc dziewczyny ja tylko na chwilke...
    padnieta jestem po dzisiejszym dyzurze-coraz szybciej sie mecze
    pozdrawiam wszystkie dziewczynki- nie mialam sily doczytac wszystkich stron naskrobanych dzisiaj przez was :( rzucilo mi sie tylko w oczy ze u natusi smutek (kochana przykro mi bardzo jestem z Toba myslami) a u plemniczki i mony ladna beta :)
    ja jestem dzisiaj bardzo smutna... robilam w szptalu na dyzurze dzisiaj badania. beta od soboty przyrosla tylko o 100%. z 90 w sobote dzisiaj jest tylko ok 200
    sadze ze to za malo :( :( :( boje sie ze to ciaza pozamaciczna albo biochemiczna jak u plemniczki.
    przeplakalam caly wieczor po powrocie z pracy do domu.......
    w piatek rano powtarzam bete i mam ginekologa ale boje sie strasznie ze nici z tego... mam strasznego nerwa i wciaz mi sie ryczec chce...
    chyba sie za szybko pospieszylam z ta wielka radoscia :(
    a moja mama i siostra to sie wczoraj poplakaly prawie z radosci jak im powiedzielismy....
    teraz mam za swoje-trzeba bylo trzymac buzie na klodke <chlip chlip chlip>
    sorki dziewczyny ze wam smece ale jezu nawet nie mam z kim o tym pogadac- a nie chce zawracac glowy mojemu m...
    chyba pojde sie wczesniej polozyc- chociaz przez czas snu nie bede sie denerwowac i strasznie martwic.........
    dobrej nocy dziewuszki moje kochane :*
    bellus dobrze ze jestes juz w domku... oszczedzaj sie teraz...
    klameczko-dobrze ze juz po wszystkim, teraz czekamy na dobry wynik hist-pat. :*
    kolorowych snow

gadgetko bedzie dobrze puki co to się nie denerwuj !!

gadgeta lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mialam txo alw gin. mi powiedziala ze tak na prawde domowe koty sa niewinne bo tylko male koty choruja i trzeba by miec stycznosc z odchodami chorego kota zeby sie zarazic, a najczesciej lapie sie to w ogrodku i od surowego miesa np, jak robisz obiad i potem tymi rekami po miesie cos innego albo sie zapomnisz i oblizesz palce itd takze domowe kciaki i ogolnie koty nam nie groza. :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    ja tez mialam txo alw gin. mi powiedziala ze tak na prawde domowe koty sa niewinne bo tylko male koty choruja i trzeba by miec stycznosc z odchodami chorego kota zeby sie zarazic, a najczesciej lapie sie to w ogrodku i od surowego miesa np, jak robisz obiad i potem tymi rekami po miesie cos innego albo sie zapomnisz i oblizesz palce itd takze domowe kciaki i ogolnie koty nam nie groza. :)

Ale lepiej sprawdzić i mieć spokój !!
    uciekam papatki dziewczynki!!

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgeto trzymaj sie i na pewno bedzie dobrze, w koncu beta rosnie jednak wiec za bardzo sie nie stresuj bo to tez nie s;uzy, mocno cie sciskam i wierze ze bedzie dobrze

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Amicizia wrote:

Ale lepiej sprawdzić i mieć spokój !!
    uciekam papatki dziewczynki!!

zgadza sie tez sprawdzilam i jux nikt mi nie wmowi ze moje koty sa niebezpieczne :D

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz zmykam cos sie dzis kiepsko czuje i wszystko mnie blo nawet plecy, masakra

dobranoc

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Znam to!!! dobrze że kota mam !! czasem jak mój kociak śpi ze mną w łóżku to potrafi chrapać jak mój M a wzdycha jeszcze bardziej!:-) to chociaż nie czuje aż tej pustki!!

moja kota też jak śpi to tak świszcze jak oddycha i czasami chrapnie, a najśmieszniej jak zasypia mi na rękach jak małe dziecko, tak łapkami do góry i zaczyna jej się cos śnić i przebiera łapkami. Fajne to jest.

mam nadzieję, że będzie mi dziecko mruczeniem usypiać, tylko będę musiała ją na ciążowy bęben kłaść, żeby sie juz z małym zaprzyjaźniała..:)

AGA 30 lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwile, jestem bardzo zmeczona.
    Gadgetko bardzo mi przykro... doskonale wiem co przechodzisz, jak sie martwisz.
    Ty doskonale orientujesz sie w tym temacie, wiec bez sensu jest pisanie ze jest dobrze.
    Jednak ja czytalam o takich przypadkach gdzie beta zwalnia a pozniej przyspiesza i jest dobrze...Mam ogromną nadzieje ze u Ciebie tak bedzie! Ze zarodek jest silny i przetrwa. Pomodle sie za Ciebie. Bardzo bardzo trzymam kciuki!!

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgetko najwazniejsze, że przyrasta. I na moją skromna matematykę przyrosło o ponad 100% to chyba dobrze,nie?

moja Cytra to też dachowiec i już mam ją od 4,5roku. Raz mi z balkonu wypadła,bo na balustradzie się nie utrzymala i teraz jak wychodzi na balkon to ją pilnuje cały czas i nie spuszczam z oczu, bo to taka cytra mała.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobranoc wszystkim.. już nikogo nie ma, a ja czekam na tego mojego M kiedy wróci z siatkówki.
    no i dziś śluz miałam nawet o dziwo na bieliżnie rozciągliwy, mało to mało ale był. A jak sobie szyjke spr to troche jeszcze go wygrzebałam, ale przezroczysty nie jest.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgetko ja również trzymam kciuki oby wszystko było dobrze. Mąż poszedł z psem na spacer ja jeszcze tylko zerknełam na portal i też się kłade.
    Dobranoc :*

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    No i jestem...Niestety już po wszystkim :( Beta poniżej 2... Idę sobie popłakać.

:( :*

natusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    dziękuje serdeczne AGA wiesz wole dmuchać na zimne żeby potem się nie okazało że jak coś będzie nie tak to ja to olałam czy coś. Bo tak zrobiłam sobie z tym mięśniakiem czułam że coś jest nie tak ale machnęłam ręką. A potem dowiedziałam się że mam i jest spory ehhh co za życie.

mała... ja też mam mięśniaka... ok 2cm, płaski, nie odkształca macicy... mój gin powiedział, że nie powinien wpływać na ewentualną ciążę... ma się nim zająć ok pół roku po porodzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słyszałam, że 60% ma przyrastać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Uważa się, że we wczesnej ciąży stężenie beta hCG powinno wzrastać nie mniej niż o 66% w ciągu 48 godzin, o 114% w ciągu 72 godzin i o 175% w ciągu 96 godzin. Po szóstym tygodniu ciąży prawidłowa szybkość narastania poziomu beta hCG ulega zwolnieniu. " Jednak każda kobieta jest inna. Gadgetko trzymam kciuki za przyrost bety. Głowa do góry.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 23:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z samego ranka...wczoraj był dziwny i obfity we wrażenia dzień...dziś dla równowagi temp stanęła w miejscu...ani to owu ani @ cóż trudno się mówi...zobaczymy co jutro...bałagan mam okrutny i ten remont to mnie wykończy ale co tam...zrobimy go i już...Wam miłego, pięknego dnia życzę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2012, 06:35

‹‹ 537 538 539 540 541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ